26 / 04 / 2024

Ferko Signature satış son durum

Ferko Signature satış son durum

Gayrimenkul sektöründe geliştirdiği özellikli projeler ile öne çıkan Ferko İnşaat. Levent'te hayata geçirdiği yeni projesi Ferko Signatnre ile ofis alanında öne çıkmayı planlıyor..

Gayrimenkul sektörü yaza merhaba partisinde buluştu!

Gayrimenkul sektörü, ULI Türkiye, ULI Next, ULI Young Leaders, Gayrimenkulde Kadın Liderler ve Gayrimenkul Türkiye’nin Ferko Signature Assembly’de ortaklaşa düzenlediği ‘Yaza Merhaba Partisi’nde biraraya geldi.

Ferko Signature iş dünyasına kapılarını açtı!

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı nitelikli projeler ile öne çıkan Ferko’nun Levent’te inşa ettiği, dünyaca ünlü mimar Lord Norman Foster imzalı projesi Ferko Signature, iş dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor. 

Ferko Signature’un iç mimarisi Autoban imzası taşıyor!

Ferko'nun, son teknoloji ile donatılmış ofis katları bir iş merkezinden fazlasını sunan projesi Ferko Signature'ın iç mimarisi, her projesinde ayrı bir hikaye yaratan Autoban tarafından gerçekleştirildi.. 

Wind of İstanbul, Ferko Signature'da!

Wind of İstanbul Ferko Signature’da… Medya sanatçısı, yönetmen ve araştırmacı Refik Anadol’un Wind of İstanbul eseri, Contemporary Istanbul kapsamında Ferko Signature’da düzenlenen etkinlik ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Yemeksepeti Ferko Signature’da ofis kiraladı!

Ferko’nun, Levent Büyükdere Caddesi’nde hayata geçirdiği Ferko Signature’da kiralamalar başladı. Türkiye’yi online yemek siparişi sitesi Yemeksepeti 9.500 metrekarelik ofis alanı kiraladı.

Levent Ferko Signature, Otis’i tercih etti!

Levent’te yükselen Ferko Signature projesinde, Otis Türkiye’nin yüksek hızlı asansörleri kullanılıyor. Otis Türkiye, yüksek binalardaki dikey trafiği önemli ölçüde azaltıyor.

Ferko Line projesinde ofislerin yüzde 25’i satıldı!

Ferko’nun İstanbul’un gelişen ticaret merkezi Kağıthane’de hayata geçirdiği Ferko Line Projesi’nde ofislerin yüzde 25’i şimdiden satıldı.

Kağıthane Ferko Line satılık ofis!

Ferko İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Kağıthane Ferko Line satılık ofisler 12 katlı dört blok şeklinde yükseliyor. Projede ofislerin 2018 yılının son çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.

Ferko Line fiyat bilgisi!

Ferko Line projesinde ofislerin metrekare satış fiyatı 11 bin 750 TL'den başlıyor. Ferko Line projesinde ofis, dükkan ve otel bulunuyor...

Ferko Line Kağıthane satış fiyatları!

Ferko Line Kağıthane projesinde ofislerin metrekare birim satış fiyatı 11 bin 750 TL'den başlayarak değişiyor...

Ferko Line Kağıthane dükkan fiyatları!

92 ofis, 38 dükkan ve 173 odalı Four Points by Sheraton Hotel'den meydana gelen Ferko Line Kağıthane'de satışlar sürüyor. İşte, Ferko Line Kağıthane dükkan fiyatları...

Ferko Line Kağıthane satış ofisi!

Ferko Line Kağıthane satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ferko Line projesi 120 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor...

Ferko Line dükkan satışları!

Ferko Line dükkan satışlarında metrekare birim fiyatı 9 bin dolar ila 12 bin dolar arasında değişiyor...

Ferko Signature satış son durum Haberi

Ferko Signature satış son durum

Gayrimenkul sektöründe geliştirdiği özellikli projeler ile öne çıkan Ferko İnşaat. Levent'te hayata geçirdiği yeni projesi Ferko Signatnre ile ofis alanında öne çıkmayı planlıyor. 127 bin metrekare inşaat alanına sahip Ferko Signature hakkında bilgi veren Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, rojenin bölgeye ve projeye dahil olacak markalara prestij katacağını belirterek. "İş yaşamında İstanbul'un gözde merkezlerinden biri olan Levent'te başladığımız Ferko Signature projesi; 2 ofis bloğu ve bunları birbirine bağlayan kent bahçesinden oluşuyor." dedi. Ferko Signature'da, 40 bin metrekare brüt satılabilir alan üzerine kurulan ve 30 kattan oluşan Sign-l'deki ofislerin 30 katının satışa başlandığı Mayıs 2014 tarihinden bu yana satışların devam ettiğini açıklayan Meriçten, 10 bin metrekare brüt kiralanabilir alan üzerine kurulan ve 6 kattan meydana gelen Sign-2'deki...