29 / 03 / 2024

fatih mahallesi dönüşüm

fatih mahallesi dönüşüm

07/02/2013 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren kanun ile Küçükçekmece Fatih Mahallesi, riskli alan ilan edildi…

Ege Mahallesi dönüşüm projesinin temeli 2 Şubat'ta atılıyor! İzmir’in kalbinde 706 yeni konut!

Yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında şehrin merkezinde senelerdir çözüm bekleyen bir proje için daha düğmeye basıldı. Ege Mahallesi’nde hak sahiplerine teslim edilecek olan binaların yapımı için 2 Şubat Cuma günü temel atma töreni yapılacak.

Konya Şükran Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ramazan Bayramı namazını Konya'daki tarihi Kapu Camisi'nde kıldı. Kurum, Konya'da devam eden Şükran Mahallesi Dönüşüm Projesi ve Mevlana Meydanı Yenileme ve Dönüşüm Projesi ile ilgili konuştu.

Ankara Örnek Mahallesi dönüşüm istiyor!

Ankara Altındağ'daki Örnek Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm istiyor. Örnek Mahallesi Muhtarı Muzaffer Çiftçi; " Mahalleli heyecanla dönüşümün başlamasını bekliyor" dedi…

Bingöl Kültür Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Bingöl'e gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanını inceledi.

Kayseri Anbar Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde teslimler başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Melikgazi Belediyesi’nin Anbar Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinin anahtar teslim törenine katıldı.

Meram Şükran Mahallesi dönüşüm projesinde son durum!

Meram Belediye Başkanı Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Şükran Mahallesi kentsel dönüşüm alanında incelemeler yaptı.

Tomtom Mahallesi Dönüşüm Projesi toplantısı 14 Aralık'ta!

Tomtom Mahallesi Dönüşüm Projesi toplantısı 14 Aralık tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Antalya Santral Mahallesi dönüşüm projesinde kuralar çekildi!

Antalya Santral Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri tapular için kura çekimi gerçekleştirdiler. 

Sancaktepe Fatih Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

İstanbul İli Sancaktepe İlçesi Fatih Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı oldu..

Bayrampaşa Vatan Mahallesi Dönüşüm Projesi masaya yatırıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı M. Ergün Turan, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’i makamında ziyaret etti. Gerçekleşen toplantıda Bayrampaşa Vatan Mahallesi’nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesi de değerlendirildi.

Erzurum Yukarı Mumcu Mahallesi dönüşüm kapsamında!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin kent merkezinde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları Yukarı Mumcu Mahallesi'ni de kapsayacak.

Antakya Emek ve Aksaray Dönüşüm Projesi’nde imzalar atılıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Emek ve Aksaray Mahallesi Dönüşüm Projesi’nde hak sahibi olan Akbay ailesi ile de sözleşme imzaladı.

Antakya Emek ve Aksaray Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Antakya'daki Emek ve Aksaray Mahallesi Dönüşüm Projesi’nde hak sahibi Metin Çöteloğlu ile ıslak imzalı sözleşme imzaladı.

fatih mahallesi dönüşüm Haberi

fatih mahallesi dönüşüm

Küçükçekmece Fatih Mahallesi riskli alan ilan edildi. 07/02/2013 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren kanun ile Küçükçekmece Fatih Mahallesi resmen riskli alan kabul edildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın 09/1/2013 tarihli ve 119 sayılı yazısı üzerine, 6306 sayılı Afet Riski Altındaki alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun 2’ nci maddesine göre, bakanlar kurulunca 28/1/2013 tarihinde Fatih Mahallesi’nin yeniden dönüştürülmesi kararlaştırıldı. 


Krokiyi görüntülemek için tıklayın


Şengül...