18 / 04 / 2024

Fatih Mahmutpaşa Cami

Fatih Mahmutpaşa Cami

Hürrem Sultan'ın yaptırdığı Haseki Külliyesi ile Mihrimah Sultan Camisi'ndeki restorasyon çalışmaları bu yıl içerisinde tamamlanacak...

Asgari ücrete ek zam sonrası gelecek yeni zammı Fatih Portakal açıkladı! Rakamı duyanların ağzı açık kalacak

Asgari ücrete 1 Temmuz'da gelen yüzde 30 zam miktarı çalışanın cebine girmeden ürünlere gelen zamla anında erimeye başladı. Zam furyasına ilk yumurtayla başlandı. İkinci rekor zammın neye geleceğini Faith Portakal açıkladı. Duyanların ağzı açık kalacak!

Lagos Gayrimenkul Turizm Madencilik Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şb. açıldı!

Lagos Gayrimenkul Turizm Madencilik Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şb. bugün Fatih'te Onur Neyiş tarafından açıldı.

Fatih'te 17 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

T.C. İstanbul 14. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Mahmutpaşa Mahallesi, Çuhacı Han içindeki dükkanı 17 milyon TL'ye icradan satıyor...

Demirli Otelcilik Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Demirli Otelcilik Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Fatih Şubesi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Demirli tarafından açıldı.

Sultan Hostel Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Sultan Hostel Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih Şubesi Fatih’te 150 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Usta ve Serdar Keser tarafından açıldı.

Erpet Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Erpet Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih Şubesi 50 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeker tarafından açıldı.

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Zohourı tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Fatih Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fatih İskenderpaşa Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, İskenderpaşa Mahallesi, 932 ada, 39 ve 40 parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli 22.03.2021 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ'den Ankara Mamak'a cami ve gençlik merkezi!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak'ta cami ve gençlik merkezi inşa edecek.

Interpol’den Faruk Fatih Özer açıklaması! 

Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer hakkında çıkartılan Kırmızı Bülten kararının Interpol’ün sitesinde yer almadığı ortaya çıktı. İnterpol kontuyla ilgili açıklama yaptı. 

Fatih Molla Aşkı Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Fatih ilçesi, Molla Aşkı Mahallesi, 2636 ada, 3 ve 4 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

İstanbul Mahmutpaşa'da esnafın 'taklitçi kiracı' sorunu!

Taklit ürün satıcıları Kapalıçarşı'dan Mahmutpaşa'ya gidiyor. Yüksek fiyatlarla iş yeri kiralayan taklitçiler, eski kiracıları devre dışı bırakıp çarşıyı ele geçiriyor.

Fatih Mahmutpaşa Cami Haberi

Fatih Mahmutpaşa Cami
Hürrem Sultan'ın yaptırdığı Haseki Külliyesi ile Mihrimah Sultan Camisi'ndeki restorasyon çalışmaları bu yıl içerisinde tamamlanacak. Bu yıl İstanbul'da Fatih Beyazıt Cami, Fatih Mahmutpaşa Cami, Beşiktaş Ortaköy Cami, Fatih Neslişah Sultan Cami, Beyoğlu Sahaf Muhittin Cami, Üsküdar Atik Valide Külliyesi, Beşiktaş Yahya Efendi Cami ve Türbesi, Beyoğlu Molla Çelebi Cami, Fatih Molla Fenari Cami'nin restore çalışmaları...