26 / 04 / 2024

fabrika inşaatında toprak kayması

fabrika inşaatında toprak kayması

Merve Mahallesi İslamoğlu Caddesi'ndeki fabrika inşaatının kanalizasyon çalışmaları kapsamında kepçe ile açılan 3 metrelik çukura rögar kapağı koymak için inen Hüseyin Arslanca, meydana gelen toprak kayması sebebiyle hayatını kaybetti..

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

Türkiye Otomobili’nin fabrika inşaatında son durum ne?

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) yerli otomobilinin üretileceği fabrika inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. TOGG tarafından yapılan açıklamada inşaatta şu ana kadar 100 bin metreküp kazı yapıldığı, 9 bin 400 zemin güçlendirme kolonu üretildiği ve 46 bin ton çimento kullanı

Tekirdağ'da lojman inşaatında göçük: 1 işçi öldü!

Tekirdağ'da cezaevi lojman inşaatında yaşanan göçük sırasında toprak altında kalan işçi Eşref Dere (52) yaşamını yitirdi.

Türkiye'nin Otomobili'nin fabrika inşaatında son durum!

TOGG Platform Tasarım ve Üretim Merkezi'nin inşaat çalışmaları kapsamında; 50 bin metreküp kazı çalışması, 10 bin metreküp yapısal dolgu ve 2 bin 638 adet zemin güçlendirme kolonu yapıldı.

Özbekistan'da metro tüneli inşaatında göçük!

Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te metro tüneli inşaatında göçük meydana geldi. Göçük altında bazı işçilerin toprak altında kaldığı düşünülüyor.

Kahramanmaraş'ta apartman inşaatında göçük meydana geldi!

Kahramanmaraş'ta, bir apartmanın ihata duvarı inşaatında meydana gelen göçükte 3 işçi yaralandı.Bir süre toprak altında kalan işçiler, olay yerine çağrılan AFAD ve itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu bulundukları yerden çıkarıldı.

Malatya Alacakapı Mahallesi Camii inşaatında son durum!

Vali Toprak, Battalgazi ilçesinde yeni yapılacak olan Alacakapı Mahallesi Camii inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı

Arnavutköy'deki cami inşaatında toprak kayması meydana geldi!

Arnavutköy İstiklal Mahallesi Çukurdere Sokak'taki bir cami inşaatında meydana gelen toprak kayması nedeniyle toprak altında kalan işçi kurtarıldı.

Bursa Nilüfer'de iş merkezi inşaatında göçük meydana geldi!

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde özel bir şirkete ait iş merkezi inşaatında,yağan yoğun yağmurun etkisiyle güçsüzleşen toprak, inşaatın bitişiğindeki yol ile beraber çöktü.

Ankara Sincan'da fabrika inşaatının iskelesi çöktü: 7 yaralı!

Ankara'da, bir fabrika inşaatında döküm için kurulan iskelenin henüz belirlenemeyen nedenle çökmesi sonucu 7 işçi yaralandı.

Ankara'da fabrika inşaatının iskelesi çöktü!

Ankara'da fabrika inşaatı için kurulan iskelenin çökmesi sonucu 7 işçi yaralandı. Olay, akşam saatlerinde Sincan'da meydana geldi.

Ankara Sincan'da fabrika inşaatında çökme meydana geldi!

Olay, akşam saatlerinde Sincan'da meydana geldi. Sincan Organize Sanayi Bölgesi Ahi Evran Mahallesi Ural Caddesi'nde bulunan fabrika inşaatında kurulan iskele, bilinmeyen bir nedenle çöktü.

TOKİ Eskişehir Stadyum inşaatında sona yaklaşıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Eskişehir'de yapımına devam edilen 33 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatında sona yaklaşıldı.

fabrika inşaatında toprak kayması Haberi

fabrika inşaatında toprak kayması

İSTANBUL Sancaktepe'de bir fabrika inşaatında meydana gelen toprak kaymasında bir kişi öldü.


Merve Mahallesi İslamoğlu Caddesi'ndeki fabrika inşaatının kanalizasyon çalışmaları için kepçe ile açılan 3 metrelik çukura rögar kapağı koymak için inen Hüseyin Arslanca, bir anda kayan toprağın altında kaldı. 


İşçiyi kurtarmak için ilk müdahaleyi arkadaşları yaparken, ihbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. 


Yapılan çalışma sonrası Arslanca, toprak altından çıkartıldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, Arslanca'nın hayatını kaybettiği belirlendi. 


Hüseyin Arslanca'nın cesedi, Kartal Dr. Lütfı Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma...