24 / 04 / 2024

Fatih pansiyon yıkım

Fatih pansiyon yıkım

Fatih'te tarihi çeşme ve surların üzerinde bulunan otel ve pansiyonun yıkılması için çalışmalara başlandı. Yıkımın ardından son durum havadan görüntülendi.

Fatih'te tarihi surun üzerindeki otel ve pansiyon yıkılıyor!

Fatih'te tarihi sur kalıntılarının ve tarihi çeşmenin üzerinde bulunan 5 katlı otel ve 4 katlı pansiyon yıkılıyor.

Geylani Yıkım İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geylani Yıkım İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Fatih Geylani tarafından kuruldu.

Fatih’te önlemsiz yıkım mahalleliyi korkuttu!

Fatih’te depreme dayanıksız ve eski olduğu gerekçesiyle yıkımına başlanan Fatih Hattat Rakım Ortaokulu'nda, yıkım önlemi alınmaması korku dolu anlar yaşattı.

Fatih Portakal'ın Seferihisar'daki kaçak yapısı için yıkım kararı!

FOX TV sunucusu Fatih Portakal'ın İzmir Seferihisar'da bulunan 8.3 dönümlük çiftliğinde ağaç kolonlar üzerinde inşa edilen kaçak eviyle ilgili yıkım kararı alındı.

Fatih'te tarih üzerine inşa edilen otel ve pansiyon yıkıldı!

Fatih'te tarihi çeşme ve surların üzerinde bulunan otel ve pansiyonun yıkılması için çalışmalara başlandı. Yıkımın ardından son durum havadan görüntülendi.

Fatih'te tarihi surun üzerindeki otel ve pansiyon yıkılıyor!

Fatih'te tarihi sur kalıntılarının ve tarihi çeşmenin üzerinde bulunan 5 katlı otel ve 4 katlı pansiyon yıkılıyor.

Çorum Karakeçili Yolu’nda yıkım çalışmaları başladı!

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Gazi Caddesi ile Fatih Caddesi’ni birbirine bağlayacak 650 metre uzunluğundaki Karakeçili Yolu’nda yıkım çalışmasına katıldı.

Günaltay Yıkım İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günaltay Yıkım İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Fatih Günaltay imzasıyla kuruldu.

Fatih'teki 8 metruk bina için yıkım çalışmaları başladı!

Fatih Belediye Başkanı Demir: "Başlangıçta 8 metruk binayla ilgili Anıtlar Kurulu tarafından yıkım onayı verilmesinin ardından belediye olarak yıkım çalışmalarına başlandı. Yıkılan tarihi öneme sahip binalar aslına uygun olarak tekrar yapılacak" dedi.

Fatih'te 125 metruk binanın yıkımı başlıyor!

Fatih metruk binalardan temizleniyor. Tehlike arz eden ve olumsuz koşulların oluşmasına açık metruk binaların yıkımı Balat Yıldırım Caddesi’nden başlıyor. İlk etapta 6 metruk bina yıkılacak…

Trabzon'da kamulaştırılan binaların yıkımı başladı!

Sağlık alanı olarak kamulaştırılan yerin Fatih Devlet Hastane’nin büyütülmesi projesinde kullanılacağı,Trabzon Fatih Devlet Hastanesi yanında bulunan ve bir süre önce kamulaştırılan binaların yıkımına başlandı.

Yıkımına başlanan Tuzla'daki Ermeni Yetimhanesi mülk sahibinden açıklama!

Yıkımına başlanan Ermeni Yetimhanesi’nin mülk sahibi Abdullah Fatih Atasoy'dan yapılan açıklamada, “Satın almak sureti ile tamamen kendi özel mülkiyetimdeki olan yerde yasalara uygun olarak yapacağım tüm tasarruflar şahsıma aittir” denildi.

Fatih Belediyesi'nden yıkım işi ihalesi 27 Ocak'ta!

Fatih Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; Fatih'te yer alan yıkım kararı verilen yapıların yıkım işini 27 Ocak 2015 tarihinde ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 300 günde tamamlanacak.

Yıktaş Yapı İnşaat Yıkım Hafriyat ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıktaş Yapı İnşaat Yıkım Hafriyat ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi, Murat Aktaş, Fatih Aktaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de Kartal, Cumhuriyet'te kuruldu.

Fatih pansiyon yıkım Haberi

Fatih pansiyon yıkım

Fatih Cankurtaran Mahallesi'nde tarihi sur ve çeşme üzerinde bulunan otel ile pansiyon için yıkım kararı verildi. Akşam'da yer alan habere göre; Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yıkım talimatını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiğini açıkladı.

İstanbul'da önemli açıklamalar yapan Kurum, "En son Fatih'te tarihi bir çeşmenin üzerine otellerin yapıldığını gördük ve sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla orada hemen yıkım sürecine girdik. O tarihi ve kültürel değeri gün yüzüne çıkaracak süreci adımı attık. Fatih belediyemiz surların restorasyonunu yapacak ve üstünü millet bahçesine çevireceğiz. Bu parkta, bahçede vatandaşlarımız huzurlu bir şekilde vakit geçirebilecekler. Bir taraftan tarihsel dönüşümü yapmak durumundayız" açıklamasında bulundu.

Hafta başı başlayan çalışmalarda 5 katlı otel ile 4 katlı pansiyonun yıkılması için çalışmalara başlandı. Yıkımın ardından  son durum havadan fotoğraflandı.

Tarihi Avrat Taşı iki...