29 / 03 / 2024

Güven Güleşçe: İnşaat ve doğalgaz sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerim var!

Güven Güleşçe: İnşaat ve doğalgaz sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerim var!

Fenerbahçe İş Adamları Derneği (FBİAD) Başkanı Güven Güleşçe, derneğe ilişkin ve kendisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Güven Güleşçe, makine mühendisi olduğunu ancak inşaat, doğalgaz ve sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleri olduğunu söyledi.



Fenerbahçe İş Adamları Derneği (FBİAD) Başkanı Güven Güleşçe, derneğe ilişkin ve kendisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

SÖZCÜ HaftaSonu Fenerbahçe ve Galatasaray’a gönül veren iş adamlarının oluşturduğu derneklerin başkanlarıyla konuştu. Sözcü'den İrfan Yirmibeş'in haberine göre; Fenerbahçe İş Adamları Derneği (FBİAD) Başkanı Güven Güleşçe, kulüp başkanı Ali Koç’un kulübün borçlarını azaltmada büyük adımlar attığına vurgu yaparken, dernek olarak da amatör branşlara sponsor olmayı planladıklarını belirtti. Güleşçe’nin özel açıklamaları şu şekilde:

“FBİAD, henüz üç yaşında oldukça yeni bir oluşum. Hiçbir menfaat gözetmeksizin sarı-lacivertli renklere gönül vermiş iş insanlarından oluşan bir yapı. Yapımızda toplumsal katkı sağlamak adına kurulmuş FBİAD Vakfı ve üniversiteli gençlerden oluşan FUNİAD gibi birçok birim bulunmaktadır. Önemli bir sivil toplum kuruluşu olmanın altyapısını oluşturuyoruz.

Güven Güleşçe: İnşaat ve doğalgaz sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerim var!

Oluşturduğumuz bu yapıyla gönül verdiğimiz Fenerbahçe'ye ciddi katkılar sunma hedefindeyiz. Orta vadede en önemli hedeflerimizden biri, amatör şubelere sponsor olmak, maddi katkı sağlamaktır. Fenerbahçe'nin öncelikli meselesi mali bağımsızlığına kavuşmasıdır. Bunun için de başkanımız Ali Koç ve yönetimini desteklememiz gerekmektedir. Hiç istemesem de bu gidişatla maalesef spor kulüplerimiz dernek statüsünden tamamen sıyrılıp sahipli kulüpler haline gelmek zorunda kalacaklarını düşünüyorum. Bu ise bizim asla kabul etmek istemeyeceğimiz bir durumdur.”

FBİAD Başkanı Güven Güleşçe, kendini şu şekilde anlattı:

“Evli ve 3 çocuk babasıyım. Makine mühendisiyim ancak inşaat, doğalgaz sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerim var.”

Fenerbahçe 5 arazisinin satışı için düğmeye bastı!


Geri Dön