25 / 04 / 2024

Thodex'in kurucusu Faruk Özer'in köylülerinden tepki! 

Thodex'in kurucusu Faruk Özer'in köylülerinden tepki! 

400 bine yakın kişiyi dolandırdığı iddia edilen kripto para borsasının kurucusu Ardahanlı Faruk Özer'in köylüleri Özer ve ailesi hakkında açıklamalarda bulundu. 



TThodex firar eden kurucusu Faruk Fatih Özer'in Ardahan'da yaşayan köylüler yaşananlar karşısında şaşkına uğradı. Sabah'ta yer alan habere göre; Faruk Fatih Özer'in ailesi hakkında açıklama yapan köylüler "Çok şaşkınız. Bizim buralardan böyle insanlar çıkmaz. Yıllar önce Faruk'un dedesi burada neyi varsa satıp İstanbul'a gitti" dedi. 

 Thodex in kurucusu Faruk Özer in köylülerinden tepki! 

Yaklaşık 400 bin vatandaşın dolandırıldığı iddiası nedeniyle erişime engellenen ve MASAK tarafından el konulan sanal para borsası Thodex'in firari kurucusu Faruk Fatih Özer kırmızı bültenle aranıyor. 

NE VARSA SATTI 

Arnavutluk'ta olduğu öne sürülen Özer'in 2 milyar dolarla kaçtığı söylenirken İçişleri Bakanlığı, Özer'in bankada bulunan paralarına bloke koydu. Aslen Ardahanlı olan Özer, Kocaeli'nin Gebze ilçesinde dünyaya geldi. Özer'in Ardahan'ın merkeze bağlı Taşlıdere köyünde yaşayan bazı akrabaları, Özer'in dedesinin Ardahan'ı yıllar önce terk ettiğini söyleyerek şunları söyledi: 

"Faruk Fatih Özer'in dedesi yaklaşık 50 sene önce göç edip gitti. Ardahan'da neleri varsa hepsini satıp İstanbul'a yerleştiler. O dönem giden dedeleri İstanbul'da birçok arsa aldı. O zamanlar İstanbul'un taşının toprağının altın olduğu dönemler. Durumları iyiydi. Özer'in babası Zülküf Bey gittiğinde beş yaşlarındaydı. Haberleri görünce hepimiz çok şaşırdık. Böyle bir şey yapacak bir aile değildi. Umarım bir an önce gerçekler ortaya çıkar. Kim ne yaptıysa cezasını çeksin. Bizim buralardan böyle insanlar çıkmaz. Çok şaşkınız."

Kripto paralar daha çok insanı mağdur edecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön