24 / 04 / 2024

faiz oranları 2014

faiz oranları 2014

20 bankadan en uygun kredi tekliflerini toplayarak ziyaretçilerine sunan Hesapkurdu.com'un analizinden elde edilen bilgilere göre, kredi tekliflerinde en iyi oran yüzde 0,89 olarak gerçekleşti.

Seçim sonrası faiz oranları düşecek mi?

Seçim sonrası piyasaların rahatlamasıyla birlikte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Merkez Bankası'na 'Faizleri indir' çağrısına, Başkan Erdem Başçı' nın ' Ölçülü indirim olabilir ' yanıtı faizi gevşetti.

Para Piyasası Kurulu faiz oranlarını sabit tuttu!

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, Bankalararası Para Piyasası ve Borsa İstanbul Repo-Ters Repo Pazarlarında uygulanan faiz oranları ile bir hafta vadeli repo ihale faiz oranda değişikliğe gitmedi.

Konut kredisi faiz oranları 2014! Son durum!

29 Ocak'ta Merkez Bankası'nın faiz oranları ile ilgili aldığı yükseliş kararı konut kredisi faiz oranlarını da etkilemişti. Yükselişe devam eden faiz oranlarında yeni bir güncelleme meydana geldi...

Konut kredisi faiz oranları yükselişe devam ediyor!

120 ay vadelendirmede konut kredisi faiz oranları yüzde 1,01'den başlıyor. 29 Ocak öncesinde ise faiz oranları yüzde 0,93'ten başlıyordu. İşte 3 Şubat itibariyle yeni oranlar...

Konut kredisi faizinde yeni oran yüzde 1,15!

Merkez Bankası olağanüstü toplantısından çıkan kararla faiz oranlarını beklenenin üzerinde arttırdı. Peki bu durum konut kredisi faiz oranlarını nasıl etkileyecek, önümüzdeki günlerde bizi neler bekliyor... Tüm bu soruların yanıtına haberimizde yer verdik

MB'nin faiz oranını artırması piyasaya nasıl yansıyacak?

Politika faiz oranı %10. 1hafta vadeli repo ile piyasayı fonlayacak. Marjinal fonlama oranı ise şu demek; %10’luk faiz oranı ile TCMB’nin fonlamasına rağmen TL’de değer kaybı durmazsa geçici olarak %12 ile piyasaya müdahale edebiliyor/para veriyor

Konut kredisi faiz oranları 2 hafta sonra ilk kez güncellendi!

7 Nisan 2015 tarihinden beri güncellenmeyen konut kredisi faiz oranlarında değişim yaşandı. 2014 yılının Nisan ayında yüzde 1,03'ten başlayan faiz oranları şimdi ise yüzde 0,91'den başlangıç gösteriyor.

Konut kredisi faiz oranlarında Mart'ın ilk güncellemesi yaşandı!

2014 yılına göre daha düşük seyreden konut kredisi faiz oranlarında Mart'a girişle ilk güncelleme yaşandı. Geçtiğimiz sene Mart ayında yüzde 1,08-1,10 seviyelerindeki faizler yüzde 0,89'dan başlıyor.

Konut kredisi faiz oranları 15 gün sonra ilk kez güncellendi!

2014 yılına göre düşük seyirde devam eden konut kredisi faiz oranları Merkez Bankası'nın repo faiz oranını indirdikten sonra ilk kez güncellendi. 12 Şubat'tan beri güncellenmeyen faiz oranlarında işte son durum!

Konut kredisi faiz oranları düşüş eğiliminde!

Merkez Bankası'nın toplantısında aldığı kararla konut kredisi faiz oranlarına gözler çevrildi. 2014 yılına göre yüzde 0,10'luk oranda düşük seyreden konut kredisi faiz oranlarının daha da düşeceği öngörülüyor.

Kredi faiz oranları tebliğinde değişiklik tebliği!

Kredi faiz oranları tebliğinde değişiklik yapılmasına dair tebliğ, 15 Kasım 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğ, kredi işlemlerinde faiz dışında sağlanacak diğer menfaatlere ilişkin esas ve şartları belirliyor...

Finansbank'ta konut kredisi faiz oranları 0,21 puan arttı!

Faiz oranlarındaki düşüşün devam etmesi beklenirken Finansbank, 2014 Ekim ayına konut kredisi faiz oranlarını yükselterek girdi. Finansbank'ta konut kredisi faiz oranları 0,21 puan arttı.

Konut kredisi faiz oranları Ekim 2014 son durum!

Konut kredisi faiz oranları 120 ay taksit seçeneğinde yüzde 0,91'den başlıyor. Yükseliş beklenen konut kredisi faiz oranlarında şimdilik en yüksek oran ise yüzde 1,45 olarak belirlendi.

Bankaların konut kredisi faiz oranları 2014 Eylül!

120 ay vadelendirmede konut kredisi faiz oranları kapsamında Ziraat Bankası ve Türkiye Finans'ta değişim yaşandı. Ziraat Bankası'nda faiz oranı yüzde 1,01'e ve Türkiye Finans'ta ise yüzde 1,06'ya düştü...

Konut kredisi faiz oranlarında son durum!

KrediPazari.com'un edindiği bilgilere göre 2014 Ağustos ayı içinde Türkiye Finans, Kuveyttürk, Denizbank, Finansbank, İş Bankası konut kredisi faiz oranlarını değiştiren bankalar arasında yer aldı.

HSBC konut kredisi faiz oranları Ağustos 2014!

HSBC konut kredisi faiz oranları Ağustos 2014 için belirlenen oranlara göre 0-120 ay arasında yüzde 1,25 olarak uygulanıyor. Ayrıca erken ödeme ve ara ödeme kolaylıkları sunuluyor.

Konut kredisi faiz oranları düşecek mi 2014! Yüzde 0,95'lik oranlarla!

Konut kredisi faiz oranları Temmuz ayının 9'unda olmamıza rağmen 3. kez güncellendi. Her seferinde düşüş yaşanan konut kredisi faiz oranlarında en düşük faiz oranı yüzde 0,95'e geriledi.

Tekstilbank konut kredisi faiz oranlarını düşürdü!

Mayıs 2014’te bankaların konut kredisi faiz oranlarında verdiği indirim kararına Tekstilbank da katıldı. Banka 3-120 ay vadeli konut kredisi faiz oranlarını 0.11-0.18 puan aralığında düşürdüğünü açıkladı.

2014 konut kredisi faiz oranları ne zaman düşer? Güncelleme yapıldı!

2014 Temmuz konut kredisi faiz oranları güncellemesi ayın 2'si olmasına rağmen gerçekleşti. Yeni oranlara göre en düşün faiz oranları değişmese de konut kredisi faiz oranlarını aşağı çeken 3 banka bulunuyor.

faiz oranları 2014 Haberi

faiz oranları 2014

Yaza girerken konutta faiz oranlarının yüzde 0,90 seviyesine kadar gerilemesi düşük gelirli ailelere ev sahibi olma yolunu açtı. 20 bankadan en uygun kredi tekliflerini toplayarak ziyaretçilerine sunan Hesapkurdu.com'un analizinden elde edilen bilgilere göre, kredi tekliflerinde en iyi oran yüzde 0,89 olarak gerçekleşirken, kişiye özel ödeme planları ile maliyetler daha da aşağı çekilebiliyor. Faizlerdeki düşüşle birlikte 10 yıl vadede 100 bin lira konut kredisi kullanmak isteyen bir tüketici aylık bin 373 lira taksit öderken, kredinin tüketiciye toplam maliyeti 166 bin 557 lira oluyor. Tercih edilen vadenin 5 yıla inmesi durumunda ödenecek aylık taksit tutarı 2 bin 158 lira olurken kredinin toplam maliyeti de 131 bin 299 liraya düşüyor. Vadeyi aşağı çekmek tüketicinin 100 bin lira kredide 40 bin liraya yakın...