28 / 03 / 2024

ferizli Otomotiv İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ne zaman açılacak

ferizli Otomotiv İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ne zaman açılacak

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Ferizli ilçesinde kurulması planlanan Otomotiv İhtisas Organize Sanayi Bölgesi' yle, otomotiv ana ve yan sanayisinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacaklarını söyledi...

Sakarya Ferizli'de Otomotiv ve Metal İhtisas OSB kurulacak!

Sakarya'nın 30 bin nüfuslu Ferizli ilçesinde 530 hektarlık alana kurulacak ve 2022 yılında üretime başlaması hedeflenen Ferizli Metal ve Otomotiv İhtisas OSB, tamamı faaliyete geçtiğinde 20 bin kişiye istihdam sağlayacak...

Karasu Otomotiv İhtisas Endüstri Bölgesi belli oldu!

Sakarya Karasu ilçesinde yapılması planlanan Karasu Otomotiv İhtisas Endüstri Bölgesi için proje alanı belli oldu. Karasu Otomotiv İhtisas Endüstri Bölgesi'ne ait karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Mef Konut İnşaat Mühendislik Makina Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mef Konut İnşaat Mühendislik Makina Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Bacak, Mehmet Bağcı tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Mayıs'ta kuruldu.

Efçe Yapı Kimya Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efçe Yapı Kimya Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferdi Çimen tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta Pendik, Kurtköy Mahallesi, Arafat Sokak'ta kuruldu.

Bay Kan İnşaat Otomotiv Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limiyed Şirketi kuruldu!

Bay Kan İnşaat Otomotiv Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limiyed Şirketi, Bayram Kandiş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta Bağlarbaşı, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

KMR Grup Gayrimenkul Kuyumculuk İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

KMR Grup Gayrimenkul Kuyumculuk İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Kamer Yeşildepe tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta Ersoy Hanı'nda kuruldu.

ALB Hafriyat İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ALB Hafriyat İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Adem Albayrak tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 2 Mayıs'ta Bağcılar'da kuruldu.

Altundağ Temizlik Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altundağ Temizlik Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Yunus Altuntaş, Salih Serdar Dağıstan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da kuruldu.

Bekdaş İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bekdaş İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Bektaş tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Mayıs tarihinde Kağıthane'de kuruldu.

Üstünel Turizm Gıda İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünel Turizm Gıda İnşaat Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Uğurlu tarafından 27 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Nisan 2014 tarihinde kuruldu.

Nest Turizm Otomotiv Emlak Müşavirliği Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nest Turizm Otomotiv Emlak Müşavirliği Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Necati Erok, Semih Çötok tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da kuruldu.

MG Taşkın Turizm İnşaat Otomotiv ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MG Taşkın Turizm İnşaat Otomotiv ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ahmet Taşkın tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Esdağ İnşaat Metal Kimya Otomotiv Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esdağ İnşaat Metal Kimya Otomotiv Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tayfun Bilen tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Nisan'da Ümraniye'de kuruldu.

ferizli Otomotiv İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ne zaman açılacak Haberi

ferizli Otomotiv İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ne zaman açılacak


Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Ferizli ilçesinde kurulması planlanan Otomotiv İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'yle, otomotiv ana ve yan sanayisinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacaklarını söyledi. 


SATSO'nun meclis toplantısında konuşan Kösemusul, kentin önemli ihracat merkezi haline geldiğini anlattı. 


Sakarya'nın, şubatta 235 milyon 847 bin dolarlık ihracat yaptığına işaret eden Kösemusul, ihracatın önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 82,50 arttığını aktardı. 


Kösemusul, kentten 95 ülkeye ihracat yapıldığını belirterek, en çok ihracatın da otomotiv sektöründe yapıldığını dile getirdi. 


Otomotiv sektörünün, ülke ihracatında önemli paya sahip olduğunu vurgulayan Kösemusul, "İstanbul'un finans merkezine dönüştürülerek sanayisinin bir tarafta Trakya, diğer tarafta Kocaeli-Sakarya hattına kaydırılma çalışmaları çerçevesinde, ilimizde hareketlilik yaşandığı ve bu hareketliliğin ivme kazandığı gerçektir. Özelikle Karasu Liman inşaatı ve yeni demiryolu, şehrimizin 3'üncü boğaz...