24 / 04 / 2024

Şanlıurfa'da Eyüp Nebi Külliyesi inşa ediliyor!

Şanlıurfa'da Eyüp Nebi Külliyesi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte Eyüp Nebi Camii Ve Külliyesi, için inşaat çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 



Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ile birlikte kent merkezine yaklaşık 90 kilometre uzaklıktaki Eyüp Nebi Camii Ve Külliyesi, Viranşehir Kent Parkı ve gençlik merkezini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; sabahın erken saatlerinde Viranşehir ilçesine giderek Belediye Başkanı Salih Ekinci ile bir araya gelen Başkan Beyazgül ziyaretleri kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Eyüp Nebi Külliyesi ve o bölgede yapılan sabır evlerde incelemede bulundu. 

 Şanlıurfa da Eyüp Nebi Külliyesi inşa ediliyor!

Başkan Beyazgül, Başkan Salih Ekinci ve beraberindekiler Hazreti Eyüp peygamber, Hazreti İlyas ve Hazreti Rahime’nin türbesini ziyaret ederek dua da ettikten sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Viranşehir Kent Parkına geçerek parktaki vatandaşları dinledi. 

Şanlıurfa'da riskli binalar ortadan kaldırılıyor!


Geri Dön