25 / 04 / 2024

Eyüpsultan belediyesi tapu sorunu

Eyüpsultan belediyesi tapu sorunu

İnsan odaklı yatırımlarla birçok belediyeye örnek teşkil edecek ödüllü çalışmalara imza atan Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüpsultan'daki sorunlara tek tek neşter vuruyor.

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

İBB, Pendik ve Eyüpsultan'daki konut imarlı 2 arsayı satıyor! İhalesi 27 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Pendik ve Eyüpsultan'da yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki megakentte satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? 

Eyüpsultan Belediyesi'nden Kemerburgaz'da 754 milyon TL'ye KDV'den muaf konut imarlı arsa!

İstanbul İli Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan Kemerburgaz Mithatpaşa'da yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 754 milyon 17 bin 600 TL olarak açıklandı.

Eyüpsultan Belediyesi'nden Kemerburgaz'da 234 milyon TL'ye ticaret ve konut imarlı arsa! 

İstanbul İli Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan Kemerburgaz'da yer alan konut ve ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 234 milyon TL olarak açıklandı.

Eyüpsultan Belediyesi’nden 754 milyona taşınmaz satışı!

Eyüpsultan Belediyesi ihaleyle 754 milyon TL’ye Kemerburgaz’daki araziyi satışa çıkardı. İşte detaylar...

Eyüpsultan Belediyesi'nden Kemerburgaz'da 754 milyon TL'ye satılık arsa! Konut imarlı arsanın fiyatı dudak uçuklatıyor!

İstanbul İli Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, Eyüpsultan Kemernurgaz'da yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 12 bin 566 metrekare olarak belirtildi.

İBB, Fatih ve Eyüpsultan'da 2 adet konut alanı imarlı arsayı satıyor! Megakentte fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Eyüpsultan ve Kağıthane ilçelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul'da satışa sunulan 2 arsanın fiyatları ne kadar? 

Koray GYO, Eyüpsultan Göktürk'teki arsasının hisselerini Eyüpsultan Belediyesi'ne hibe etti! 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Eyüpsultan Göktürk'te yer alan arsasının hisselerini Eyüpsultan Belediyesi lehine kayıtsız ve şartsız olarak hibe edildi. İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri'nde teslimler başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 1. Etap projesinde teslimler başladı.  Temeli 25 Mayıs 2021 tarihinde atılan KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri projesinde 664 konut ve 14 dükkan olmak üzere toplam 678 bağımsız birim yer alıyor.

Eyüpsultan Belediyesi 516 bin TL'ye arsa satıyor! İstanbul'un göbeğinde arsa sahibi olma fırsatı!

Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Silahtarağa mahallesi, 743 ada, 6 parselde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Eyüpsultan Alibeyköy ve Çırçır mahallelerinin tapu sorunu çözüldü!

Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan son dakika gelişmesi yüzleri güldürdü. İşte Eyüpsultan'ın Alibeyköy ve Çırçır Mahallesi'nde senelerdir devam eden tapu sorunuyla ilgili yaşanan o gelişmenin detayları...

Eyüpsultan Topçular 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre Eyüpsultan ilçesi, Topçular Mahallesi, 170 ada, 23 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Eyüpsultan Merkez Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Eyüpsultan ilçesi, Merkez Mahallesi, 50 ada, 11 parsel ve bitişiğindeki tescil harici alanın bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 19.04.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Eyüpsultan belediyesi tapu sorunu Haberi

Eyüpsultan belediyesi tapu sorunu

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüpsultan'daki sorunları tek tek çözüme kavuşturuyor. Eyüpsultan Belediyesi'nde yer alan habere göre, Pirinççi Mahallesi'ndeki tapu ve imar sorunun çözümü için Başkan Remzi Aydın ilgili birim müdürlüğüne verdiği talimatla çalışma başlattı. Bu kapsamda 50 Hektarlık bir alan üzerinde başlatılan çalışmalar tamamlandı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı oluşturuldu.

Plan kapsamında Ortaokul alanı, İlkokul Alanı, Anaokulu alanı, Camii, Sağlık Tesisi, Halk Eğitim Alanı, Kültürel Tesis, Park ve Yeşil Alan, İdari Hizmet Alanı, Yol ve Altyapı Hizmetleri, Konut ve Ticarethane yapılabilecek alanlar meydana getirildi.

Ayrıca söz konusu 50 hektarlık alanın mülkiyet haritası ve mülkiyet bilgi dökümleri hazırlandı ve ayrıntılı jeolojik etüt yaptırıldı. Böylelikle Pirinççi Mahallesi için kanunlar ve yönetmelikler doğrultusunda diğer kurum ve kuruluşların görüşleri de değerlendirilerek ileriye dönük,...