29 / 03 / 2024

fer yapı mai residence ödeme imkanı

fer yapı mai residence ödeme imkanı

Fer Yapı, Kartal’da yükselen Mai Residence projesinde ödeme kolaylığı sunuyor. İsteyenlere peşinatta öteleme imkanı da veriyor. Projede daire fiyatları peşinde 352 bin liradan başlıyor.

Mai Residence Fer Yapı iletişim!

213 konut ve 144 home ofisten oluşan projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Mai Residence Fer Yapı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 93 37 olarak belirlendi.

Fer Yapı Mai Residence satılık ev!

Fer Yapı Mai Residence satılık ev fiyatları konutların kat ve cephelerine göre değişiyor. TEM bağlantı yoluna 3 dakikalık mesafede olan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Fer Yapı Mai Residence ne zaman teslim?

Daire fiyatları 490 bin TL'den başlangıç gösteren Mai Residence E-5’in deniz tarafında yer alıyor. Projede çeşitli sosyal imkanlar sunuluyor. Peki Fer Yapı Mai Residence ne zaman teslim edilecek?

Fer Yapı Mai Residence ödeme planı!

Fer Yapı Mai Residence ödeme planı kapsamında 1.490 TL'lik taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. TEM bağlantı yoluna 3 dakikalık mesafede olan projede çeşitli sosyal donatı alanları yer alıyor.

Fer Yapı'dan üniversiteli öğrencilere akıllı yatırım fırsatı!

Fer Yapı Mai Residence'dan ev alan üniversite öğrencilerinin okul ücretlerinin 20 bin liraya kadarını üstlenen FerYapı, bu sayede gençlerin ilk yatırımlarını yapmalarına da öncülük ediyor.

Fer Yapı, Mai Residence’tan ev alanlara düğün hediye ediyor!

Fer Yapı, 1+1 daire alan çiftlerin düğün masraflarının 10 bin TL’sini, 2+1 daire alanların masraflarının 15 bin TL’sini, 3+1 daire alanların masraflarının ise 20 bin TL'sini karşılıyor.

Fer Yapı Mai Residence'ta peşinatta öteleme imkanı!

Fer Yapı, Kartal’da yükselen Mai Residence projesinde ödeme kolaylığı sunuyor. İsteyenlere peşinatta öteleme imkanı da veriyor. Projede daire fiyatları peşinde 352 bin liradan başlıyor.

Fer Yapı'dan yeni evlilere uygun ödeme imkanları!

Fer Yapı'nın Kartal’da hayata geçirdiği projesi Mai Residence’dan gayrimenkul almak isteyen gençler, yeni evliler, evlenmek üzere olanlar, kısacası ilk konut yatırımını yapacaklar hiç peşinat ödemeden ev sahibi olabilecek.

Fer Yapı Mai Residence'da teslimler Eylül'de!

Fer Yapı, Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da 'Ramazan' kampanyası başlattı. Buna göre yüzde 25'lik peşinat Temmuz 2016'da ödenebiliyor, yüzde 75'i ise banka kredisiyle ödemek mümkün.

Fer Yapı Mai Residence'da peşinatı erteledi!

Fer Yapı, Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da 'Ramazan' kampanyası başlattı. Buna göre yüzde 25'lik peşinat Temmuz 2016'da ödenirken, yüzde 75'i ise banka kredisiyle ödenebiliyor.

Fer Yapı Mai Residence ikinci blok teslimleri Eylül'de!

Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen Mai Residence projesi Fer Yapı imzasıyla yükseliyor. 1+1 dairelerin 345 bin TL'den başlangıç gösterdiği projenin ikinci etap teslimlerinin Eylül 2015'te yapılması bekleniyor.

Fer Yapı Mai Residence'ta peşinatsız ara ödemesiz 345 bin TL'ye!

Fer Yapı imzası taşıyan Mai Residence projesinde daire tipleri 1+1 ile 3+1 arasında değişiklik gösteriyor. Mai Residence'ta ödemeler 1 yıl sonra başlıyor.

Fer Yapı Mai Residence projesinde ödemeler 1 yıl sonra!

Fer Yapı'nın hayata geçirdiği projede toplam 213 daire ve 144 home ofis yer alıyor. Peşinatsız ve ara ödemesiz konut sahibi olunan Fer Yapı Mai Residence'ta 1. blok hemen teslim ediliyor.

fer yapı mai residence ödeme imkanı Haberi

fer yapı mai residence ödeme imkanı

Fer Yapı, Kartal’da yükselen Mai Residence projesinde ödeme kolaylığı sunuyor. İsteyenlere peşinatta öteleme imkanı da veriyor. Dairelerin fiyatı peşinde 352 bin liradan başlıyor. Kampanya kapsamında yüzde 25 peşinat Temmuz 2016’da ödenebiliyor, geri kalan yüzde 75’i ise banka kredisiyle ödemek mümkün. Daire alanlar kredi taksitlerini ödemeye bugün başlayabilir isterlerse 1 yıl...