25 / 04 / 2024

fer yapı kampüs ofis ödeme

fer yapı kampüs ofis ödeme

Premier Ofis Kampüs ödemeleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimlerinin 2015 yılı içerisinde yapılması planlanan Premier Kampüs Ofis projesinde ofis fiyatları 113 bin dolardan başlangıç gösteriyor...

Fer Yapı Kampüs ofis ödeme!

Fer Yapı Kampüs ofis ödeme bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Premier Kampüs Ofis projesinde yer alan küçük ofisler 40 metrekare ile 300 metrekare arasında değişen alanlarla dizayn edildi...

Premier Ofis Kampüs projesi!

Ofislerin teslimlerinin 2015 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Premier Ofis Kampüs projesi, Fer Yapı imzasıyla İstanbul Kağıthane'de yükseliyor. Projenin yatırım bedeli 150 milyon TL olarak belirlendi...

Premier Kampüs Ofis'te fiyatlar 124 bin dolardan başlıyor!

Fer Yapı güvencesiyle hayata geçirilen Premier Kampüs Ofis projesinde teslimlerin 2015 Mayıs' ta gerçekleştirilmesi planlanıyor. Premier Kampüs' te ofis fiyatları 124 bin dolardan başlangıç gösteriyor...

Premier Kağıthane Kampüs Ofis'te 124 bin dolara!

Lokasyon olarak İstanbul Avrupa yakası Kağıthane bölgesinde yaşama geçirilen Premier Kampüs Ofis, 20 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede teslimlerin 2015 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor...

Amazon, ikinci genel müdürlük kampüsünü neden Washington'da yapıyor?

Dünyadaki en değerli beş şirketten biri olan Amazon, 2017 yılında 2'nci genel müdürlük kampüsü için yer arayışında olduğunu duyurdu. Uzun süren değerlendirmeler ardından kampüs için Washington seçildi. Peki Amazon, ikinci genel müdürlük kampüsünü neden Washington'da yapıyor?

Ege Üniversitesi kampüsündeki caminin yapımı TBMM'de!

Ege Üniversitesi kampüsünde yer alan bir caminin yapım masraflarının kim tarafından karşılandığı ve ismiyle ilgili bazı iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adana Metal Sanayi Sitesi'ne sanayi kampüsü yapılıyor!

Adana Sanayi Odası tarafından verimlilik yolunda Adana sanayisinin yalın dönüşümü ile Sanayi 4.0'a geçiş için önemli fırsatlar yaratacak Adana Metal Sanayi Sitesi'nde Sanayi Kampüsü ve İnovasyon Merkezi yapılıyor.

Bau Kampüs Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Bau Kampüs Yapı Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile 28 Haziran 2017 tarihinde kuruldu.

Kdz. Ereğli Eğitim Kampüsü'nün proje ihalesi yapıldı!

Yıkım işlemlerinin tamamlandığı Kdz. Ereğli Eğitim Kampüsü’nün proje ihalesi yapıldı.

Çorum Kuzey Kampüs'e en sağlam yapılar yapılıyor!

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Yapı İşleri Daire Başkanlığı ve üniversitenin teknik heyetiyle birlikte yapımı devam eden Kuzey Kampüs inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Fer Yapı kampüs ofis kavramını Türkiye'ye getiriyor!

Fer Yapı, akıllı ve çevreci konseptiyle dünya trendi kampüs ofis kavramının Türkiye'deki ilk örneğini, 'Premier Kampüs Ofis'le Kağıthane'de hayata geçiriyor.

Beykoz'da üniversite kampüsü ve hastane yapılacak!

Medipol’e tahsis edilen, Beykoz’daki 220 bin metrekarelik yeşil alanda 20 bin öğrenci kapasitelik üniversite kampüsü ve hastane yapılıyor.

Fer Yapı Beşiktaş ve Şişli bölgesinde yatırım yapacak!

Gayrimenkul sektöründe, kurulduğu 2010 yılından bu yana İstWest, iTower, Mai Residence, Parima Ofis ve Premier Kampüs Ofis gibi 5 projeye imza atan Fer Yapı, 5 yılda yaklaşık 2 milyar lira değerinde yatırımı yönetti.

Fer Yapı 5 yılda 2 milyar TL değerinde yatırım yönetti!

Gayrimenkul sektöründe, kurulduğu 2010 yılından bu yana İstWest, iTower, Mai Residence, Parima Ofis ve Premier Kampüs Ofis gibi 5 projeye imza atan Fer Yapı, 5 yılda yaklaşık 2 milyar lira değerinde yatırımı yönetti.

Fer Yapı Premier Kampüs Ofis kampanyası!

Fer Yapı Premier Kampüs Ofis kampanyası için son 5 gün kaldı. Fer Yapı tarafından hayata geçirilen projede ofislerin büyüklükleri 25 bin metrekareye kadar birleştirilebiliyor. Ofislerin teslimleri bu yıl sonunda yapılacak.

Premier Kampüs Ofis'ten ödeme avantajları için son 5 gün!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Premier Kampüs Ofis projesi 150 milyon TL yatırım bedeline sahip. Premier Kampüs Ofis'ten ödeme avantajları için son 5 gün kaldı.

Konya Taşkent'e yüksekokul kampüsü yapılıyor!

Taşkent İlçesine Selçuk Üniversitesine bağlı Yükseköğrenim kampüsü yapılıyor. TOKÎ tarafından yapılacak olan kampüs inşaatına en kısa zamanda başlanması planlanıyor.

fer yapı kampüs ofis ödeme Haberi

fer yapı kampüs ofis ödeme

20 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Premier Ofis Kampüs ödemeleri hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Premier Kampüs Ofis projesi İstanbul Avrupa yakasında Kağıthane'de yer alıyor. Modüler sistemle istenilen büyüklükte ofise sahip olma imkanı sunulan proje Fer Yapı tarafından inşa ediliyor.


Fer Yapı Kampüs Ofis fiyatları 113 bin dolardan başlıyor. 2. etap satışların başladığı Premier Kampüs Ofis Kağıthane teslim tarihi 2015 yılının içerisinde olarak belirlendi.


Premier Kampüs Ofis projesi Taksim Dolmabahçe Tüneli'ne 2,6 kilometre, Tem bağlantı yoluna 800 metre, E-5 Okmeydanı katılımına 3 kilometre, Çağlayan Adliyesi'ne 2,3 kilometre, Atatürk Havaalanı'na 20 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre ve FSM Köprüsü'ne 15 kilometre mesafede konumlanıyor.


Kağıthane Premier Kampüs Ofis sosyal olanakları arasında kapalı otopark, parti odası, hobi odaları, SPA, sağlık merkezi,...