26 / 04 / 2024

ferhatpaşa arsaları

ferhatpaşa arsaları

Ataşehir'in finans merkezi olacağı tartışmalarıyla prim yapacak her gayrimenkul satıldı. Bu nedenle de Ataşehir'e komşu bölgeler Kayışdağı, Ferhatpaşa ve Şerifali prim yaptı. Şerifali'de arsaların metrekaresi bin 500 dolara kadar çıktı.

1957'de Vatan Caddesi'nden Aksaray'a kadar tüm arsalar belediye tarafından 60 milyon liraya satılmış!

1957 yılında belediye içinde bulunduğu borçlardan kurtulabilmek için Vatan Caddesi'nden Aksaray'a kadar uzanan tüm arsaları 60 milyon TL'ye satmış.

1939 yılında Milli Emlak'a ait arsaların satılması yasaklanmış!

1939 yılında Milli Emlak'a da ait olduğu bilinen arsaların satılmamasına karar verilmiş. 

İzmir'de satılık 11 arsa! Menemen'deki imarlı arsalar satışa çıktı!

İzmir İli Menemen Belediye Başkanlığı, İzmir Menemen'de yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 28 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Çatalca projesi için geri sayım başladı! 648 yeni konutluk dev proje 28 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çatalca projesi ihalesi için geri sayım başladı. Ferhatpaşa Mahallesi'nde yükselecek olan projede 648 konut yer alacak.

TOKİ Çatalca projesi için geri sayım başladı! 648 konutluk yeni proje 28 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın bir yeni projesi için daha geri sayım başladı. Çatalca Ferhatpaşa'da yer alan projede tam 648 konut bulunuyor.

TOKİ, Sakarya'da 40 adet arsayı satışa çıkardı! Arsaların başlangıç fiyatı 200 bin TL!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı; Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Sakarya'da 40 adet arsayı satışa çıkardığını duyurdu. Kentte satışa çıkarılan arsaların başlangıç fiyatı 200 bin TL oldu.

TOKİ Çatalca 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca hazırlanan İstanbul İli, Çatalca İlçesi, Ferhatpaşa Mahallesi, 120 ada 1 parsel, 121 ada 1 parsel, 122 ada 2 parsel, 123 ada 2 parsel, 128 ada 3 parsel ve 129 ada 1 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı

TOKİ'den İstanbul'da dev adım! 648 konutluk yeni proje resmen başlıyor!

TOKİ Çatalca Ferhatpaşa projesinin inşaatı resmen başlıyor. Projede 648 adet konut, 20 adet dükkan ve 1 adet cami yer alacak.

Çatalca Ferhatpaşa ve Muratbey Mahalleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Çatalca İlçesi Ferhatpaşa ve Muratbey Mahallerinin Bir Bölümüne İlişkin 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 Ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli İlave+Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Belediyeden KDV'den muaf arsa fırsatı! Satışa çıkan konut imarlı arsaları kaçırmayın!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Yenişehir'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 18 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Çatalca Ferhatpaşa Mahallesi plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Çatalca ilçesi, Ferhatpaşa Mahallesi, Manisabayırı Mevkii, H: Serbest yapılaşma şartlarına sahip alanlara ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

O ilimizde Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.’ye ait bina ve arsalar kiraya veriliyor! Bu fırsat kaçmaz!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.’ye ait bina ve arsalar kiraya verilecek. İhale ve Teklif Açma Tarihi 14.03.2023 saat 14.00 olarak belirlendi. İşte detaylar…

Körfez GYO, Kilyos ve Tuzla arsalarının değerini açıkladı! İşte o rakam...

Körfez GYO tarafından, Kilyos ve Tuzla arsalarının değeri resmen açıklandı. Peki Körfez GYO Kilyos ve Tuzla arsalarının değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

ferhatpaşa arsaları Haberi

ferhatpaşa arsaları

ATAŞEHİR finans merkezi oluyor, 20 bin bankacı gelecek, yeni projeler yolda derken bölgede arsa bitti. Cebine parasını koyup da arsa almak için Ataşehir'e giden artık eli boş dönüyor. Bu nedenle Ataşehir'in etrafındaki bölgeler prim yapmaya başladı. Ataşehir'in etrafındaki Küçükbakkalköy, Şerifali, Ferhatpaşa ve Küçük Çamlıca, Çakmak gibi bölgeler yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Ataşehir'de TEM otoyoluna komşu olan Şerifali bölgesine ilk olarak Acarlar Sitesi yapıldı. Devamında ise Türk-İş Blokları kooperatifi evleri geldi. Dudullu ile Kozyatağı arasında kalan bölgenin şu anda TEM'e bağlantısı bulunan yol ise 1980'li yıllarda dereydi. 1980'li yıllarda tarla muamelesi gören Şerifali, Kayışdağı...