18 / 04 / 2024

fed kararı

fed kararı

Fed Kasım ayında ne yapacak? Faizleri yüzde 5'e çıkarıp duracak mı? Faiz indirimi ne zaman başlayacak? Dolar karşısında zayıflayan gider finansal enstrümanlar yükselişe ne zaman geçecek? İşte iki ayrı tahmin.

Ünlü ekonomistten şok eden açıklama! Dolar ve altını kimse tutamayacak!

Amerika Merkez Bankası'nın (FED) Haziran ayı faiz toplantısı heyecanla beklenirken, piyasalar da fiyatlanmaya başladı. Borsada büyük satışlar nedeniyle dolayı gerileme yaşanırken, dolar ve altın ise iniş çıkışlarını sürdürüyor. Piyasa Uzmanı Tunç Şatıroğlu, korkutan bu hareketlilik için kritik uyarı

Barış Dumankaya: FED kararları orta vadede piyasalara denge getirecek!

ABD Merkez Bankası (Fed), parasal genişlemeye son verdi. Fed, tahvil alım programını sona erdirirken, faizleri 'uzun süre' daha sıfıra yakın seviyede tutma planına sadık kalma kararı aldı.

FED kararı belli oldu!

İşte FED açıklaması... Dünya piyasalarının merakla beklediği Amerikan Merkez Bankası FED’ in toplantı tutanakları açıklandı. FED, aylık 85 milyar dolarlık varlık alımlarının hızını düşürmedi...

Fed faiz kararı öncesi altın düşüşte! Nefesler tutuldu! 31 Ocak 2024 altın fiyatları!

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı öncesi altında hareketlilik başladı. Altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç TL? 30 Ocak 2024 altın fiyatları. 

Bitcoin Fed kararı sonrasında 35 bin doların üstüne çıktı!

En yaygın kripto para birimi olan Bitcoin, Fed’in faizi sabit bırakmasından sonra 35 bin doların üstünü gördü. Karar sonrası 35 bin 990 dolar seviyesini gören kripto para birimi 35 bin 134 dolar seviyesinde seyrediyor.

Altın fiyatlarında Powell etkisi: FED'in faiz kararı sonrası düşüşe geçti

Federal Reserve (Fed), politika faizini yüzde 5,50 seviyesinde sabit tutarak beklenen kararı aldı. Ancak Fed Başkanı Jerome Powell, basın toplantısında gelecekte faiz oranlarına yönelik herhangi bir ipucu vermemesi ve ekonomik büyümede yavaşlama beklentisi ifade etmesi, altın fiyatlarında negatif bi

Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru

Piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı bugün açıklanacak. Peki Fed'in faiz kararı öncesi dolar güne nasıl başladı? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? 1 Kasım dolar/TL kuru.

Amerika Merkez Bankası Ekim 2023 faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte Fed Ekim 2023 faiz kararı takvimi!

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı için geri sayım başladı. Piyasalar tarafından yakından takip edilen Fed faiz kararının ne zaman saat kaçta açıklanacağı merak ediliyor. İşte Fed Ekim 2023 faiz kararı takvimi!

2023 Ekim Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed faiz beklentisi ne yönde?

Piyasalarda gözler Ekim ayı Fed faiz kararına çevrildi. Özellikle altın, dolar, kripto para yatırımcıları ekimde FED'in faiz artırıp artırmayacağını merak ediyor. Peki 2023 Ekim Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed faiz beklentisi ne yönde?

Gram altında düşüş: Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası hangi açıklamalarda bulundu?

Dolar kurundaki artışa rağmen altının ons fiyatındaki gelişmeye paralel olarak, altının gram fiyatı yeni güne hafif bir düşüşle başladı. ABD Merkez Bankası faiz politikasını değiştirmeyerek altın piyasasını da etkileyen bir karar aldı. İşte FED kararındaki gram altın fiyatlarındaki son durum…

Fed'in faiz kararı sonrası dolar güne nasıl başladı? 1 doları bile olanlar acil baksın! Son dakika dolar/TL kuru

Dün piyasaların merakla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararını açıkladı. Kararın hemen ardından gözler dolar kuruna çevrildi. Değer kaybeden dolar kuru güne nasıl başladı? 1 doları bile olanlar acil baksın! Son dakika dolar/TL kuru.

Altın yatırımcılarına FED kararı öncesi uyarı: Altın fiyatları ne durumda?

Altın sahipleri, altın fiyatlarını her gün yakından takip etmeye devam ediyorlar. Altın, yatırımcılar arasında güvenli bir liman olarak kabul edilirken, uzmanlar sürekli olarak bu konuyla ilgili görüşlerini paylaşıyorlar... İşte 20 Eylül 2023 tarihindeki altın fiyatları hakkında detaylar…

Fed'in faiz kararı öncesi dolar/TL de sınırlı yükseliş devam ediyor!

20 Eylül Pazartesi dolar/TL kurunda sınırlı yükseliş devame diyor. Dolar yeniden 27 TL seviyesine yükselirken Fed'in faiz kararı merakla bekleniyor. Bugün dolar alış satış fiyatı ne kadar oldu? 20 Eylül Pazartesi dolar/TL kuru...

Fed faiz kararı ne zaman açıklanacak? Fed faiz artırımına gidecek mi? Eylül ayı Fed faiz kararı ne olur?

ABD ekonomisindeki büyüme, işgücü piyasasındaki soğuma ve enflasyon baskılarındaki yavaşlamanın etkileriyle Temmuz ve Ağustos aylarında ılımlı bir seyir izlediği açıklandı. Peki Fed faiz artırımına gidecek mi? Eylül ayı Fed faiz kararı ne olur?

Piyasaların gözü FED faiz kararında! Dolarda yükseliş devam ediyor mu?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz kararının hemen ardından dolar/TL kuru düşüşe geçti. Piyasaların gözü Amerika Merkez Bankası'na (FED) çevrildi. İşte detaylar...

Fed faiz kararıyla ilgili ilk açıklama Jerome Powell'dan geldi! Yükseltmeye hazırız!

Piyasaların heyecanla beklediği Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararıyla ilgili ilk açıklama Fed Başkanı Jerome Powell'dan geldi. 

fed kararı Haberi

fed kararı

ABD'den gelen enflasyon verileri ve Fed tutanaklarının açıklanması sonrasında Amerikan Merkez Bankası Fed'in faiz artırımına devam edeceği net bir şekilde ortaya çıkmış oldu. Her artış doların daha da güçlenmesi anlamına gelirken, Fed tutanakları, Fed yetkililerinin güçlü dolardan rahatsız olmadığını, faiz artışına devam etmenin, faizde yumuşamadan daha kötü sonuçları olmayacağı görüşünde birleştiğini ortaya koydu.

Dünyanın en güçlü bankalarından biri olan Commerzbank ekonomistleri de bu doğrultuda Fed'in yapacağı faiz artırımı ve atacağı diğer adımlaral ilgili öngörülerini paylaştı. Bankanın ekonomistlerine göre Fed Kasım ayı toplantısında 75 baz puanlık bir artışa daha gidecek ve 2023'ün ilk çeyreğinde faizi yüzde 5'e yükseltecek.

"2023 sonuna kadar faiz indirimi yok"

Ekonomistler Fed'in Eylül'de üçüncü kez 75 baz puanlık faiz artış yaptıktan sonra faizin üst bandını yüzde 3,25'e yükselttiğini ve...