25 / 04 / 2024

fatihte işyeridne yangın

fatihte işyeridne yangın

Fatih'te bir işyerinde yangın çıktı. Fatih'te bir işyerinde çıkan yangında, bir kişi yanarak hayatını kaybetti.Yangını söndüren itfaiye ekipleri, işyerinde yaptıkları incelemede bir erkek cesedine rastladı.

Antalya’daki orman yangınında 8 kişi ölmüş 58 kişi yaralanmıştı. İmara açıldı!

Antalya’da geçen yıl meydana gelen yangın faciasının yaşandığı bölgede bulunan Aşağı Işıklar mahallesindeki 22 bin 683 metrekare alan TOKİ Başkanlığı’nca kamulaştırıldı. Karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

CE Sertifikalı Kale Yangın Kapısı güvenliği arttırıyor!

Yangın kapıları gerek konutlarda gerekse iş yerlerinde olası bir yangın esnasında güvenli tahliye aşamasında önemli bir rol oynuyor. İşte detaylar...

Türkiye'de her 5 konuttan 1'i yangın yönetmeliğine uygun!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Başkanı Emrullah Eruslu, Yangından Korunma Haftası (25 Eylül-1 Ekim) sebebiyle açıklamalar yaptı. Emrullah Eruslu, Türkiye'de her konuttan yalnızca 5'inin yangın yönetmeliğine uygun şekilde yapıldığını belirtti.

Vaniköy Camii yangını için bilirkişi raporu hazırlandı! 

Geçtiğimiz günlerde Üsküdar’da bulunan  tarihi Vaniköy Camii’nde yangın meydana gelmiş, cami büyük hasar görmüştü. Yangına yönelik hazırlanan bilirkişi raporuna göre, gerekli tedbirleri almadığı gerekçesiyle caminin ait olduğu vakıf yönetimi kusurlu bulundu.

İstanbul Tıp Fakültesi içindeki inşaatta yangın çıktı!

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi içerisinde inşaat halindeki binada yangın çıktı. Durumun bildirilmesiyle olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi.

Bandırma'da inşaat malzemeleri satan iş yerinde yangın!

Balıkesir Bandırma Örnek Sanayi Sitesi'nde inşaat malzemeleri satan bir iş yerinde henüz belirlenemeyen sebeple yangın çıktı. Yangına yaklaşık 10 itfaiye aracı müdahale ediyor.

Şişli'de 17 katlı iş merkezinde yangın çıktı!

Şişli'de 17 katlı iş merkezinin beşinci katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Edremit'te yıkımı süren iş merkezinde yangın!

Balıkesir’in Edremit ilçesinde yıkımı devam eden iş merkezinde yangın çıktı. Yangın, Balıkesir-Çanakkale karayolunun bir süre kapanmasına yol açtı.

Ada Yangın İş Güvenliği Tedarik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ada Yangın İş Güvenliği Tedarik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslışah Yılmaz tarafından kuruldu.

Nilüfer'de inşaat firmasının şantiyesinde yangın: 1 ölü, 2 yaralı!

Bursa'da bir inşaat firmasının şantiyesinde çıkan yangında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Yangın sebebiyle aksayan metro seferleri, söndürme çalışmalarının ardından normale döndü.

Çatı sanayicilerinden Yangın Yönetmeliği talebi!

Adana’nın Aladağ ilçesinde önceki gece kız yurdunda çıkan yangında 11’i öğrenci, biri eğitmen 12 kişinin ölmesinin ardından çatı sanayicileri "Yangın Yönetmeliği"nin uygulanmasını talep etti.

YCY Yapı Market İnşaat Nakliye İş Güvenliği Yangın Ekipmanları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YCY Yapı Market İnşaat Nakliye İş Güvenliği Yangın Ekipmanları Ticaret Limited Şirketi, İrfan Yalın tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Sultanbeyli, Adil Mahallesi'nde kuruldu.

Gökhan Erel: Yangın güvenliği yapı malzemelerinden başlar!

Türkiye yılda ortalama 100 bin yangın olayına ev sahipliği yapan yangın bakımında oldukça riskli bir ülke. Bu yangınların ise 25 bin kadarını sadece İstanbul’da meydana gelen yangınlar oluşturuyor.

fatihte işyeridne yangın Haberi

fatihte işyeridne yangın

Fatih'te bir işyerinde çıkan yangında, bir kişi yanarak hayatını kaybetti.


Cibali Mahallesi Üsküplü Caddesi üzerindeki bir işyerinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek, kısa sürede söndürdü. 


Yangını söndüren itfaiye ekipleri, işyerinde yaptıkları incelemede bir erkek cesedine rastladı.


Olay yerine gelen polis ekipleri, ceset üzerinde yaptığı arama sonucunda, ölen kişinin Cengiz Tamer Yıldırım (32) olduğu belirlendi.


Polis ekiplerinin yangın yerindeki incelemelerinin ardından Yıldırımın cesedi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.


Yangın çıkan işyerinin bitişiğindeki binada oturan emekli memur Mustafa Tok, üst üste üç kez şiddetli patlama sesi duyduğunu belirterek, duyduğu ses üzerine dışarı çıktığında, büyük bir toz bulutu gördüğünü söyledi.


İşyerinin yandığını gören Tok, "Hemen itfaiyeyi aradım. İtfaiye geldi söndürdü. Sonra içeride arama yaptılar ve bir ceset buldular....