25 / 04 / 2024

Ferhat Bank kimdir

Ferhat Bank kimdir

Ankara’nın özel bölgesi Oran’a canlılık getiren One Tower Alışveriş ve Yaşam Merkezi, özellikle kadın ve çocuklara hitap eden marka karmasıyla kısa sürede Ankara’nın “dişi” alışveriş merkezi olarak tanınmaya başladı.

Khalil El Debs kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Kaç yaşında?

Odea Bank A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Kredi Komitesi Üyesi Khalil El Debs kimdir? Kaç yaşında? Khalil El Debs daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Khalil El Debs'in eğitim hayatı nasıldı?

Tamer Ghazaleh kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Odea Bank A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tamer Ghazaleh kimdir? Kaç yaşında? Tamer Ghazaleh daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?  Tamer Ghazaleh'in eğitim hayatı nasıldı?

Chunyi ZHENG kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

ICBC Turkey Bank A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi / Genel Müdür vekili Chunyi ZHENG kimdir? Kaç yaşında? Chunyi ZHENG  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Chunyi ZHENG'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Chunyi ZHENG'in yaşamına dair merak edilenler.

Xiangyang GAO kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

ICBC Turkey Bank A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Xiangyang GAO kimdir? Kaç yaşında? Xiangyang GAO  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Xiangyang GAO'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Xiangyang GAO'nun hayatına dair merak edilenler.

Deniz Aksu kimdir?

Deniz Aksu, Emlak Bank'ın genel müdürü oldu. Peki, Deniz Aksu kimdir? Deniz Aksu, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ferhat Alemdar kimdir?

İzmir Vergi Dairesi Başkanı Ferhat Alemdar kimdir? Ferhat Alemdar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ferhat Alemdar, ne zamandan beri vergi dairesi başkanı olarak hizmet veriyor?

Ferhat Günaydın kimdir?

Ferhat Günaydın, 2014 Yerel Seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi tarafından Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterildi. Peki, Ferhat Günaydın kimdir? Ferhat Günaydın, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Deniz Dokgöz kimdir?

Deniz Dokgöz, 2004 yılında Ferhat Hacıalibeyoğlu ve Orhan Ersan ile birlikte oluşturdukları İKİARTIBİR tasarım grubu ile çalışmalar yapıp yarışmalara katılıyor. Peki Deniz Dokgöz kimdir? İşte biyografisi...

Ferhat Hacıalibeyoğlu kimdir?

Ferhat Hacıalibeyoğlu, 2004 yılında Deniz Dokgöz ve Orhan Ersan ile birlikte oluşturdukları İKİARTIBİR tasarım grubu ile çalışmalar yapıp yarışmalara katılıyor. Peki Ferhat Hacıalibeyoğlu kimdir? İşte biyografisi...

Orhan Ersan kimdir?

Mimar Orhan Ersan, 2004 yılında Deniz Dokgöz ve Ferhat Hacıalibeyoğlu ile birlikte oluşturdukları İKİARTIBİR tasarım grubu ile çalışmalar yapıp yarışmalara katılıyor. Peki Orhan Ersan kimdir? İşte biyografisi...

Ali Keten kimdir?

Bugün Ferhat Keten'in Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Keten İnşaat'ın kurucusu Ali Keten kimdir? Ali Keten inşaat sektörüne ne zaman girdi? Keten İnşaat projeleri nelerdir? İşte Keten İnşaat...

Ferhat Keten kimdir?

Keten İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Keten kimdir? Ferhat Keten, Keten İnşaat ile hangi projeleri hayata geçirdi? Keten İnşaat'ın yeni projeleri nelerdir? İşte sorularınızın yanıtı...

Ahmet Haluk Karabel kimdir?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı olan Ahmet Haluk Karabel kimdir? Toplu Konut İdaresi Başkanı Ahmet Haluk Karabel'in eğitim ve iş hayatına dair merak ettikleriniz bu haberde...

Ferhat Bank kimdir Haberi

Ferhat Bank kimdir

İTO Yatırım tarafından hayata geçirilen ‘Başkent’in zirvesi’ One Tower Kule Konut projesinin hemen altında yer alan One Tower Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin Genel Müdürü Ferhat Bank, alışveriş merkezinin ‘sıcak ve samimi’ kurgusunu zengin marka karmasıyla bütünleştirdiklerini belirtti. Başkent’teki AVM anlayışına ‘level’ atlatmak istediklerini belirten Bank, “One Tower Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde ziyaretçilerin yalnızca alışveriş yapması değil, sosyalleşebilmelerini de arzu ediyoruz. Bu kapsamda da her yaş grubunun kaliteli zaman geçirebileceği, eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapacak, zengin marka karmasıyla da aranan her şeyin bir arada bulunabileceği bir yaşam merkezi kurguladık” dedi.


Ferhat Bank, 30 bin metrekare kiralanabilir alana sahip One Tower Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin seçkin mağazalarıyla herkese hitap ettiğini, ancak kadın ve çocuklara pozitif ayrıcalık tanıdıklarının altını çizerek, şunları söyledi:


“Bölgenin ihtiyaç...