25 / 04 / 2024

feryapı kartal

feryapı kartal

Fer Yapı'nın Kartal'da yer alacak yeni projesinin lansmanı 18 Eylül 2012 Salı günü gerçekleştiriliyor...

Fer Yapı Kartal projesi 18 Eylül'de görücüye çıkıyor!

Fer Yapı yeni projesine Kartal'da imza atıyor. Proje 18 Eylül'de görücüye çıkıyor. Feryapı Kartal'ın inşaat görüntülerini de www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

Kartal Mai Residence'da 2.blok teslimleri Eylül 2015'te!

FerYapı, Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da düğün kampanyası başlattı. Projenin 1. blokunda teslimler yapıldı. 2. bloku ise Eylül 2015'te teslim edilecek.

FerYapı'dan düğün kampanyası!

FerYapı, Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da düğün kampanyası başlattı. Toplam 355 üniteden oluşan projede, daireler 75 ila 149 metrekare arasında değişiyor. İşte düğün kampanyasının ayrıntıları...

Ev sizden düğün FerYapı'dan!

FerYapı, evlenecek çiftlere düğün hediye ediyor. Şirket, Kartal'da inşa ettiği 'Mai Residence'tan daire alanların düğün masraflarını üstleniyor. 1+1 daire alan çiftlerin masraflarının 10 binTL'si şirketten...

Mai Residence Kartal'da 2. blok teslimleri Eylül'de!

KAMPANYA kapsamında FerYapı kalitesiyle ve imzasıyla Kartal'da yükselen ve Marmara Denizi ve Adalar manzarasıyla dikkat çeken Mai'de 1. blok teslim edildi. 2. blok için belirlenen teslimat tarihi Eylül 2015 olarak planlandı.

Mai Residence Kartal'da peşinat öteleme imkanı!

KARTAL'DA yükselen Mai Residence'tan gayrimenkul almak isteyenler için Ramazan'a özel ödeme kolaylıkları sunan FerYapı, isteyenlere peşinatta öteleme imkanı da sunuyor.

Mai Residence’tan peşinat ötelemeli Ramazan kampanyası!

FerYapı, Kartal’da inşa ettiği Mai Residence’da karlı yatırım yapmak isteyenlerin karşısına bu kez ‘Ramazan’ kampanyasıyla çıkıyor. FerYapı, Ramazan’da Mai’den daire almak isteyen yatırımcılara peşinat öteleme imkanı sunuyor.

Kartal Mai Residence 2'nci blok teslimleri Eylül'de!

FERYAPI İstanbul'un gelişim potansiyeli yüksek bölgelerinden Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da birinci blok teslimlerine başladı. Geliştirdiği finansal çeşitlilik modelleriyle dikkat çeken FerYapı, ikinci blok teslimlerini Eylül'de gerçekleştirecek.

Mai Residence Kartal'da bugün taşın, bir yıl sonra öde!

FerYapı, İstanbul’un gelişim potansiyeli en yüksek bölgelerinden Kartal’da inşa ettiği Mai Residence ’da doğru yatırım yapmak isteyenler için ‘Yok Artık’ dedirten bir kampanya başlattı.

Mai Residence Kartal'da 1+1 daireler 289 bin TL'den başlıyor!

FerYapı, Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da ev sahibi olmak isteyenler için bir kampanya başlattı. Buna göre Mart 2015'te teslim edilecek projede daire ödemelerine 1 sene sonra başlanıyor.

FerYapı Mai Residence'da Oturduğunuz Yerden Ödeyin kampanyası!

FerYapı Kartal Mai Residence'da 'Oturduğunuz Yerden Ödeyin' kampanyasını başlattı. Kampanya kapsamında peşinat tutarı ve kredi taksitlerini 12 ay öteleme fırsatını 120 ay 0,70 faiz oranı ile sunuluyor

FerYapı’dan Mai Residence’da 12 ay ötelemeli fırsat kampanyası!

FerYapı, Kartal Mai Residence’da müşterilerine, peşinat tutarı ve kredi taksitlerini evine taşındığı zaman ödeme fırsatını yeni kampanyasıyla sunuyor. FerYapı, kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Kartal Mai Residence'ta 310 bin TL'ye akıllı ev!

Feryapı'nın Kartal'da yükselen projesi Mai Residence'ta daireler yüzde 1 KDV ve 60 ay sıfır faiz imkanı ile sunuluyor. Akıllı tasarımla her kullanılabilir hale getirilen Mai Residence'ta 1+1 daire alınabilecek fiyata 2+1 daire sahibi olunuyor.

Kartal’ın gelişimi masaya yatırılıyor!

Kartal’ın gelişimi için FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova, DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, DKY İnşaat İbrahim Dumankaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı ve Mesa Yönetim Kur

feryapı kartal Haberi

feryapı kartal

Fer Yapı tarafından Anadolu Yakası Kartal'ta yeni projesine başladı.


Fer Yapı Kartal projesinde 2 blok halinde, 442 ünite bulunuyor. Home ofis ve ticari alanları bulunan Fer Yapı Kartal projesinin lansman tarihi 18 Eylül 2012 Salı günü.


Arsa değeri 27 milyon 350 bin TL olan Fer Yapı Kartal projesinin yatırım bedeli 100 milyon TL.


Proje Kartal'da E-5 üzerinde yer alacak.



Fer Yapı Kartal projesi havadan görüntüleri için tıklayın



444 9 337


0212 272 49 09