25 / 04 / 2024

KOTO inşaat heyeti Azerbaycan pazarında!

KOTO inşaat heyeti Azerbaycan pazarında!

İnşaat ve müteahhitlik sektörlerinde faaliyet gösteren yatırımcıların oluşturduğu Kocaeli Ticaret Odası heyeti, yeni iş ve pazar alanları geliştirmek için Azerbaycan'a gidiyor.



İnşaat ve müteahhitlik sektörlerinde faaliyet gösteren yatırımcıların yer aldığı Kocaeli Ticaret Odası heyeti, yeni fırsatlar yaratmak için Azerbaycan’a gidiyor. 

Gebze Gazetesi'nde yer alan habere göre, ihracat atağı başlatan KOTO üyeleri, Konut İnşaatı Grubu’nun yer aldığı 2. Meslek Komitesi’nin organizasyonuyla düzenlenen Azerbaycan programına katılıyor. Program, 23- 26 Ekim 2018 tarihleri arasında düzenlenecek.

Programa KOTO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Meclis Üyesi Mert Kavşut, 2. Meslek Komitesi Üyesi Faruk Mamik, inşaat ve mühendislik sektöründe faaliyet gösteren iş insanları Hasan Tahsin Karaosmanoğlu, Ceyhan Çağlayan, Abdulsamet Ünaltın, Abdullah Üstübi, Soner Feratoğlu, Veli Başkurt, Erdal Torunoğulları, Nurettin Bulut katılım gösterecek. 

İlk gün 18.Yapı, Isıtma ve Havalandırma Fuarı’na gidecek olan heyet, sektör temsilcileriyle bir araya gelecek. 2. ve 3. gününde ise Azerbaycanlı iş insanlarıyla temas kuracak heyetin son programı ise T.C. Bakü Büyükelçiliği ve T.C. Bakü Ticaret Müşavirliği’nde gerçekleşecek. 


Geri Dön