26 / 04 / 2024

Zeynep Yalım Uzun  kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Zeynep Yalım Uzun  kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Mavi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız üye Zeynep Yalım Uzun kimdir? Kaç yaşında? Zeynep Yalım Uzun  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zeynep Yalım Uzun'un eğitim hayatı nasıldı?



Eğitim Hayatı

Zeynep Yalım Uzun, Robert Kolej’ini bitirmesinin arkasından üniversite eğitimini ABD’deki Agnes Scott College'da ekonomi ve psikoloji sahalarında yapmıştır.

Çalışma Hayatı

Kariyerinin son 15 senesinde C level vazifeler idame ettiren Uzun, derin bir global marka, pazarlama ve iş yönetimi tecrübesine sahiptir. Latin Amerika, ABD, Uzakdoğu, Hindistan, Pakistan, Avrupa, Çin ve Afrika gibi pazarlarda ekip ve marka yönetimi tecrübesinin yanı sıra Süratli ve Dayanıklı Tüketim sektörlerinde uzmandır.

Dünyanın en büyük süratli tüketim ürünleri şirketlerinden Unilever’de 25 seneyi geçen kariyeri üresince Polonya, Türkiye ve İngiltere merkezli olarak vazife yapmış ve Unilever’in değişik markalarının global ve bölgesel operasyonlarını idare etmiştir.80 ülkeden oluşan bir coğrafyada icraat gösteren ve Unilever’in ikinci en büyük markası olan Omo’nun Başkan Yardımcılığı vazifesini Londra merkezli olarak sürdürmüştür.

Zeynep Yalım Uzun  kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Zeynep Yalım Uzun, Arçelik’te de Pazarlama ala ında mesuliyet almış Genel Müdür Yardımcısı (Chief Marketing Officer) olarak vazife yapmıştır.

Arçelik’te global marka ve ürün yönetimi, tüketici iç görüsü, endüstriyel dizayn, tüketiciye hizmet ve küçük ev aletleri gibi sahaları da içine alan, Tayland’dan ABD’ye varan geniş bir coğrafyaya yayılmış 2.000 kişilik bir pazarlama grubunun yönetimini yapan Uzun, Beko’yu da içeren global ve yerel 14 markanın mesuliyetini de almıştır.

Zeynep Yalım Uzun kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?


Geri Dön