18 / 04 / 2024

Faruk Köksoy biyografi

Faruk Köksoy biyografi

Bugün Ardahan Belediye Başkanı olan ve 2014 yerel seçimlerinde tekrar aday gösterilen Faruk Köksoy kimdir? Faruk Köksoy ne zamandan beri Ardahan Belediye Başkanı olarak hizmet veriyor?

Kösterelioğlu Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kösterelioğlu Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faruk Kösterelioğlu tarafından kuruldu.

Alpim İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Alpim İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Köksoy tarafından kuruldu.

Turyem Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turyem Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abbas Ahmed    Alarefı Mehmet Şerif Kızılgüney ve Ömer Faruk Kızılgüney tarafından kuruldu.

Kıratlı Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıratlı Yapı Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Faruk Kıratlı ve Resul Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Thodex'in kurucusu Faruk Özer'in köylülerinden tepki! 

400 bine yakın kişiyi dolandırdığı iddia edilen kripto para borsasının kurucusu Ardahanlı Faruk Özer'in köylüleri Özer ve ailesi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Muskof Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Muskof Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Köseoğlu tarafından kuruldu.

Faruk Aksu: Kentsel dönüşüm kırsal alanlarda da zorunlu hale geldi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanvekili, MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu kentsel dönüşümün sadece büyükşehirlerde değil sel, heyelan, taşkın gibi nedenlerden ötürü kırsal alanda da zorunluluk ve öncelik haline geldiğini söyledi.

Üsküdar'daki kaçak yapılarda elektrik, doğalgaz ve su hizmeti kesildi!

Üsküdar Yavuztürk Mahallesi’nde Faruk Kıyım isimli bir vatandaşın 638 metrekarelik arsasına bilgisi dışında verilen imar izniyle yapılan binalardaki elektrik, doğalgaz ve su hizmeti durduruldu...

AKR Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AKR Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arda Rıza Köksoy tarafından kuruldu.

Faruk K: Honki Ponki şarkısı ile apartman aldım!

'Honki Ponki' şarkısıyla bir döneme damga vuran Faruk K, 'Honki Ponki' şarkısı sayesinde apartman aldığını söyledi...

Expo Mühendislik Projelendirme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Expo Mühendislik Projelendirme Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Köksoy ve Eyüp Armağan ortaklığında kuruldu. 

Alper Potuk'tan ortağı Faruk Bayraktar’a: Abi biz battık mı?

Girdiği otel işinde tüm servetini kaybettiği iddia edilen Fenerbahçe'de top koşturan futbolcu Alper Potuk'un, ortağı Faruk Bayraktar'a "Abi biz battık mı?" diye sorduğu belirtildi...

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

Faruk Köksoy biyografi Haberi

Faruk Köksoy biyografi

Faruk Köksoy kimdir?

Faruk Köksoy, 1964 yılı Ardahan İli Hanak İlçesi Baştoklu Köyü doğumlu. İlkokulu Köyünde bitiren Faruk Köksoy, ortaokul ve liseyi Sarıkamış’ta okuyarak 1981 yılında mezun oldu. Bugün Ardahan Belediye Başkanı olan Faruk Köksoy 2014 yerel seçimlerinde tekrar aday gösterildi.


AK Parti tarafından ikinci kez aday gösterilen Faruk Köksoy, İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesinden 1985 yılında Orman Mühendisi ünvanıyla mezun oldu.


Bir yıl Kırklareli-Demirköy Orman İşletme Müdürlüğünde Stajyer Orman Mühendisi   olarak çalışmış, askerliğini 1986-87 yıllarında yedek subay olarak mersinde yaparak Dz.P.Teğmen rütbesi ile terhis olmuştur. Askerlik sonrası Orman Mühendisi olarak Mersin Orman Bölge Müdürlüğü’nde ve serbest olarak Gaziantep’te kısa süreli işlerde çalışmıştır.


Orman Bakanlığının açtığı imtihanı kazanmış ve 1988 Ağustos ayında Diyarbakır Orman İşletme Müdürlüğü emrine atanmıştır. Kısa bir süre Diyarbakır ve...