25 / 04 / 2024

Ferit Parlak

Ferit Parlak

Dünyaca ünlü İKEA ve H&M gibi markaların Türkiye’den ithalatının ihracatından daha fazla olduğunu belirten İsveç Büyükelçisi Lars Wahlaund, ülkedeki 250 bin rezidans inşaası projesinin Türk müteahhitler için bir fırsat olduğunu söyledi.

Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinin konum dataları tamamlandı...

Dünya Gaztesi'nden Ferit Barış Parlak'ın yazısına göre; Coğrafi Bilgi Sistemleri ve akıllı kentler sektöründe faaliyet yapan Başarsoft tarafından 16’ncısı gerçekleştirilen ‘Teknoloji Günü’nde açıklamalar yapan Yönetim Kurulu Başkanı Alim Küçükpehlivan, Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinin konum datalar

Hüseyin Ferit Volkan kimdir? Hangi otellerde üst düzey yöneticilik yaptı?

Hüseyin Ferit Volkan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi otellerde çalıştı? Martı GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Hüseyin Ferit Volkan’ın biyografisi...

Geleceği parlak 7 meslek: İş dünyasında büyük fırsatlar kapıyı çalıyor! Hemen öğrenmeye başlayın!

Yapay zeka, büyük veri analizi ve yeşil enerji gibi alanlardaki teknolojik gelişmeler, iş dünyasında yeni ve değerli iş alanları oluşturuyor. İşte geleceği parlak 7 meslek!

Ferit Faik Şahenk kimdir? Hangi üniversitede okudu? Nereli? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı CEO'su Ferit Faik Şahenk kimdir? Kaç yaşında? Ferit Faik Şahenk daha evvel hangi  vazifelerde bulunmuştur? Ferit Faik Şahenk'in eğitim hayatı nasıldı?

Ferit Bülent Eczacıbaşı Kimdir?

Ferit Bülent Eczacıbaşı kimdir? Ferit Bülent Eczacıbaşı’nın mesleği nedir? Ferit Bülent Eczacıbaşı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Dünya piyasası bir anda hücum etti! Altının veliahtı gümüş parlak günlerini yaşıyor! İşte aylık getirisi

Rusya ile Ukrayna arasında süregelen çatışma ve artan enflasyonist baskıların güvenli liman teklifl erini yükseltmesiyle gümüş de en parlak dönemlerini yaşamaya başladı. 6 haftadır zirveden inmeyen gümüş ons başı 26 dolardan işlem görüyor. Aylık getirisi ise en az yüzde 3.

Parlak Group Gayrimenkul İşletme Ve Yönetim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parlak Group Gayrimenkul İşletme Ve Yönetim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  10 bin TL sermaye bedeli ile Akif Bilgehan Parlak tarafından kuruldu.

Ferit Şahenk, İsrailli emlak kralı Rotem Rosen ile New York'ta restoran açacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Ferit Şahenk, İsrailli emlak kralı Rotem Rosen ve Hintli mutfak gurusu Arjun Waney tarafında New York'ta gerçekleştirilecek yeni yatırımı kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in o yazısı...

Parlak Evim Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Parlak Evim Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Eğitim Limited Şirketi Şişli’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Nazanın Pourjam tarafından kuruldu.

Ferit Şahenk, İstinyePark'taki hisselerini Katar'a satıyor!

Varlık satışını sürdüren Ferit Şahenk, İstinyePark’ta yüzde 42’lik hissesini dünyanın en büyük fonlarından olan Qatar Holding LLC'ye 1 milyar dolara satıyor.

Ferit Şahenk Mandarin Oriental Bodrum’daki lüks evini sattı!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Mandarin Oriental Bodrum’daki lüks evini ABD'de fon yöneticisi olan Ahmet Okumuş'a sattı. 

Ferit Şahenk 3 yıl önce aldığı şirketi satıyor!

Doğuş Grubu'nun patronu Ferit Şahenk 2016 yılında satın aldığı dünyanın en büyük süper yat bakım tesislerinde içinde bulunduğu Marina Barcelona 92'deki (MB 92) hisselerini devrediyor.

Ferit Şahenk: Galataport ustalık eserim!

Ferit Şahenk Galataportistanbul'un Doğuş Grubu ve kendisi için ustalık eseri olduğunu söylüyor. Şahenk, "Bugüne kadar grup olarak hep yaptık devrettik. Bu ise gelecek kuşaklar için kalıcı bir eser ve geleceğe açılan yeni penceremiz" diyor…

Ferit Parlak Haberi

Ferit Parlak

İsveç Büyükelçisi Lars Wahlund, Türkiye’nin mevcut vergi sisteminin, dünyanın üretim merkezi olmasını engellediğini belirterek, bunun gözden geçirilmesi gerektiğini söyledi. Dünyaca ünlü IKEA ve H&M gibi markaların Türkiye’den ithalatının ihracatından daha fazla olduğunu belirten Wahlund, ülkedeki 250 bin rezidans inşaası projesinin Türk müteahhitler için bir fırsat olduğunu aktardı. Ankara Sohbetleri’ne konuk olan Büyükelçi Lars Wahlaund, Ankara Temsilcimiz Ferit B. Parlak ve arkadaşımız Gül Taştı’nın sorularını...