19 / 04 / 2024

Fatih Dervişali Aile Sağlığı Merkezi açıldı mı

Fatih Dervişali Aile Sağlığı Merkezi açıldı mı

Fatih Belediyesi tarafından Dervişali Mahallesi’nde hayata geçirilen ve aynı isimle anılan Dervişali Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

Babıali Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Babıali Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Fatih'te 3 milyon 806 bin 6 TL sermaye bedeli ile Osman Okcu ve Ahmet Günbay Yıldız ortaklığında kuruldu.

Fatih Belediyesi İstanbul'un göbeğinde arsa satacak!

İstanbul İli Fatih Belediye Başkanlığı, İstanbul Fatih Ali Kuşçu Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

Ali Çelik Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Çelik Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çelik tarafından kuruldu.

Fatih Dervişali Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Dervişali Mahallesi, 1839 ada, 7 ( Yeni: 122, 123 ) 13, 83 parseller ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 17.10.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Özsoy Sultanahmet Otel Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özsoy Sultanahmet Otel Turizm Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te Ali Tarık Özsoy, İffet Özsoy ve Kübra Özsoy ortaklığında kuruldu.

Miza Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Kuruldu!

Miza Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Fatih'de Ali Çetin ve Taufik Hıdayat Sukenı ortaklığında kuruldu.

Gökçen Otelcilik Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçen Otelcilik Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ali Ağüzüm tarafından kuruldu.

Afyonkarahisarlı öğretmenler Suriyeli aile için briket ev inşa etti!

Afyonkarahisar'a bağlı Dinar ilçesinde Fatih Ortaokulu öğretmenleri tarafından toplanan para ile Suriye'de ihtiyaç sahibi bir aile için briket ev inşa edildi. 

Ali Saraç Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ali Saraç Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Ali Saraç tarafından kuruldu.

Fatih Dervişali Mahallesi 2552 ada 21 parsel imar planı tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Dervişali Mahallesi, 2552 ada, 21 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ali Sugal tarafından kuruldu.

Fatih Dervişali Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Fatih Belediyesi tarafından Dervişali Mahallesi’nde hayata geçirilen ve aynı isimle anılan Dervişali Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

Ali Orkun Ercengiz'in akraba belediyeciliği yaptığı iddiası!

Daha önce imar değişikliği ile akrabalarına rant kazandırdığı iddia edilen CHP’li Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in belediyeyi de adeta kendisinin aile şirketine çevirdiği iddia ediliyor. 

Fatih Dervişali Aile Sağlığı Merkezi açıldı mı Haberi

Fatih Dervişali Aile Sağlığı Merkezi açıldı mı

Fatih Belediyesi tarafından Dervişali Mahallesi’nde yapılan ve aynı isimle anılan Dervişali Aile Sağlığı Merkezi vatandaşların hizmetine açıldı. 

Fatih Belediyesi'nde yer alan habere göre, Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan’ın ev sahipliğinde yapılan açılış törenine, İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, İstanbul Halk Sağlığı Müdürü Abdullah Emre Güner, Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri, sağlık merkezi çalışanları ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Gerçekleştirdikleri hizmetlerle insanları mutlu etmeyi amaçladıklarını söyleyenFatih Belediye Başkanı Ergün Turan, “Fatih’te yirmi yedinci Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışını gerçekleştiriyoruz. Tabi benden önceki belediye başkanına da hizmetleri için teşekkür ediyorum. Yirmi yedi adet aile sağlık merkezinin belediye tarafından yapılarak hizmete alınması ciddi bir hizmettir. Fatih Belediyesi bu hizmeti kendisine vazife edinerek mahallede yaşayan insanlarımıza doğru hizmete ulaşmaları konusunda elinden geleni yapmaktadır. Bizim temel...