26 / 04 / 2024

Ferko Signature teslimleri

Ferko Signature teslimleri

Blokların 6 ve 30 kat şeklinde yükseldiği proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Levent Ferko Signature lokasyon bilgileri kapsamında Taksim 'e 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Ferko Signature Levent teslimleri ne zaman?

Konum bilgisine göre Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre kadar uzaklıkta yer alan proje 2 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Peki Ferko Signature Levent teslimleri ne zaman?

Levent Ferko Signature satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Levent 'te inşa edilen Ferko Signature projesi 2 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Levent Ferko Signature satılık teslimleri 2016 yılı Ağustos ayında yapılması öngörülüyor.

Levent Ferko Signature Ofisleri!

Konum bilgisi kapsamında Boğaziçi Köprüsü'ne 4 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje 2 blok şeklinde inşa edildi. Levent Ferko Signature Ofisleri İstanbul Avrupa Yakası Levent'te inşa ediliyor.

Ferko Signature Ferko İnşaat iletişim!

Konum bilgisine göre Boğaziçi Köprüsü'ne 4 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje 2 blok şeklinde inşa ediliyor. Ferko Signature Ferko İnşaat iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 268 11 44 olarak belirlendi.

Ferko Signature Levent teslimleri!

6 ve 30 kat şeklinde inşa edilen Ferko Signature projesi İstanbul Avrupa Yakası Levent' te inşa edilyor. Ferko Signature Levent teslimleri 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

Levent Ferko Signature Ofisleri iletişim!

Lokasyon bilgisi kapsamında Taksim'e 7 kilometre kadar uzaklıkta yer alan proje 6 ve 30 kat şeklinde yükseliyor. Levent Ferko Signature Ofisleri iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 268 11 44 olarak belirlendi.

Ferko Signature Ofisleri teslimleri ne zaman?

2 blok şeklinde hayata geçirilen proje Ferko İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Proje Taksim'e 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Peki Ferko Signature Ofisleri teslimleri ne zaman?

Ferko Signature'de ofisler sahiplerini buluyor!

Ferko İnşaatın Levent'te hayata geçirdiği yeni projesi Ferko Signature'ın satılabilir alanlarının yüzde 53'ü sahiplerini buldu. Proje, ofis hayatına yenilikler getiriyor.

Ferko Signature'ın ilk 4 ay içinde yüzde 53'ü satıldı!

Ferko Signature'ın lansmanının üzerinden dört ay gibi kısa bir süre geçmesine rağmen satılabilir alanların yüzde 53'ü sahiplerini buldu. Ferko Signature büyük ilgi görüyor.

Ferko Signature Levent, 30 ay sonra teslim edilecek!

FERKO İnşaat'ın 350 milyon dolar yatırımla Levent Büyükdere Caddesi'nde hayata geçireceği 30 katlı projesi Ferko Signature tamamlanması 30 ay sürecek. Projenin metrekare birim fiyatları 8 bin 200 dolardan başlıyor.

Ferko Signature projesinin metrekare fiyatı 7 bin 500 dolar!

6 ve 30 katlı olmak üzere iki ofis bloğu şeklinde tasarlanan Ferko Signature projesinin 30 ay sonra teslimlerinin yapılması hedefleniyor. Ferko Signature projesinin metrekare birim fiyatı 7 bin 500 dolardan başlıyor.

Ferko Signature projesinde 7 bin 500 dolardan başlayan fiyatlarla!

30 katlı ve 6 katlı iki ofis bloğu olarak yükselen Ferko Signature projesinin metrekare birim fiyatı 7 bin 500 dolardan başlangıç gösteriyor. Projenin teslimlerinin 30 ay sonra yapılması hedefleniyor.

Ferko Signature yoğun ilgi görüyor!

Ferko İnşaat Ferko Signature projesini geçtiğimiz haftalarda görücüye çıkardı. Klasik ofis anlayışındaki kalıpları ortadan kaldıran Ferko Signature projesi çok yoğun ilgi ve beğeni gördü.

Gayrimenkul sektörü yaza merhaba partisinde buluştu!

Gayrimenkul sektörü, ULI Türkiye, ULI Next, ULI Young Leaders, Gayrimenkulde Kadın Liderler ve Gayrimenkul Türkiye’nin Ferko Signature Assembly’de ortaklaşa düzenlediği ‘Yaza Merhaba Partisi’nde biraraya geldi.

Ferko Signature iş dünyasına kapılarını açtı!

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı nitelikli projeler ile öne çıkan Ferko’nun Levent’te inşa ettiği, dünyaca ünlü mimar Lord Norman Foster imzalı projesi Ferko Signature, iş dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor. 

Ferko Signature’un iç mimarisi Autoban imzası taşıyor!

Ferko'nun, son teknoloji ile donatılmış ofis katları bir iş merkezinden fazlasını sunan projesi Ferko Signature'ın iç mimarisi, her projesinde ayrı bir hikaye yaratan Autoban tarafından gerçekleştirildi.. 

Wind of İstanbul, Ferko Signature'da!

Wind of İstanbul Ferko Signature’da… Medya sanatçısı, yönetmen ve araştırmacı Refik Anadol’un Wind of İstanbul eseri, Contemporary Istanbul kapsamında Ferko Signature’da düzenlenen etkinlik ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Yemeksepeti Ferko Signature’da ofis kiraladı!

Ferko’nun, Levent Büyükdere Caddesi’nde hayata geçirdiği Ferko Signature’da kiralamalar başladı. Türkiye’yi online yemek siparişi sitesi Yemeksepeti 9.500 metrekarelik ofis alanı kiraladı.

Levent Ferko Signature, Otis’i tercih etti!

Levent’te yükselen Ferko Signature projesinde, Otis Türkiye’nin yüksek hızlı asansörleri kullanılıyor. Otis Türkiye, yüksek binalardaki dikey trafiği önemli ölçüde azaltıyor.

Ferko Line teslimleri!

Ferko Line projesi İstanbul Kağıthane'de Ferko İnşaat tarafından yükseliyor. Peki Ferko Line teslimleri ne zaman?

Ferko Signature‘da 25'nci kat tamamlandı!

İstanbul’un merkezinde bölgenin prestij noktası haline gelecek 30 kattan oluşan Ferko Signature projesinde finale yaklaşıldı. Dünyaca ünlü mimar Norman Foster’ın imzasını taşıyan Ferko Signature‘da 25. kat tamamlandı.

Ferko Signature’da ofislerin yüzde 80’i satıldı!

İstanbul Levent’te bölgenin prestij noktası haline gelecek 30 kattan oluşan projede 15’nci kata gelindi. İstanbul’da iş dünyasının kalbinin attığı Levent’te yükselen Ferko Signature’da ofislerin yüzde 80’i satıldı.

Ferko Signature hızla yükseliyor!

Ferko tarafından Levent Büyükdere Caddesi’nde yapımına başlanan Ferko Signature hızla yükselmeye devam ediyor. Ferko, satışların yüzde 70’inin tamamlandığı Ferko Signature’ı yılsonunda tamamlamayı hedefliyor.

Ferko Signature projesi 2016'da teslim!

Ferko İnşaat'ın Levent'te inşa ettiği ve dünyaca ünlü mimar Norman Foster tarafından tasarlanan Ferko Signature projesinin yüzde 70'i satıldı. Metrekare fiyatlarının 8 bin dolardan başlıyor

Ferko'da satışların yüzde 70'i tamamlandı!

İstanbul Levent'te, dünyaca ünlü mimar Norman Foster imzası taşıyan Ferko Signature'ın satışları tüm hızıyla sürüyor. Levent'te, lüksün kapılarını aralayacak projede satılabilir alanlarının yüzde 70'i tükendi.

Ferko Signature'da satışlar devam ediyor!

İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından Levent’te, dünyaca ünlü mimar Norman Foster imzası taşıyan ve bölgenin prestij noktası haline gelecek Ferko Signature’ın satışları tüm hızıyla sürüyor.

Ferko Signature teslimleri Haberi

Ferko Signature teslimleri

2 blok şeklinde hayata geçirilen proje  Projede iletişim bilgileri kapsamında telefon numarasının 0212 268 11 44 olarak belirlendi.


Ferko İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede bloklar 6 ve 30 kat şeklinde yükseliyor. Projede İstanbul Avrupa Yakası Levent'te inşa ediliyor.


Satışların devam ettiği Levent Ferko Signature  projesinde daire teslimleri 2016 yılı Ağustos ayında yapılması planlanıyor.


Levent Ferko Signature lokasyon bilgileri kapsamında proje metroya 50 metre, Şişli Mecidiyeköy'e 3 kilometre, Taksim'e 7 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 4 kilometre ve Maslak'a 6 kilometre uzaklıkta hayata geçiriliyor.


Telefon: 0212 268 11 44

Web: http://ferkosignature.com/

Tülay...