19 / 04 / 2024

fatih portakal suç duyurusu

fatih portakal suç duyurusu

FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal kişisel verilerinin neden bazı gazetelere sızdırıldığına cevap istedi. Fakat cevap alamadı. Bunun üzerine gazeteci son çare olarak CİMER'e başvuru yaptı...

Asgari ücreti bilen Fatih Portakal'dan emekliye seyyanen zam iddiası!

Asgari ücreti bilen gazetesi Fatih Portakal'dan çok çarpıcı emekli zammı iddiası geldi. Fatih Portakal açıklamasında "Hafta sonu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seyyanen zam açıklayabileceği iddia ediliyor" diye konuştu.

Gazeteci Fatih Portakal sordu: Bu yıl birikimler nerede değerlendiriliyor? Vatandaş 'tasarrufum yok' dedi!

Altın, dolar ve mevduat faizlerinde yaşanan artışlar yatırımları daha kıymetli hale getirdi. Gazeteci Fatih Portakal, X sosyal medya hesabından '2024 yılının ilk ayında tasarrufunuz varsa nerede değerlendiriyorsunuz?' sorusunu sordu. İşte gelen cevaplar... 

Konut almak isteyenlere anket: Ev alabilecek durumda mısınız?

Konut fiyatlarında yaşanan artışlar, ev sahibi olmak isteyen vatandaşları düşündürüyor. Peki konut almak için şimdi doğru zaman mı? Gazeteci Fatih Portakal, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili anket yaptı. İşte ayrıntılar ve vatandaşların yorumları...

Tüm zamları önceden bilen o isim açıkladı: Emekliye seyyanen zam yapılacak!

Tüm zamları önceden bilen gazetesi Fatih Portakal'dan dikkat çeken seyyanen zam açıklaması geldi. İşte Fatih Portakal'ın o açıklamaları...

'İktidardan Önce Açıklıyorum' diyen Gazeteci Fatih Portakal, asgari ücret için rakam verdi!

Gazeteci Fatih Portakal, yaptığı açıklamada 'İktidardan Önce Açıklıyorum' diyerek son zamanlarda gündemden düşmeyen asgari ücret için rakam verdi...

Denis Suıtes Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Denis Suıtes Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Akdeniz tarafından kuruldu.

Adalet Bakanlığı'ndan, 'Thodex' CEO'su hakkında açıklama

Thodex'in CEO’su kırmızı bültenle aranan Faruk Fatih Özer, Arnavutluk’ta hakim karşısına çıkmıştı. Sonraki yakalanmasından sonra 29 günün ardından resmi iade talebinin gönderildiği gibi haberler çıkmıştı. Adalet bakanlığı ise gecikmeden Faruk Fatih Özer ile ilgili açıklama yaptı…

Thodex'in CEO'su Faruk Fatih Özer yakalandı! 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor!

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada Thodex'in kırmızı bültenle aranan kurucusu firari Fatih Özer, Arnavutluk'ta yakalandığı ve emniyet güçleri tarafından Türkiye'ye iade işlemlerine başlandığı söylendi. Peki, Faruk Fatih Özer kim? Niçin 40 bin 562 yıla kadar hapsi isteniyor? İşte detaylar..

Asgari ücrete ek zam sonrası gelecek yeni zammı Fatih Portakal açıkladı! Rakamı duyanların ağzı açık kalacak

Asgari ücrete 1 Temmuz'da gelen yüzde 30 zam miktarı çalışanın cebine girmeden ürünlere gelen zamla anında erimeye başladı. Zam furyasına ilk yumurtayla başlandı. İkinci rekor zammın neye geleceğini Faith Portakal açıkladı. Duyanların ağzı açık kalacak!

THODEX davasında flaş gelişme! Faruk Fatih Özer hakkında yeni karar!

Thodex kripto para dolandırıcılığıyla 356 milyonluk vurgun yapan Faruk Fatih Özer hakkında "Vergi Usul Kanunu'na muhalefet" suçundan açılan yeni davada mahkeme de ilk kararını verdi.

Thodex vurgununda kritik gelişme! Faruk Fatih Özer paraları gönderiyor!

Thodex kripto para vurgununa ilişkin soruşturma sürerken, olayda bir son dakika gelişmesi meydana geldi. Aktarılan iddialarda, Thodex'in CEO'su Faruk Fatih Özer tarafından 8 mağdur isme toplam 2 milyon TL yolladığı belirtildi. 

Sekka World Su Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Sekka World Su Hizmetleri Anonim Şirketi Fatih'te İsar İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Faruk Fatih Özer'in Binance'deki paralarına el konulması için talep!

Thodex soruşturması kapsamında Siber Suçlarla Mücadele Müdürlüğü’ne savcılığın yazı yazarak firari şüpheli Faruk Fatih Özer’in Binance’deki kripto paralarına el konulması için talepte bulunuldu.

fatih portakal suç duyurusu Haberi

fatih portakal suç duyurusu

FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, kişisel verilerinin sızdırılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Yeni Asır Gazetesi hakkında suç duyurusu yaptı.

Sözcü'de yer alan habere göre; FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal iki kez Bakan Murat Kurum'a seslendi ve kişisel verilerinin neden bazı gazetelere sızdırıldığına cevap talep etti. Ancak cevap alamadı. Bunun üzerine gazeteci son çare olarak CİMER'e başvuruda bulundu.

”KİMİ KİME ŞİKAYET EDİYORSAM ARTIK!”

Fatih Portakal, bu kararını Twitter hesabından açıkladı:

”Kişisel verimin sızdırılması, raporun bize verilmeden yine yandaşa ulaştırılması… Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve başındaki isim Murat Kurum’a 2 gündür soruyorum. Duymazı oynuyorlar, susuyorlar. Yeniasir ve sizler hakkında #CİMER’e suç duyurusunda bulundum. Kimi, kime şikayet ediyorsam artık!”

NE OLMUŞTU?

İzmir’in Seferihisar ilçesinde, Fatih...