26 / 04 / 2024

faizlerin düşmesi osb yatırımı

faizlerin düşmesi osb yatırımı

İzmir’in önde gelen OSB başkanları, yatırımcılara “Bankalar da kredi faizlerini düşürüyor, yatırım iklimine girdik, bu fırsatı değerlendirmemiz gerek” çağrısı yaptı.

Vatandaşların yeni yıl dileği 'kiraların düşmesi' oldu!

Pek çok vatandaşın yeni yıldaki dileklerinin arasında kira bedellerinin düşmesi de yer aldı. Fahiş oranlarda artan kira bedelleri, milyonları zor duruma düşürüyor...

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

Metaverse’te arsaların değerinin artması ya da düşmesi neye bağlı?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Metaverse’te arsaların değerinin artması ya da düşmesi neye bağlı?

Faizlerin düşmesi konuta talebi artırdı!

Geçen hafta gerçekleştirilen faiz indirimi sonrası kamu bankaları sıfır konutta faizleri indirdi. Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Faizlerin düşmesi konuta ilgiyi artıracak!

Kocaeli Müteahhitler Birliği Başkanı Oğuzhan Keleş Merkez Bankası’nın aldığı faiz indirimi kararı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

OSB'lerde yeni dönem!

OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın altını çizdiği ekonomide yeni dönemde OSB'ler kritik rol oynayacak. İşte bizim bu kritik sürece, altyapılarımızla, yatırımcı dostu bakış açımızla, yeni tahsis alanlarımızla hazır olmamız lazım" dedi.

Muğla'da konut satışları patladı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde pandemi döneminde faizlerin düşmesi ve kredilerin ötelenmesiyle çok cazip duruma  gayrimenkul satışlarında Temmuz ayında adeta patlama yaşandı...

Faizler düştü, iş’e yatırım zamanı!

Faizlerin düşmesi nedeniyle, iş’e yatırım yapmak için en uygun zamana girdik. Düşük faiz oranları, özel sektörün yatırım iştahını artırdı ve işe yatırım yapmak için uygun zamanı oluşturdu.

Faizlerin düşmesiyle konut satışları fırladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, faizlerin düştüğü 1 Haziran 2020 tarihinden itibaren ülke genelinde 93 bin 704 kredili satış işlemi gerçekleştiğini açıkladı.

Konut kredisi faizlerinin düşmesi ev fiyatlarını artırdı mı? 

Bankaların konut kredisi faiz oranlarının düşmesi ile konut fiyatları hem sıfır evlerde hem de ikinci el evlerde arttı. En düşük fiyat artışı hangi konut türünde oldu?

Almanya’da emlak fiyatlarının düşmesi bekleniyor!

Koronavirüs salgı Almanya’da emlak piyasasını etkiledi. Uzun zamandır hızla yükselen emlak fiyatlarının düşmesi planlanıyor.

Yurt dışında OSB'ler kurulabilecek!

Organize sanayi bölgesi tüzel kişilikleri ya da Türkiye'de yerleşik şirketler tarafından yurt dışında OSB'ler kurulabilecek, kurulan, işletilen veya ortak olunan bu bölgeler için eğitim ve danışmanlık ile kredi destekleri de sağlanabilecek.

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

faizlerin düşmesi osb yatırımı Haberi

faizlerin düşmesi osb yatırımı

Türkiye’nin içine girdiği zorlu dönemde durma noktasına gelen yatırımların, Merkez Bankası’nın faiz düşürmesi, dünyada da FED’in faiz indirimi sonrası oluşan ortam, yatırımcıları da harekete geçirdi.

MedyaEge'de yer alan habere göre, durgun geçen bir senenin ardından tekrar yatırımın hareketlenmesini beklediklerini belirten İzmir’in önde gelen OSB başkanları, yatırımcılara “Bankalar da kredi faizlerini düşürüyor, yatırım iklimine girdik, bu fırsatı değerlendirmemiz gerek” diye çağrıda bulundu.

Ülkemizin en temel ihtiyacı üretim 

Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Porsuk: "Merkez Bankası’nın faiz indirimine gitmesi, dövizin uzunca bir süredir düşük ve stabil seyri, 2018’in ikinci yarısından itibaren girdiğimiz sıkıntılı süreçten sonra yatırım ve hareketlenme için uygun koşulları sağladığını düşünüyorum. Zorlu bir süreçten geçtiğimiz doğru ve böylesi zamanlar aslında yatırım için en uygun zamanları da oluşturuyor. Görece düşük...