29 / 03 / 2024

Eyyüp Nebi

Eyyüp Nebi

Şanlıurfa'da bulunan Eyyüp Nebi'nin imar planı revize edildi. Bakanlar Kurulu kararıyla yakylaşık 6 yıl önce 'Turizm Merkezi" olan Viranşehir ilçesi Eyyüpnebi beldesinin imar planları yenilendi.

Venudesıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Venudesıgn Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Acer, Etem Uygar Koçkan, Eyyüp Şelli, Cüneyt Şelli ve Murat Karabıyık ortaklığında kuruldu.

Berzan İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Lojistik Hizmeti Limited Şirketi kuruldu!

Berzan İnşaat Metal Hırdavat Orman Ürünleri Lojistik Hizmeti Limited Şirketi Kağıthane'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Eyyüp Durbak tarafından kuruldu.

Işıklı Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Işıklı Group Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyyüp Işıklı tarafından kuruldu.

Net Yapı Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Net Yapı Konut Anonim Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kütükde ve Eyyüp Kütükde tarafından kuruldu.

Sare Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sare Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre    Aydoğan Ve Eyyüp    Aydoğan tarafından kuruldu.

Saklar Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saklar Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Saklar ve Eyyüp Saklar ortaklığında kuruldu.

Şanlıurfa'da Eyüp Nebi Külliyesi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte Eyüp Nebi Camii Ve Külliyesi, için inşaat çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye inşaatı tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa  edilen Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye'sinin inşaatı tamamlandı.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'ndeki restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Viranşehir'de yer alan Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi'nde bir süre önce başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.

 Uşşaki Şeyhi Eyyüp Fatih Şağban emlak zengini çıktı!

“Fatih Nurullah” ismini kullanan Uşşaki Şeyhi Eyyüp Fatih Şağban'ın istismar davasında ilgi çeken detaylar rotaya çıktı. Şağban'ın, emlak zengini olduğu 16 binasının 7 dairesinin olduğu ortaya çıktı. 

 Eyyüp Karahan kimdir?

Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü görevine Eyyüp Karahan getirildi. Peki, Eyyüp Karahan kimdir, Eyyüp Karahan kaç yaşındadır? Eyyüp Karahan hangi görevlerde bulundu?

Eyyüp Karahan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürü oldu!

Bazı Bakanlıklarına bağlı Genel Müdürlük ve Müdürlüklere ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yer aldı.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'nin inşaatında son aşamaya gelindi!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde inşaat çalışmaları süren Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi inşaatında sona gelindi.

Eyyüp Nebi Haberi

Eyyüp Nebi

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan duyuruya göre, 1/1000 ölçekli Uygulama ve 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Revizyonu Plan inceleme ve Değerlendirme Kurulu kararınca Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından onandı. Revizyon İmar Planı, İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Planlama Şube Müdürlüğünün girişindeki ilan tahtasına asılmak suretiyle ilan edildi. 

Öte yandan Eyyüp Nebi'de TOKİ inşaatları sürüyor. 

Geçen yıl Şubat ayında ihaleye çıkarılan proje 86 Adet Konut, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işini kapsıyor.. TOKİ, 120 metrekare inşaat alanı olan, her biri 2000 metrekare bahçeye sahip olacak 86 adet yöre şartlarına uygun konutları bu yıl sonuna doğru tamamlamayı hedefliyor. 


Gizmet...