25 / 04 / 2024

Ferko inşaat sponsorluk

Ferko inşaat sponsorluk

Ferko, 12-15 Kasım 2015 tarihleri arasında sanatseverler ile 10. kez buluşacak olan Contemporary Istanbul’a ortak sponsor olarak destek veriyor. Ferko’nun, Contemporary Istanbul ile olan işbirliği 2018 yılına kadar sürecek.

Galatasaray ile Başkent İnşaat sponsorluk anlaşması imzalandı!

Galatasaray Kulübü ile Başkent İnşaat arasında, sponsorluk anlaşması imzalandı. Söz konusu imza töreni RAMS Park'ta gerçekleştirdi.

Ferko İnşaat New York ve Londra'da proje yapacak!

Akşam Gazetesi yazarı Şenay Büyükdöşdere, Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten'e projelerini ve sektöre ilişkin sorularını sordu. İşte Büyükdöşdere'nin röportajı...

Ferko İnşaat'tan 4 yeni proje geliyor!

Ferko İnşaat, ofisten konuta, AVM'den fabrika binalarına kadar birçok farklı alanda yatırımlar yapıyor. Ferko İnşaat bu yıl 400 milyon dolar ciro hedefliyor.

Ferko İnşaat Ferko Line teslim tarihi!

Ferko İnşaat Ferko Line teslim tarihi 2018 yılı son çeyreği olarak belirtiliyor. Ferko Line'da metrekare birim fiyatı ofislerde 11 bin 750 TL'den başlıyor...

Ferko İnşaat Ferko Line fiyatları!

Ferko İnşaat Ferko Line fiyatları metrekare birim bazında ofislerde 11 bin 750 TL'den başlıyor. Ferko Line, 2018'in son çeyreğinde tamamlanacak...

Elvan İnşaat, Bolu Kızıkspor'un sponsoru oldu!

Bolu'nun amatör futbol kulübü Kızıkspor, Elvan İnşaat isimli inşaat firmasıyla sponsorluk anlaşması imzaladı.

Ferko Line Ferko İnşaat Projesi!

Ferko Line Ferko İnşaat projesi İstanbul Kağıthane'de yükseliyor. Ferko Line Kağıthane projesinde 231 ofis, 173 oda 346 yatak kapasiteli otel ve 48 dükkan olacak...

Ferko İnşaat Ferko Line ulaşım!

Ferko İnşaat Ferko Line ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yer alıyor. Otel, ofis ve dükkanlardan oluşan proje 95 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

Ferko İnşaat Kağıthane Projesi: Ferko Line!

Ferko İnşaat Kağıthane projesi Ferko Line, 173 odalı otel, 231 ofis ve 48 dükkandan meydana geliyor. Ferko Line Kağıthane projesi yaklaşık 95 milyon TL'ye mal olacak...

Ferko İnşaat'tan İstanbul'a 5 yeni proje geliyor!

Ferko İnşaat, 25 yıllık şirket bugüne kadar gayrimenkul ve inşaat alanında birçok önemli projeye imza attı. Ferko İnşaat şimdi de İstanbul'da 4- 5 proje için arazi alımlarını gerçekleştirdi.

GS Dumankaya İnşaat ile sponsorluk anlaşmasını imzaladı!

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Dumankaya İnşaat, Galatasaray'la sponsorluk anlaşması imzaladı!

Galatasaray Spor Kulübü, 4 yıldızlı formasının göğüs reklamı için inşaat sektörünün yenilikçi markası Dumankaya ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

İnşaat sektörünün spora sponsorluk payı düştü!

Bu yılın ilk yarısında şirketlerin spor sponsorluğu bütçesi ufalar bir düşüşle 42.2 milyon liraya gerilerken, inşaat ve gıda sektörleri sponsorluktan hızlı çekildi, fakat farkı finans sektörü kapattı.

Ferko inşaat sponsorluk Haberi

Ferko inşaat sponsorluk

Kurulduğu günden bu yana tıpkı sanat gibi zamandan bağımsız, yenilikçi ve öncü projeler hayata geçiren Ferko, bu yıl 10’uncusu düzenlenecek olan Contemporary Istanbul’un ortak sponsoru oldu. Toplumların gelişiminde sanatın rolünün önemine inanan Ferko, Türkiye’nin en büyük sanat etkinliklerinden biri olan Contemporary Istanbul’un ortak sponsorluğunu 4 yıl boyunca sürdürecek. 


Ferko, Sanat Koleksiyonu’nda yer alan Türkiye’nin en büyük ressamlarından Nejat Melih Devrim’in “Paris”i, Fahrelnissa Zeid’in “Yeşil Kompozisyon”u ve Ömer Uluç’un başyapıtlarından “Nü ve Kedi” ile ünlü İngiliz heykeltıraş Tony Cragg’in “Untitled” adlı eserini de Contemporary Istanbul’da sergileyecek.


Contemporary Istanbul’un Türkiye’nin sanat alanında dünyanın önemli merkezlerinden biri olması yolundaki katkılarını takdirle takip ettiklerini dile getiren Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten; “Ülkemizdeki en geniş kapsamlı ‘modern ve güncel sanat’ etkinliği olan Contemporary Istanbul...