28 / 03 / 2024

Fatih bina tahliyesi

Fatih bina tahliyesi

İstanbul Avrupa Yakası Fatih Ayvansaray'da yer alan 4 katlı bina acil olarak tahliye edildi...

Fatih'te riskli iki bina boşaltıldı!

Fatih ilçesinin Samatya bölgesinde bulunan iki bina çökme riski nedeniyle boşaltıldı. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve belediye ekipleri sevk edildi.

Fatih Yenikapı'daki 1 adet bina ile 93 metrekarelik arsa satılıyor! İstanbul Orman İşletme Müdürlüğü tarihi verdi! 

İstanbul Orman İşletme Müdürlüğü, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Yenikapı iskele mevkiinde yer alan 1 adet bina ile 93 metrekare arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Dosfa Plaza Ve Bina Yönetimi Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Dosfa Plaza Ve Bina Yönetimi Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Aksoy tarafından kuruldu.

Fatih'te büyük dönüşüm başlıyor!

İstanbul'un Fatih ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Çalışmalar dahilinde 10 bin bina dönüşüme girecek. 

Küresel Bina İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küresel Bina İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Fatih’te 100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hannarici tarafından kuruldu.

Fatih'te 4 katlı ahşap bina çöktü!

İstanbul'da başlayan kuvvetli sağanağın etkisiyle Fatih'te kullanılmayan 4 katlı ahşap bina çöktü...

Fatih'te 4 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul Avrupa Yakası Fatih Ayvansaray'da yer alan 4 katlı bina acil olarak tahliye edildi...

Ersoy Bina Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ersoy Bina Yatırım Anonim Şirketi bugün Fatih'te 364 milyon 480 bin 906 TL sermaye bedeli ile Nuri Sinan Ersoy, Ahmet Hakan Ersoy ve Nimet Ersoy ortaklığında kuruldu.

Fatih'te 10 bin bina için plan düzenlemesi!

Fatih Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Koruma Kurulu tarafından alınan karara göre, ilçede tarihi alana uzak 10 bin bina, hak kaybı olmadan sahipleri tarafından yenilenebilecek. 

Erashan Gayrimenkul İnşaat Bina Ve Site Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erashan Gayrimenkul İnşaat Bina Ve Site Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aslan tarafından kuruldu.

Fatih'te yangında 4 katlı metruk bina yıkıldı!

Fatih Nişancı Mahallesi Türkeli Caddesi'nde yer alan 4 katlı binada yangın çıktı, ahşapların yanması sonucunda bina tamamen yıkıldı...

Fatih’te bina çöktü!

İstanbul Fatih Aksaray'da 2 katlı binanın çatı ve iç kısmında kısmi çökme meydana geldi. Enkaz altında kalan 1 kadın ekipler tarafından kurtarıldı…

Fatih'te 3 katlı binanın tabanı çöktü!

Fatih’te 3 katlı binanın giriş katında bulunan 5 kişinin yaşadığı dairenin zemini çöktü. Olay sonucunda 1’i çocuk 5 kişi yaralanırken bina çökme tehlikesine karşı boşaltılıp mühürlendi.

Fatih'te 30 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul İli, Fatih İlçesi, Binbirdirek Mahallesi'nde yer alan bina 30 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan gayrimenkul için ilk ihale günü 2 Temmuz 2019 olarak belirlendi.

Fatih bina tahliyesi Haberi

Fatih bina tahliyesi

İstanbul Avrupa Yakası Fatih Ayvansaray Mahallesi Sulu Sokak'ta kolonlarında çatlaklar oluşan 4 katlı bina acil olarak tahliye edildi. Hürriyet'te yer alan habere göre, vatandaşların yaptığı ihbarlar üzerine olay yerine gelen ekipler bölgede yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Ayvansaray'daki binanın dış cephesinde sıvaların döküldüğünü belirten apartman sakinleri duydukları çatırtı sesleriyle şok geçirdi.

Çatlaklar oluşan binanın boşaltılmasından sonra binanın yer aldığı sokak da şerit çekilerek kapatıldı. Ekiplerin bölgedeki çalışmaları yoğun şekilde sürüyor.

Gebze'de tahliye edilen bina için karar...