27 / 04 / 2024

Fenerbahçeli inşaat ustası

Fenerbahçeli inşaat ustası

Fenerbahçeli inşaat ustası Ali Uslu, futbol tutkuları nedeniyle 4 katlı evlerini sarı-lacivert renklere boyayıp, her cepheye kulübün armasını işledi.

İnşaat ustası krizi çözülemiyor, fazla para değil, düzenli kazanç isteniyor!

İnşaat sektöründe son dönemde yaşanan işçi sorunu devam ederken, müteahhitler aylık 70 bin liraya çalıştıracak usta bulamadıklarını söylüyor. Torbalı Ticaret Odası Başkanı’nın yaptığı yeni açıklama üzerine, Borsa İzinde X Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda memurluk mu inşaat işçiliği mi diye

İnşaat ustası maaşları 100 bin TL'yi buldu, vatandaşlardan yorumlar gecikmedi!

Türkiye genelinde ara eleman sıkıntısı yaşayan sektörler arasında inşaat sektörü de bulunuyor. Paylaşılan detaylara göre inşaat ustası maaşları 100 bin TL'yi bulurken, vatandaşlardan da yaşanan duruma adeta yorum yağdı. İşte o yorumlar...

2024'te inşaat sektörünü zor günler bekliyor! Devlet eli şart!

2023 yılı inşaat sektörünün küçüldüğü bir yıl olarak geride kaldı. 2024 yılında ise inşaat sektörünü zor günlerin beklediği belirtildi. 

Vinç operatörü ayda 150 bin, inşaat ustası 70 bin, mühendis ise 40 bin TL kazanıyor! İnşaat sektöründe maaşlar katlandı!

Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden biri olan inşaat sektöründe kalifiye eleman sıkıntısı büyürken, maaşlar da her geçen gün katlanıyor. İnşaat sektöründe çalışanların maaşları duyanları şok etti. İşte o rakamlar...

İnşaat sektöründeki maaşlar asgari ücreti üçe katladı!

Türkiye'de inşaat sektöründeki işçi sıkıntıları devam ediyor. Yetersiz çalışan sayısı probleminin baş göstermesiyle bir sıva ustasının aylık maaşı 60 bin TL'ye dayandı. Memur olarak çalışan en düşük mühendis maaşı ise 33 bin TL.

Trabzonlu İnşaat ustası hurda malzemelerinden öyle bir şey yaptı ki görenler hayrete düştü!

Trabzon'da inşaat ustası olan Serkan Çelik, atık ahşap malzemeler ve hurda kamyonet parçalarını kullanarak 15 günde bir ahşap kamyonet yaptı.

Akçeli İnşaat Metal Elektrik Mühendislik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Akçeli İnşaat Metal Elektrik Mühendislik Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Nahit Yıldız tarafından kuruldu.

Güven Güleşçe: İnşaat ve doğalgaz sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerim var!

Fenerbahçe İş Adamları Derneği (FBİAD) Başkanı Güven Güleşçe, derneğe ilişkin ve kendisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Güven Güleşçe, makine mühendisi olduğunu ancak inşaat, doğalgaz ve sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleri olduğunu söyledi.

Gaziantep'te 6. kattan düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Gaziantep Nurdağı'nda 6 katlı bir apartman inşaatının en üst katında çalışan kalıp ustası Suriye uyruklu Mahmut Muhammed hayatını kaybetti.

Pandemi süreci inşaat sektöründe nasıl ilerleyecek?

Koronavirüs sürecinin ardından müstakil, villa, bahçeli ve balkonlu ev tercihleri arttı. Salgın sonrası süreçte inşaat sektöründe, şantiyelerde dijital dönüşümün gündeme alınarak e-şantiyeler oluşturulacağı, sosyal mesafe dolayısıyla daha geniş metrekareli ofislere talebin artacağı öngörülüyor.

Fenerbahçeli inşaat ustası sarı lacivert sevdasını apartmanın duvarlarına işledi!

Fenerbahçeli inşaat ustası Ali Uslu, futbol tutkuları nedeniyle 4 katlı evlerini sarı-lacivert renklere boyayıp, her cepheye kulübün armasını işledi.

Osmaniye'deki 'Devlet Bey Konağı'nın inşaatı tamamlandı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Osmaniye'de doğduğu evin yerinde inşa edilen "Devlet Bey Konağı"nın inşaatında sona gelindi...

İnşaat ustasından koronavirüs türküsü!

Konya'da inşaat ustası olarak çalışan Cengiz Çelik (52), koronavirüs için bestelediği türküyü bağlaması eşliğinde söyleyip, "Evde kal" mesajı verdi.

Fenerbahçeli inşaat ustası Haberi

Fenerbahçeli inşaat ustası

Kütahya'da yaşayan ve tüm fertleri Fenerbahçe taraftarı olan Uslu ailesi, futbol tutkuları sebbeiyle 4 katlı evlerini sarı-lacivert renklere boyadı ve her cepheye kulübün armasını işledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Tavşanlı ilçesinin Ayvalı köyünde yaşayan inşaat ustası Ali Uslu ve eşi Cemile ile oğulları Kudret ve Burak Uslu, Fenerbahçe'ye olan sevdalarını yaptıkları yeni konutlarının dış cephesine taşıdı.

Köyün her yerinden görünen sarı lacivert boyalı ev, futbolseverlerin de dikkatini çekti. Fenerbahçe sevdasını konutlarına yansıtan aile, takımlarını sahasında izlemeyi istiyor.

- "Yensek de yenilsek de arkasındayız"

İnşaat ustası baba Ali Uslu, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin ailesi için adeta aşka dönüştüğünü, Rıdvan Dilmen, Oğuz Çetin, Aykut Kocaman'lı Fenerbahçe kadrosundan beri sarı lacivertli renklere gönül verdiğini söyledi.

Ailedeki tüm fertlerin Fenerbahçe taraftarı olduğunu belirten Uslu, şunları söyledi:

"Bu...