25 / 04 / 2024

fatih altaylı yedi kilise

fatih altaylı yedi kilise

Van’daki Yedi Kilise’nin restorasyonu için sahibine ulaşmaya çalışan İl Kültür Müdürlüğü, kimseyi bulamayınca çalışmaya başlayamadı. Kilisenin Fatih Altaylı’ya ait olduğu ortaya çıktı.

Fatih Altaylı'dan gayrimenkul piyasası yorumu: İşler karışacak, iyi niyetliler kazıklanacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in emlak vergisi ve tapu konusunda atacağı adımlarla ilgili açıklamalarda bulunan Fatih Altaylı ''İşler karışacak, iyi niyetliler kazıklanacak.'' dedi.

Fatih Altaylı duyduğu Borsa İstanbul dedikodusunu açıkladı: '1,5-2 aydır...'

Borsa İstanbul'daki düşüşler özellikle küçük yatırımcıyı da derinden etkiledi. Ekonomist Özgür Demirtaş'ın Borsa İstanbul'daki dünkü düşüş sonrası yaptığı yorum gündem olurken gazeteci Fatih Altaylı "Yerli ve yabancı dostlarımız var" diyerek piyasalarda 1,5-2 aydır konuşulan dedikoduyu açıkladı

Doğalgaza o tarihte indirim gelebilir! 

Habertürk yazarı Fatih Altaylı bugünkü köşe yazısında 20 Nisan'da doğalgaza indirim yapılacağını iddia etti. Altaylı, "20 Nisan’da yapılacak doğalgazın karaya erişmesi töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan “Yeni” bir “Müjde” verecek ve doğalgaz ücretine bir indirim açıklayacak.

Fatih Altaylı: İktidar seçim için İslam ülkelerinden yüklü miktarda para topluyor

Habertürk yazarı Fatih Altaylı iktidarın seçimi kazanmak için her şeyi göze aldığını dile getirirken İslam ülkelerinden yüklü miktarda nakit dolar transfer edildiğini ve bunun nasıl ödeneceğinin dahi hesaplanmadığını aktardı.

Fatih Altaylı'dan hükümete KYK kredileriyle ilgili flaş talep!

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, AK Parti hükümetine seslenerek KYK kredisini faizleriyle birlikte ödeyen vatandaşlar için çağrıda bulundu.

Fatih Altaylı vatandaşın cebinden çıkacak parayı açıkladı

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın açıkladığı yeni ekonomik önlemlerin ilgili çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

İstanbul Havalimanı metrosuyla ilgili şok iddia!

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı bugünkü yazısında, İstanbul Havalimanı metrosunu kaleme aldı. işte Altaylı'nın o yazısı...

Fethiye Kayaköy'de sit alanında kaçak inşaat yapılıyor iddiası!

Fethiye Kayaköy'de inşaat yasakları kalkar kalkmaz, burası SİT alanı ve özel koruma bölgesinde olmasına rağmen, kaçak inşaatlar yapılmaya başlandı. Habertürk Gazetesi köşe yazarı Fatih Altaylı'nın okur mektupları köşesinde bir okuyucu kaçak inşaatla ilgili bilgi verdi.

Havalimanı metrosunda planlama hatası mı yapıldı!

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, şehirden havalimanına gelecek metro hattının bir planlama hatası nedeniyle havalimanına 300 metre kala sona erdiğini belirtti...

Deprem verileri halktan saklanıyor mu?

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, deprem verilerinin halktan saklandığını söyledi ve "Celal Şengör'ü de aradım, o da teyit etti" dedi.

Levent'teki caminin mimarisi nasıl olmalı?

Merkez Bankası’nın Beşiktaş Levent’teki banka kulelerinin arasında bulunan 18 dönümlük arazisinde cami inşaatı başlatıldı. Peki Levent'teki caminin mimarisi nasıl olmalı? İşte  Fatih Altaylı'nın yeni cami mimarisi hakkındaki yazısı...

İstanbul'daki duran metro inşaatları için nasıl kredi alındı?

Gazeteci Fatih Altaylı İstanbul'da duran metro inşaatlarının devam etmesi için alınan kredi meselesini tüm boyutları ile aktardı..

Celal Şengör: Kanal İstanbul'un çevresi yapılaştırılırsa facia olur!

Gazeteci Fatih Altaylı, Kanal İstanbul konusunu Prof. Celal Şengör’e sordu. Şengör, "Kanal çevresi yapılaştırılırsa işte o zaman facia olur" dedi...

fatih altaylı yedi kilise Haberi

fatih altaylı yedi kilise


Van’daki Yedi Kilise’nin restorasyonu için sahibine ulaşmaya çalışan İl Kültür Müdürlüğü, kimseyi bulamayınca çalışmaya başlayamadı. Kilisenin Fatih Altaylı’ya ait olduğu ortaya çıktı.                                                              


Van’ın, Yukarı Bakraçlı köyünde bulunan ve “Yedi Kilise” olarak anılan kilisenin restorasyon işlemleri tapuya takılınca kilisenin ve bulunduğu köyün sahibi olan Hüsamettin Altaylı adlı vatandaşın varisleri aranmaya başlandı. 


Kilisenin tapusunun Hüsamettin Altaylı’ torunu, Habertürk gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı’da olduğu ortaya çıktı. Taraf'ın sorularını yanıtlayan Altaylı, “Evet kilise benim” dedi. Fatih Altaylı Restorasyon gecikiyor Geçen yılki depremde hasar gören Yukan Bakraçlı Köyü’ndeki 200 yıllık Yedi Kilise’yi restore...