19 / 04 / 2024

EYY projesi nedir

EYY projesi nedir

2003 depreminden sonra köylerde evleri yıkılan vatandaşlara Evini Yapana Yardım (EYY) projesiyle yapılan köy konutları rant alanına dönüştü. Bodrum artı 4 kat imar izni verilen alandaki tek katlı binalar yıkılmaya başlandı.

Askıda konut projesi ne? Ev sahibi ve kiracı kavgasında yeni boyut!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan çatışmalara çözüm olarak vatandaşın sunduğu askıda konut projesini değerlendirdi. Peki askıda konut projesi nedir? İşte Kireçci'nin o değerlendirmesi...

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye kuraları çekiliyor! 992 konut sahibini buluyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Eyyübiye projesi için kura çekilişleri bugün gerçekleştiriliyor. İşte TOKİ Şanlıurfa projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ İlk Evim Arsa projesi nedir? TOKİ İlk Evim Arsa kaç metrekare?

TOKİ İlk Evim Arsa projesi gündemde yer alıyor. Bu projeye dair detayları bilmeyenler, TOKİ İlk Evim Arsa projesi nedir? TOKİ İlk Evim Arsa kaç metrekare? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

Şanlıurfa Eyyübiye’de 1.256 tane TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları artık başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Şanlıurfa’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Şanlıurfa Eyyübiye Millet Bahçesi ile nefes alacak!

Şanlıurfa Eyyübiye’de son dönemde birçok yeni projeyi hayata  geçiren Eyyyübiye Belediyesi, Millet Bahçesi projesi için çalışmalara başladı.

Şanlıurfa'daki Meydan Projesi için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Camikebir mahallesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazların yapımı planlanan Meydan Projesi'nin hayata geçirilmesi için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından kamulaştırılmasına karar verildi.

Kanal İstanbul nedir, ne değildir?

Gazeteci Yalçın Bayer, son günlerin en çok tartışılan projesi Kanal İstanbul'u kaleme aldı... Peki Kanal İstanbul nedir, ne değildir? İşte detaylar...

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler 2020 başvuru detayları!

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler 2020 başvuru şartları nedir? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Küçükler 2020 başvuru tarihleri ne zaman?

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 367 konut ihalesi yarın!

Şanlıurfa İli Eyyübiye İlçesi Yenice, İkizce, ve Akçamescit Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 367 Adet Konut, 35 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Kanal İstanbul Projesi nedir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 2011 yılında açıklanan ve kamuoyunda 'çılgın proje' olarak bilinen Kanal İstanbul Projesi nedir? Kanal İstanbul'da son durum ne? İşte merak edilen detaylar...

Kanal İstanbul nedir? Kanal İstanbul nereye yapılacak?

Son günlerde sıkça tartışmalara neden olan Kanal İstanbul projesinin ÇED raporu yayınlandı. Kanal İstanbul projesi güzergahı herkes tarafından merak ediliyor. Peki Kanal İstanbul nedir? Kanal İstanbul nereye yapılacak?

TOKİ Afyonkarahisar Küçükçobanlı 2019 projesi 19 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Afyonkarahisar Merkez Küçükçobanlı 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Afyonkarahisar Merkez Küçükçobanlı 2019 ödeme planı nasıl? Afyonkarahisar Merkez Küçükçobanlı 2019 başvuru şartları nedir? İşte Afyonkarahisar Merkez Küçükçobanlı 2019 projesi 19 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Bayburt Şingah 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla!

Bayburt Şingah 2019 projesi başvuruları nereye yapılacak? Bayburt Şingah TOKİ başvuru tarihleri ne zaman, Bayburt Şingah başvuru detayları nedir? İşte Bayburt Şingah 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla...

EYY projesi nedir Haberi

EYY projesi nedir

Orta ve uzun vadede üniversitenin gelişimi için büyük bir öneme sahip alan için yapı izni verilmesi tepkilere sebep oldu. Üniversite için yurt, yeni açılacak fakülteler için arazi ve öğretim görevlileri için lojman yapılabilecek alan için yüksek binaların yapılacak olması büyük bir kayıp olarak görülüyor.  Hak sahipleri mağdur edilmeden söz konusu alan için katma değeri yüksek daha verimli ve stratejik bir çalışma yapılabilir.


Bingöl...