19 / 04 / 2024

Fatih Saraç Habertürk

Fatih Saraç Habertürk

Fatih Saraç kim? Fatih Saraç, Bim'in yöneticilerinden midir? Fatih Saraç'ın Kasımpaşaspor'daki görevi nedir? Fatih Saraç, Habertürk ve Ciner Holding'teki görevi nedir? Fatih Saraç kimdir? İşte Fatih Saraç'ın biyografisi...

Doğalgaza o tarihte indirim gelebilir! 

Habertürk yazarı Fatih Altaylı bugünkü köşe yazısında 20 Nisan'da doğalgaza indirim yapılacağını iddia etti. Altaylı, "20 Nisan’da yapılacak doğalgazın karaya erişmesi töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan “Yeni” bir “Müjde” verecek ve doğalgaz ücretine bir indirim açıklayacak.

İstanbul’da emlak fiyatları baştan aşağı değişti! Avcılar Fatih ve Bakırköy’de fiyatlar düşerken, kuzeyde fırladı!

Deprem felaketinin ardından beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarını etkiledi. Avcılar, Fatih, Bakırköy gibi riskli ilçelerde fiyatlar düşerken; daha sağlam olduğu söylenen kuzey bölgelerde ise talep patlaması yaşanıyor.

Doğal gaz fiyatları ucuzlayacak mı? Vatandaşlara ücretsiz gaz verilebilir mi? Bakan Fatih Dönmez açıkladı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Habertürk'te yayınlanan bir canlı yayına konuk olarak gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Fatih Altaylı: İktidar seçim için İslam ülkelerinden yüklü miktarda para topluyor

Habertürk yazarı Fatih Altaylı iktidarın seçimi kazanmak için her şeyi göze aldığını dile getirirken İslam ülkelerinden yüklü miktarda nakit dolar transfer edildiğini ve bunun nasıl ödeneceğinin dahi hesaplanmadığını aktardı.

Fatih Altaylı'dan hükümete KYK kredileriyle ilgili flaş talep!

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, AK Parti hükümetine seslenerek KYK kredisini faizleriyle birlikte ödeyen vatandaşlar için çağrıda bulundu.

Fatih Altaylı vatandaşın cebinden çıkacak parayı açıkladı

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın açıkladığı yeni ekonomik önlemlerin ilgili çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

İstanbul Havalimanı metrosuyla ilgili şok iddia!

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı bugünkü yazısında, İstanbul Havalimanı metrosunu kaleme aldı. işte Altaylı'nın o yazısı...

Fethiye Kayaköy'de sit alanında kaçak inşaat yapılıyor iddiası!

Fethiye Kayaköy'de inşaat yasakları kalkar kalkmaz, burası SİT alanı ve özel koruma bölgesinde olmasına rağmen, kaçak inşaatlar yapılmaya başlandı. Habertürk Gazetesi köşe yazarı Fatih Altaylı'nın okur mektupları köşesinde bir okuyucu kaçak inşaatla ilgili bilgi verdi.

Habertürk yazarı Sarıkaya Recep Tayyip Erdoğan'ın 'sürprizini' açıkladı!

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, Erdoğan'ın açıklayacağı söylenen doğal gaz yatağının Tuna-1 ve Kıyıköy'de olduğunu söyledi.

Havalimanı metrosunda planlama hatası mı yapıldı!

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, şehirden havalimanına gelecek metro hattının bir planlama hatası nedeniyle havalimanına 300 metre kala sona erdiğini belirtti...

Deprem verileri halktan saklanıyor mu?

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, deprem verilerinin halktan saklandığını söyledi ve "Celal Şengör'ü de aradım, o da teyit etti" dedi.

Fatih Altaylı'nın kapanan Atatürk Havalimanı izlenimleri!

Habertürk'ten Fatih Altaylı sessizliğe gömülen Atatürk Havalimanı'nın son durumunu inceledi, TAV CEO'su Sani Şener'den Atatürk Havalimanı'ndaki son durumu ve yapılabilecekleri dinledi...

Ünal Aysal aynı oteli iki ayrı firmaya mı satmak istedi?

Habertürk yazarı Fatih Altaylı'dan aynı oteli iki ayrı firmaya satmaya kalkışan, satıştan indirim talebi üzerine vazgeçtiğini açıklayan Galatasaray'ın eski başkanlarından Ünal Aysal'a belgeli cevap. 

Fatih Saraç Habertürk Haberi

Fatih Saraç Habertürk

Fatih Saraç kimdir?


Fatih Saraç, 1960'da İstanbul'da dünyaya geldi. Kasımpaşa Spor Kulübü Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi olan Mehmet Fatih Saraç, Mekke Üniversitesi mezunudur. 


Fatih Saraç, Bim A.Ş.,Yeni Mağazacılık A.Ş. (A101), Ak Gıda A.Ş. kurucu ortağıdır ve eski Yönetim Kurulu Üyesidir. Halihazırda UCZ Mağazacılık A.Ş./ Dogal Gıda Ürünleri A.Ş. ve Mes Yatırım Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanıdır.


Fatih Saraç, Habertürk Televizyonu, Habertürk Gazetesi ve www.haberturk.com sitesinin de sahibi Ciner Medya Yönetim Kurulu Üyesi ve...