25 / 04 / 2024

fas Solar Decathlon

fas Solar Decathlon

Yıldız Teknik Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nden 40 öğrenci 'daha sürdürülebilir bir gelecek için' Fas'ta 'akıllı ev' inşa edecek. “Solar Decathlon" yarışmasını kazanan projeler ise ödüllendirilecek.

Decathlon'da Elektrikli Scooter fiyatları çok şaşırtacak! İşte 25 Nisan 2022 fiyat listesi...

Son zamanlardaDecathlon'da elektrikli scooterların fiyatları araştırılmaya başlandı! Peki, Decathlon'da elektrikli scooterların fiyatları ne kadar? İşte 25 Nisan 2022 fiyat listesi...

Decathlon'da Elektrikli bisiklet fiyatları ne kadar? İşte 15 Nisan 2022 fiyat listesi...

Sıcak havalar gelirken pek çok kişi Decathlon'da elektrikli bisiklet fiyatlarını araştırmaya başladı! Peki, Decathlon'da elektrikli bisiklet fiyatları ne kadar? İşte 15 Nisan 2022 fiyat listesi...

Decathlon'da Elektrikli Scooter fiyatları ne kadar? İşte 9 Nisan 2022 fiyat listesi...

Son zamanlarda uygun fiyatları ve yüksek performansları ile ön plana çıkan VOIT marka elektrikli scooterların Decathlon fiyatları merak konusu oldu. Peki, Decathlon'da VOIT marka elektrikli scooterların fiyatları ne kadar? İşte 9 Nisan 2022 fiyat listesi...

Decathlon'da bisiklet fiyatları ne kadar? İşte 7 Nisan 2022 Fiyat Listesi...

Sıcak havaların gelmesiyle bisiklet fiyatları merak edilmeye başlandı. Türkiye'de bulunan en büyük spor ekipmanı satışı yapan mağazalardan biri olan Decatchlon'da bisiklet fiyatları merak edilmeye başlandı. Peki, Decathlon'da bisiklet fiyatları ne kadar? İşte 7 Nisan 2022 Fiyat Listesi...

Stl Solar Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Stl Solar Enerji Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de Musab Erkuş tarafından kuruldu.

Tüm Decathlon yetişkin scooter ile elektrikli scooter modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Adım başı her sokak, cadde ve kaldırımlarda sıkça gördüğümüz scooterların kullanımı gün geçtikçe yaygınlaşıyor. Pek çok kişinin ayağını yerden kesen Decathlon scooter modellerini ve Mart 2022 fiyat listesini yazımızda bulabilirsiniz…

Terfa Solar Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Terfa Solar Enerji Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Emir Vekil ve Fuad Bezmen ortaklığında kuruldu.

Nlb Solar Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Nlb Solar Enerji Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A. Mehmet Nalbantoğlu ve Hüseyin Nalbantoğlu ortaklığında kuruldu.

Fasıla Turizm Seyahat Ve Organizasyon Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fasıla Turizm Seyahat Ve Organizasyon Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Sıla Turan tarafından kuruldu.

Mlt Solar Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mlt Solar Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Özdemir tarafından kuruldu.

Reysaş GYO depolarını 'solar depolara' çevirecek!

Reysaş GYO portföyünde yer alan depolarını Yeşil Lojistik kapsamında karbon salınımını azaltan "Solar Depolara" çevirecek ve yeni depolarını da "Solar Depo" olarak inşa edece.

Ml Solar Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ml Solar Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Lımın Yu ve Mubeen Bın Saddıq ortaklığında kuruldu.

FLO Fas'ta mağaza açılışını gerçekleştirdi!

Ayakkabı sektörünün önemli oyuncularından FLO yurt dışı yatırımlarına devam ediyor. Mağa Fas'ta bulunan Borj Fez Mall'da açtığı 981 metrekarelik yeni mağazasıyla yurtdışındaki mağaza sayısını 104'e çıkarttı.

fas Solar Decathlon Haberi

fas Solar Decathlon

Türkiye'den 40 öğrenci, 'daha sürdürülebilir bir gelecek için' çalışmalara başladı. Öğrenciler, Fas'ta 'akıllı ev' inşa edip ve Türkiye'yi adını duyuracak. 

CNN Türk'te yer alan habere göre; Yıldız Teknik Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nden 40 öğrenci, "Yosunun enerjisi toprakla buluşuyor" sloganıyla 19 Ağustos'ta Fas'a gidecek. Türkiye, 2002 yılında başlayan dünyanın en büyük "üniversiteler arası sürdürülebilir konut yarışması" olarak seçilen “Solar Decathlon" yarışmasında ilk kez temsil edilecek.

Öğrenciler ise yarışma öncesinde tüm malzemelerini Fas'a gönderdi. Yarışmaya başlandığında 3 hafta boyunca akıllı ev inşa edilecek. Hakem heyetleri 1 hafta boyunca tüm evleri dolaşacak. Kazanan projelere ise ödülleri...