28 / 03 / 2024

Fatih Mehmet Zehir

Fatih Mehmet Zehir

FC Gayrimenkul Projeleri İnşaat Taahhüt Tekstil Turizm ve Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Fatih Mehmet Zehir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de kuruldu

O belediye Başkanı'ndan sert eleştiri: Övündükleri kat kat binaları ve kalın asfaltları doğru bulmuyoruz!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu Toplumsal Belediyecilik, İlkeli ve Halkçı Belediye Yönetimi' konulu panelde yerel yönetim hakkında açıklamalarda bulunarak, kent yönetiminde ''kat kat binaları ve kalın asfaltları doğru bulmuyoruz'' dedi.

Adana Yüreğir Belediyesi düğmeye bastı! Büyük dönüşüm ile depreme dayanıklı konutlar inşa ediliyor!

Adana’nın Yüreğir Belediye Şehit Erkut Akbay Mahalle'sindeki kentsel dönüşüm için düğmeye bastı. Projeye ilişkin Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir bilgi verdi.

Fıçıcı Naci İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Fıçıcı Naci İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Fatih Mehmet Fıçıcı ve Hasan Selim Fıçıcı ortaklığında kuruldu.

Abwab Group Gayrimenkul İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Abwab Group Gayrimenkul İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Esenyurt'ta Fatih Mehmet Aslan ve Seyfullah Furkan ortaklığında kuruldu.

İmak Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmak Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Hasan Varol, Necip Hallaç ve Fatih Mehmet Özdemir ortaklığında kuruldu.

Kybele Taşımacılık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Laleli Şubesi açıldı!

Kybele Taşımacılık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Laleli Şubesi Fatih'te 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Mehmet Koyun tarafından açıldı.

Fatih Mehmet Maçoğlu'ndan ev sahiplerine kira çağrısı!

Tunceli'de öğrenciler ev bulma sorunuyla karşı karşıya. Tunceli Valiliği, öğrencilerin mağdur olmaması amacıyla atıl durumdaki binaları yurt yaparken, boş evlerin öğrencilere verilmesi için de harekete geçti. Yetkili isimler kiraların düşürülmesi için ev sahiplerine çağrıda bulundu.

Fatih Mehmet Maçoğlu'dan öğrencilerin barınma sorununa çözüm!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, kiralık ev bulamayan öğrencilerin sorununa çözüm sunacaklarını dile getirerek Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın yurt inşaatıyla ilgili açıklamada bulundu.

As Land Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

As Land Mimarlık Limited Şirketi Şile’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile İsmail Yağız   ve Fatih Mehmet BATTAL tarafından kuruldu.

Zey Turizm Organizasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zey Turizm Organizasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Mehmet Şahin ve Adem Safa Dallı tarafından kuruldu.

Mayapark İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Mayapark İnşaat Sanayi Ve Ticaret  Limited Şirketi  Zeytinburnu’nda  100 bin  TL sermaye bedeli  ile Fatih Mehmet Göztak Ve Fatih Mehmet Göztak  tarafından kuruldu.

Smile Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Smile Gayrimenkul Emlak Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Mehmet Alkış tarafından kuruldu.

Tunceli'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü! 

Tunceli'de Alibaba Mahallesi sakinlerinin 40 yıllık tapu sorunu Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu,10 kişinin tapusunu teslim etti.

Fatih Mehmet Zehir Haberi

Fatih Mehmet Zehir

FC Gayrimenkul Projeleri İnşaat Taahhüt Tekstil Turizm ve Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi, Fatih Mehmet Zehir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de kuruldu. 


FC Gayrimenkul Projeleri İnşaat Taahhüt Tekstil Turizm ve Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


FC Gayrimenkul Projeleri İnşaat Taahhüt Tekstil Turizm ve Petrol Ürünleri Ticaret Limited Şirketi adres: Büyükçekmece, Fatih Mahallesi, C.Topel Caddesi,...