20 / 04 / 2024

eyüpsultan cami yapımı

eyüpsultan cami yapımı

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Eyüpsultan Belediyesi'nin Göktürk Mahallesi'nde iki dönümlük arazi alanında kültürel tesis ve cami yaptığını öne sürerek dava açtı.

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde dönüşüm tam gaz: Öğretmenler Sitesi'nde 388 birim için temel atıldı!

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dün Öğretmenler Sitesi'nin, yerinde dönüşümle 388 birimden oluşan depreme dayanıklı ve modern bir yapıya kavuşması için temel atma töreni yapıldı. 

Eyüpsultan'da 6 bin 500 konutluk yerinde dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor!

Eyüpsultan'da saçak parseller olarak adlandırılan Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap Mahalleleri'nde bulunan 6 bin 500 konut için “Yerinde Dönüşüm” adıyla kentsel dönüşüm projesinin temeli yarın atılacak. 

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta anahtar teslimi yapıldı!

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri'nde anahtar teslim töreni yapıldı. 113 hak sahibine anahtarları verildi. Törende İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta son durum ne? Ali Kurt'tan son dakika paylaşımı geldi!

İstanbul Büyükşehir iştiraki KİPTAŞ'ın kentsel dönüşüm kapsamında inşa ettiği Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta son durum ne? İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un yaptığı o paylaşım...

TOKİ'den İstanbul'da dev adım! Eyüpsultan'a 637 konutluk yeni proje geliyor! 

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan'da 637 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 22 Aralık'ta yapılacak.

Eyüpsultan İslambey Mahallesi'ndeki 46 bin metrekarelik rezerv yapı alanının imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, İslambey Mahallesi Yaklaşık 4.6 Ha Rezerv Yapı Alanı Ve Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin Askı İtirazları Kapsamında 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Eyüpsultan'daki 46 bin metrekarelik rezerv yapı alanının 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, İslambey Mahallesi Yaklaşık 4.6 Ha Rezerv Yapı Alanı ve Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Eyüpsultan Pirinççi Mahallesi Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Pirinççi Mahallesi Rezerv Yapı Alanına İlişkin İmar Planlarına Askı İtirazları Kapsamında Yapılan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Eyüpsultan'daki riskli yapıların yüzde 97'si yıkıldı!

İstanbul'un Eyüpsultan ilçesinde 2020 yılında tespit edilen toplamda 464 riskli yapının yüzde 97'lik kısmı yıkıldı.

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz ihalesinin 2. oturumu 22 Kasım'da! 

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz ihalesinin 2. oturum tarihi açıklandı. Peki Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz ihalesinin 2. oturumu ne zaman yapılacak? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz ihalesi 15 Kasım'da!

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz arsasının satış ihalesi 15 Kasım 2022 Salı günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek. Peki Emlak Konut GYO Eyüpsultan Kemerburgaz arsasının büyüklüğü ne kadar? İşte ayrıntılar...

Eyüpsultan Mithatpaşa Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan ilçesi, Mithatpaşa Mahallesi, 669 parselin doğusunda yer alan tescil harici alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

eyüpsultan cami yapımı Haberi

eyüpsultan cami yapımı

İstanbul Eyüpsultan Belediyesi, Göktürk Mahallesi'nde bulunan iki dönümlük arazide kültürel tesis ve cami yapımı için çalışmalara başlandığı iddia edildi. 

Sözcü'den Deniz Ayhan ve Batuhan Serim'in haberine göre  İSKİ söz konusu arazinin dere yatağında bulunması ve taşkın tehlikesi olması nedeniyle bölgede hiç bir inşaatın yapılmamasını istememişti. 

Eyüpsultan Belediyesi'nin Göktürk Mahallesi'nde cami yaptırdığını öne süren İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, tarafından Meclis gündemine taşındı.  Türkkan bölge sakinlerinin “Bina nedeni ile derenin yatağı değişecek, yukarı mahallelerden gelen sel suları mevcut binaları basacak” endişesini taşıdıklarını söyledi. 

Türkkan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un yanıtlamasını isteyerek önerge yayınladı. Yayınlanan önergede idari işlemin iptali için İdare Mahkemesi'nde dava açıldığı açıklandı. 

Eyüpsultan Garaj Üstü Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında ölçümler...