25 / 04 / 2024

feriköy iski

feriköy iski

Feriköy’deki İSKİ binası yıkılacak ve yerine yeşil alan gelecek. İBB Başkanı Uysal, "Bir mahallede İSKİ binası olmaması hizmette aksama oluşturmuyor. İSKİ binalarının olduğu yerlerde binaları kaldırıp yeşil yapabiliriz" dedi.

İSKİ açıkladı! İstanbul barajlarında su seviyesi 76,25 oranında yükseldi

İstanbul'a su sağlayan barajlardaki doluluk oranı, geçen senenin aynı dönemine oranla yüzde 118 yükseliş göstererek, yüzde 76,25 seviyesine kadar çıktı. 

İSKİ açıkladı! İstanbul'da yer alan barajlarındaki doluluk oranı yüzde 40 yükseldi...

İstanbul'a su sağlayan barajlardaki doluluk oranının son günlerde etkili olan yağmurlardan sonra yüzde 40,20'ye yükseldiği açıklandı. İşte haberin detayları...

İSKİ açıkladı! İstanbul'daki barajlarında son durum nedir? Doluluk oranı yükseldi mi?

İstanbul'da sağanak yağışların aralıklar ile etkili oluyor. Son zamanlarda yağış miktarının artması ile beraber özellikle İstanbul baraj doluluk oranı yükselişe geçti. İSKİ verileri kapsamında ise barajlardaki doluluk oranı yüzde 35'in üzerine çıktığı kaydedildi. İşte ayrıntılar...

İSKİ açıkladı! İstanbul'da barajların doluluk oranı yüzde 33,02’ye yükseldi

Geçtiğimiz aylarda kurak günler geçiren mega kent İstanbul’da etkili olan yağışlar sonrasında barajlardaki doluluk oranları giderek artmaya  devam etiği bildirildi. Açıklanan, İSKİ verileri kapsamında doluluk oranı yüzde 33,02 seviyesine kadar yükseldi. İşte haberin ayrıntıları...

İSKİ açıkladı! İstanbul'daki barajların doluluk oranı yükseldi...

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) açıkladığı verilerine göre, 11 Kasım 2023'te yüzde 16.18 seviyelerine kadar düşen barajlardaki doluluk oranı yüzde 24.54'e kadar çıktı. İşte 25 Kasım 2023 itibarı ile  barajlardaki doluluk oranında son durum ve ayrıntılar...

İSKİ açıkladı! Yağan sağanaklar İstanbul'un barajlarında doluluğu yükseltti...

İstanbul'a su sağlayan barajlar son günlerde yağışlarında artması ile 11 milyon 931 bin metreküp su alırken, doluluk oranı ise yüzde 17,08'e kadar çıktı. İşte ayrıntılar...

İSKİ'den 5 yıllık KDV birikimi! Faturalara yansıtılacak!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), bakım ücreti üzerinden 5 yıl süreyle eksik yazılan KDV'yi faturalara yansıtacağını ve abonelerden tahsil edileceğini duyurdu.

İBB tapulu arsaya el mi koydu?

Şişli Feriköy Mahallesinde, dedesinden kalan arsasının İBB tarafından el konulduğunu öne süre Reis ailesi, belediyeden haklarını talep ediyor.

İSKİ, Büyükçekmece'de kanunsuz şekilde inşa edilen evi yıktı!

İSKİ, Büyükçekmece'de inşa edilen yapıyı kanuna uygun bir şekilde inşa edilmediğini öne sürerek yıkımını gerçekleştirdi. Evi inşa eden  Ali Söylemez yıkıma tepki gösterdi. 

İSKİ talepte bulundu: Suya yüzde 23 zam!

İSKİ su fiyatlarına artış olması yönünde talepte bulundu. İSKİ su fiyatlarına yüzde 23 oranında zam yapılmasını ve her ay TÜFE oranında artışın olması konusunda teklifte bulundu.

Şişli Feriköy Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı çıktı!

Şişli İlçesi, Feriköy Mahallesi, 1263 ada, 20 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Şişli Feriköy parselasyon planı askıya çıktı!

Şişli İlçesi, Feriköy Mahallesi, 10521 ada, 9 parsel, 10526 ada, 1, 2, 3 ve 4 parsel sayılı taşınmazları içeren Parselasyon Planı askıya çıktı.

İSKİ'den suya yüzde 25 zam teklifi!

İSKİ, 2021 yılı su satış tarifeleri teklifinde, 1 Ocak 2021'den itibaren geçerli olmak üzere suya ortalama yüzde 25 zam talep etti.

feriköy iski Haberi

feriköy iski

Aksaray'daki İSKİ binası, eski başkan Kadir Topbaş döneminde yıkılmıştı. Aksaray İSKİ binası yerine yeşil alan yapılıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, Feriköy’deki 20 bin metrekarelik alandaki İSKİ binalarının yıkılıp okul ve kent parkı olarak hizmet vereceğini açıkladı. Hürriyet'ten Fata Aksu'nun haberine göre, İBB Başkanı Uysal, "Boş alanları otopark yapmamız halinde üzerine sadece çalı ve çim mahiyetinde yeşillik oluşturabiliyoruz. Altı beton olduğu için uzun soluklu ağaç imkanı yok. Her ne kadar üstü yeşil olsa bile maksimum 1 – 1,5 metre toprak ilavesiyle yeşil alan oluşturabiliyoruz. O yüzden diyoruz ki, eğer bir yerde kamu binası varsa altını otopark yapalım. Kamuya, yani mahalleye hizmet etsin. Etrafında yeşil alan varsa onu betonlaştırmayalım" şeklinde konuştu. 

İSKİ!nin artık online sisteme geçtiğini söyleyen Uysal,...