29 / 03 / 2024

Favorit Pazarlama İnşaat Limited Şirketi adresi

Favorit Pazarlama İnşaat Limited Şirketi adresi

Favorit Pazarlama İnşaat Limited Şirketi, Ilham Maharramov tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Şubat' ta İstanbul İl'i, Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, Karaoğlanoğlu Caddesi' nde kuruldu.

Beos Proje Pazarlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beos Proje Pazarlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Kılıç tarafından kuruldu.

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Gün Dekorasyon Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Gün tarafından kuruldu.

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkez nakli yapıldı! 

Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi.  Atk Grup Yapı İmalat İnşaat Üretim Tedarik Pazarlama'nın merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan İşliyen tarafından kuruldu.

Arı Group Yapı Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arı Group Yapı Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Yavuz tarafından kuruldu.

Gönüller Pazarlama Metal İnşaat Promosyon Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüller Pazarlama Metal İnşaat Promosyon Makina Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emirkan Karabaş tarafından kuruldu.

Kapasite Proje Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kapasite Proje Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Hüsnü Taş tarafından kuruldu.

Birer Emlak Yatırım Danışmanlığı Ve Proje Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birer Emlak Yatırım Danışmanlığı Ve Proje Pazarlama İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Abdul Jalıl Sayed Ghafoor ve M. Nnad M.M.Y.M. ortaklığında kuruldu.

Time Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Time Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Pazarlama İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Dunya Taşkın Köroğlu tarafından kuruldu.

Hh Pazarlama İnşaat Makina Elektrik Ve Elektronik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hh Pazarlama İnşaat Makina Elektrik Ve Elektronik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Hakkı Horuz tarafından kuruldu.

Sky Pp Gayrimenkul Proje Pazarlama İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sky Pp Gayrimenkul Proje Pazarlama İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Ammar Bayraktar ve Edip Rabbat ortaklığında kuruldu.

Faysun Turizm Otelcilik Pazarlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faysun Turizm Otelcilik Pazarlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Füsun Kalem tarafından kuruldu.

İdepa İdeal Geri Dönüşüm Pazarlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi açıldı!

İdepa İdeal Geri Dönüşüm Pazarlama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla Şubesi 1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Ali Muslu tarafından açıldı.

Favorit Pazarlama İnşaat Limited Şirketi adresi Haberi

Favorit Pazarlama İnşaat Limited Şirketi adresi

Favorit Pazarlama İnşaat Limited Şirketi, Ilham Maharramov tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, Karaoğlanoğlu Caddesi'nde kuruldu. 


Favorit Pazarlama İnşaat Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, marley, parke, armatür ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak.  3-Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis...