26 / 04 / 2024

Fer Yapının 5 projesi

Fer Yapının 5 projesi

GAYRİMENKUL sektöründe, kurulduğu 2010 yılından bu yana 5 projeye imza atan Fer Yapı, 5 yılda yaklaşık 2 milyar lira değerinde yatırımı yönetti.

İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı!

Mega kent İstanbul'da 5 bin 500 yapının dönüşümü için düğmeye basıldı. Söz konusu projenin temel atma ve yıkım töreni Eyüpsultan'daki İslambey Mahallesi'nde yapıldı.

Dolar sadece 5 saat sonra böyle olacak! Dananın kuyruğu bugün kopuyor! Doları olanlar acil planınızı yapın

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) bugün saat 14:00'da faiz kararını açıklayacak. Karar için sadece 5 saat kalırken piyasaların gözü karara çevrildi. Özellikle dolar, karar sonrası böyle olacak. Dananın kuyruğu bugün kopuyor! Doları olanlar acil planınızı yapın.

Amerika Merkez Bankası açıkladı! Dolar 5 gün sonra böyle olacak! Yastık altında doları olanlar planınızı yapın!

Fed faiz kararına sayılı günler kala Amerika Merkez Bankası açıkladı. Dolar 5 gün sonra böyle olacak. Yastık altında doları olanlar planınızı yapın! Son dakika dolar gelişmesi...

TF Varlık Kiralama 98,1 milyonluk kira sertifikasının 5. getiri ödemesini yaptı!

TF Varlık Kiralama tarafından ihraç edilen 98 milyon 100 bin TL nominal tutarlı kira sertifikalarının 5. getiri ödemesi yapıldı...

TF Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının 5. getiri ödemesi yapıldı!

TF Varlık Kiralama tarafından ihraç edilen 150 milyon TL nominal tutarlı kira sertifikalarının 5. getiri ödemesi ve itfası gerçekleştirildi...

Roya Nova Rezidans'ın lansmanı yapıldı! Metrekaresi 5 bin 800 TL!

Mimarlar ve yatırımcıları aynı platformda buluşturarak “Kalite yapımızda var” anlayışıyla gayrimenkul sektöründe yeni bir kulvar açan Roya Yapı’nın, ilk büyük markalı konut projesi Roya Nova Rezidans'ın lansmanı yapıldı.

Hiçbir çürük yapının temeli atılamayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, "Hedefimiz 150-200 bini İstanbul'da olmak üzere yılda 500 bin, 15 yılda ise 7,5 milyon konutu dönüştürmek. Artık Türkiye Cumhuriyeti topraklarında hiçbir çürük yapının temeli atılamayacak" dedi.

Fer Yapı 5 yılda da 4 milyar TL yatırım hedefliyor!

FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova geçmişe dönük yıllarda gerçekleştirdiği yatırımları artırmayı hedefliyor. Fer Yapı son 5 yıldaki 2 milyar TL'lik yatırımı iki katına çıkaracak.

Uzunal Tau Yapı'nın Göztepe ve Erenköy projelerinde son daireler!

Türkiye’deki yapı sektörünün önemli oyuncularından Uzunal Tau Yapı’nın Göztepe’deki “Yonca” ve Erenköy’deki “Tezer” projeleri, 5 yıl garanti ayrıcalığı ve Uzunal Tau Yapı güvencesiyle, huzurlu bir yaşam alanı arayan sahiplerini bekliyor.

Kadıköy Belediyesi Brooklyn Life ihalesi Pana Yapı'nın!

Kadıköy Belediyesi, Fikirtepe'de yer alan ve Pana Yapı'nın hayata geçirdiği Brooklyn Life adasındaki hissesini kat karşılığı ihaleye çıkarmıştı. Muhammen bedeli 5 milyon 603 bin lira olarak belirlenen ihaleyi Pana Yapı kazandı.

Fer Yapı kampüs ofis kavramını Türkiye'ye getiriyor!

Fer Yapı, akıllı ve çevreci konseptiyle dünya trendi kampüs ofis kavramının Türkiye'deki ilk örneğini, 'Premier Kampüs Ofis'le Kağıthane'de hayata geçiriyor.

Şahinbey Çamlıca Konutları'nın 5'inci etabı satışta!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından yapılan kentsel dönüşümün ardından yapımı tamamlanan Çamlıca Konutları'nın 5'inci etabı satışa sunuldu.

Şahinbey Çamlıca Konutları'nın 5. etabı satışta!

Şahinbey Belediyesi tarafından Nuripazarbaşı, Çamlıca ve Sakarya Mahallelerinde yapılan kentsel dönüşümün ardından yapımı tamamlanan Çamlıca konutları’nın 5’inci etabı satışa sunuldu.

Fer Yapının 5 projesi Haberi

Fer Yapının 5 projesi

Bugüne kadar 300 bin metrekare inşaat yaptıklarını söyleyen FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova, yeni projeler için arayışlarının sürdüğünü anlattı. Kumova, "İstanbul'da artık arsa bulmak çok zor. Şehir içindeki projelerde maliyetin büyük kısmı arazi fiyatına gidiyor. Biz de merkezde kalmak için kentsel dönüşümle ilgileniyoruz. Bundan sonraki yatırımımız kentsel dönüşüm gibi görünüyor. Gireceğimiz bölgeler ise Beşiktaş ve Şişli civarı olur" diye konuştu. 



Gayrimenkul sektörünü de değerlendiren Kumova, yabancı yatırımcıların ilgisine dikkati çekti. Bugüne kadar yabancıların sadece alışveriş merkezlerine yatırım yaptığını anlatan Kumova, şunları söyledi: "Yabancı, yüzde 12-15 kazanmayı bekliyor. Ancak bu kârlar yok. Bizim yılda yüzde 30 kâr etmemiz gerekiyor ki yarısını verelim. Bunu anlattığımızda batık projelere gidiyorlar ve bir tokat yiyorlar. Ancak onlar da öğrenme sürecine girdiler." Yabancıya konut satışlarında...