26 / 04 / 2024

Fenerbahçe Kulübünde başkan seçimi

Fenerbahçe Kulübünde başkan seçimi

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda mevcut başkan ve başkan adayı Aziz Yıldırım, oyunu kullandı. Oy kullanma işleminin başlamasından 4 saat sonra gelen Yıldırım, bir süre divan kurulu üyeleriyle sohbet etti.

Fenerbahçe Kulübü'nde oy kullanma işlemi başladı!

Fenerbahçe Kulübü'nün seçimli olağan genel kurulunda oy verme işlemi sürerken, başkan adayı Hulusi Belgü oyunu kullandı. Belgü, ailesiyle beraber 4 numaralı sandığa giderek oy kullandı.

Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında?

Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği'nin yeni başkanı uzun senelerdir dernekte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapan Bayram Tekçe oldu. Peki Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında, hangi okullardan mezun oldu?

Anlaşmaya varıldı: Aziz Yıldırım, Nijerya ile sözleşme imzaladı!

Fenerbahçe Spor Kulübü Eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın sahibi olduğu DEARSAN ile Nijerya Deniz Kuvvetleri, NNS ARADU fırkateyninin modernizasyonu ve Tuzla sınıfı Karakol Botu için anlaştı. İşte detaylar...

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Galatasaray Başkan Adayı Hamamcıoğlu'ndan Dursun Özbek'in gayrimenkule yönelik projelerine eleştiri!

Galatasaray Kulübünde 11 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan olağanüstü seçimli genel kurulda başkan adayı olan Eşref Hamamcıoğlu, rakibi Dursun Özbek'in kulübün gayrimenkullerine yönelik projelerini eleştirdi.

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu: Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir!

Galatasaray Kulübünün başkan adayları arasında yer alan Eşref Hamamcıoğlu, seçimleri gayrimenkul tartışmaları üzerinden götürmenin doğru olmadığına değinerek, "Gayrimenkulleri satmak akıl işi değildir." dedi.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Florya ve Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu, Florya ve Kemerburgaz projeleri ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Melih Tavukçuoğlu, Büyük Kulüp'ün İkinci Başkanı oldu!

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim sonucu belli oldu, Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan olarak seçildi.

Fenerbahçe Token resmen piyasada: Anında tükendi!

Fenerbahçe Kulübü’nde yeni gelir yaratma konusuna ilişkin çalışmalar devam ederken, kripto para borsası Paribu ile “Fenerbahçe Token” anlaşmasına resmen imza atıldı.

Ali Koç: 130 dönümlük arazi için başvuru yaptık!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yaptığı açıklamada, Futbol şubelerini bir araya getirmek amacıyla 130 dönümlük bir arazi için başvuru yaptıklarını kaydetti.

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a gayrimenkul yanıtı!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Aziz Yıldırım'ın kendisine yönelttiği eleştirilere yanıt verdi. İşte Ali Koç'un çarpıcı açıklamaları...

Galatasaray Başkan Adayı Eşref Hamamcıoğlu'ndan Kemerburgaz açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu Kemerburgaz tesislerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Ahu Aysal Bodrum'daki yazlığını sattı!

Galatasaray Spor Kulübü Eski Başkanı Ünal Aysal'ın eski eşi Ahu Aysal Kerimoğlu, Bodrum'da bulunan yazlığını sattı. Yazlığı 50 milyon TL'ye satan Kerimoğlu, satıştan elde ettiği kazancı kızları arasında paylaştırdı. 

Adnan Polat'ın dolandırıldığı iddiasına ilişkin davada karar!

Galatasaray Kulübü eski başkanı ve  iş insanı Adnan Polat, petrol şirketi devrine ilişkin olarak kendisinden alınan 3,5 milyon dolar kaporanın geri verilmediği öne sürerek Sinan İdrizi hakkında şikayette bulunmuştu. Söz konusu davada mahkeme, Sinan İdrizi hakkında beraat kararı verdi.

Fenerbahçe Kulübünde başkan seçimi Haberi

Fenerbahçe Kulübünde başkan seçimi

Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen genel kurula oy kullanma işleminin başlamasından 4 saat sonra gelen Yıldırım, bir süre pan kurulu üyeleriyle sohbet etti.


Genel kurul üyeleri Aziz Yıldırım'a yoğun ilgi gösterirken hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra 21 numaralı sandığa gelerek oyunu kullanan Yıldırım, burada kısa bir açıklama yaptı.


Türkiye'de yapılacak 7 Haziran genel seçimlerine vurgu yapan sarı-lacivertli kulübün başkanı, "Fenerbahçe kongresi yeni başkanını seçiyor. Camiamıza ve kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum. En önemlisi 7 Haziran'da seçim var. Bu seçimlerin Türkiye Cumhuriyeti'ne hayırlı uğurlu olmasını ve milletimizin mutlu yaşamasını sağlayan istikrarlı bir siyasetin gelmesini temenni ediyorum. Hayırlı olsun" ifadelerini...