26 / 04 / 2024

Tamer Ghazaleh kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Tamer Ghazaleh kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Odea Bank A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tamer Ghazaleh kimdir? Kaç yaşında? Tamer Ghazaleh daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?  Tamer Ghazaleh'in eğitim hayatı nasıldı?



Ürdün Üniversitesi’nde Muhasebe sahasında lisans alan(1998) bulunan Tamer Ghazaleh, aynı zamanda Harvard Business School'da Üst Düzey Yönetici  Programı (2009) ve İleri Düzey Yönetim Programı’na (2019) dahil olmuştur.

Tamer Ghazaleh kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Tamer Ghazaleh Bank Audi Grubu’na 2004 senesinde Finans ve Yönetim Birimlerinden mesul olmak üzere Ürdün Şubelerine CFO olarak dahil olmuştur. Mart 2006’da Ghazaleh, Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak Bank Audi sae’ye (Mısır) geçmiş ve burada bankanın icraatlarının Mısır’da daha da genişlemesine ve bankanın kuvetli finansal şartlarının oluşturulmasına ciddi destekte bulunmuştur. Sonrasında ise, Haziran 2014’te Beyrut’taki Genel Müdürlük alanında Grubun Finanstan mesul Genel Müdür Vekili, Mart 2015 senesinde ise Grubun Finanstan mesul Genel Müdürü olarak getirilmiş ve Temmuz 2020’de ise Grup Genel Müdür Vekilliğine terfi etmiştir.


Geri Dön