28 / 03 / 2024

Feke\'de ev yandı

Feke\'de ev yandı

Adana Feke'de bilinmeyen nedenle yangın çıktı ve iki ahşap ev tamamen yandı

Türkiye’de ev ne zaman alınır?

Türkiye’de konut sorunu toplumsal bir krize dönüşmüş durumda. Kiracı ve ev sahipleri arasındaki anlaşmazlık artarken, konuta erişim de zorlaşıyor. Peki konut almak, yatırım yapmak için uygun zaman mı? Türkiye’de ev ne zaman alınır? İşte cevapları…

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol!

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol! Peker Holding, İngiltere’de satışa sunulan The Old Brewery ve Finchley Dollis projelerinde Türk yatırımcılar için yüzde 50 peşinat, 36 ay vade seçeneği ile mortgage almadan da ev sahibi ol

Ev almak isteyenlere bu bankadan 1 milyon kredi! Tam 120 ay taksitle siz de ev alabilirsiniz!

Ev almak isteyenlere Albaraka’dan  1 milyon değerinde kredi desteği geldi. Rekabetçi emlak ve yükselen enflasyon nedeniyle ev alımları zorlu bir hale geldi. Albaraka Türk Konut Finansmanı sayesinde ev almak isteyenler bu hayale daha kolay kavuşabilecekler. 

Depremden sonra göç alan İzmir'de ev fiyatları yüzde 20'den fazla arttı! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden sonra Ege Bölgesinde konut piyasası hareketlendi. Depremden sonra göç alan İzmir'de ev fiyatları yüzde 20'den fazla arttı.

Denizli Pamukkale'de ev ve arsa satılacak! İhalesi 19 Nisan'da!

Denizli İli Pamukkale Belediye Başkanlığı, Denizli Pamukkale'de yer alan ev ve arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 19 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

ABD'de ev kiraları yüzde 40 arttı!

ADB'de ev kiraları son bir yılda yüzde 40 oranında arttı.

İngiltere'de ev fiyatları neden artıyor? 

İngiltere'de konut fiyatları giderek artıyor. İngiltere Merkez Bankası yetkilileri, İngiltere'de ev fiyatlarındaki artışın daha büyük alan edinme isteğinden meydana geldiğini dile getirdi.

Defne Samyeli Etiler'de ev kiraladı!

Bir süre önce eski ev sahibi ile mahkemelik olan Defne Samyeli Etiler'de ev kiraladı.  Samyeli yeni villası için 45 bin TL ödüyor.

Türkiye'de ev fiyatları neden yükseliyor?

Dünyada ev fiyatlarının en fazla yükseldiği ilk üç ülke belli oldu buna göre; Türkiye'de 29,2, Yeni Zelanda'da yüzde 25,5 ve ABD'de yüzde 18,6 artış kaydedildi. Peki konut fiyatları neden artıyor?

Düzce'de ev sahipleri öğrencileri dolandırdı!

Düzce'de özellikle üniversitenin yakınında olan yerlerde bulunan evlerde kiralık fiyatları yükselişe geçti. Bölgedeki ev sahipleri kendilerini emlakçı olarak tanıtarak öğrencileri dolandırdı. 

İzmir'de ev kiralarına yüz yüze eğitim zammı!

Türkiye genelinde kiralık evlerin fiyatları uçtu. İzmir'de fiyatlardaki artıştan nasibini aldı. Geçtiğimiz seneyi uzaktan eğitim ile geçiren öğrenciler okullarının olduğu şehirlere dönmeye başladı. Ev arayan öğrenciler; fahiş kira tutarlarıyla karşı karşıya kaldı.

Gaziantep Şehitkamil'de ev sahiplerinden kamulaştırma tepkisi!

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde 2012'de “kentsel dönüşüm alanı” ilan edilen Eydibaba Mahallesi’nde kendilerine konut verilmemesi sebebiyle evini satmayan 18 ev sahibine karşı kamulaştırma kararı alındı. 

Feke\'de ev yandı Haberi

Feke\'de ev yandı


Adana Feke Oruçlu köyünde Hasan Toköz'ün evinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın Toköz'ün oğlu Nuri Toköz'e ait olduğu öğrenilen eve sıçradı. İlk müdahaleyi köylülerin yaptığı yangın, Feke Belediyesine ait itfaiye ekipleri ve Feke Orman İşletmesine ait arozözlerin müdahalesi ile kontrol altına alındı. Evlerin ikisinin de tamamen yandığı ve kullanılamaz hale geldiği öğrenildi.


Dün de Feke'nin Belenköy Mahallesinde Osman Kaynak'a ait evin de elektrik kontağından çıktığı öğrenilen yangında kullanılamaz hale geldiği...