25 / 04 / 2024

Kartal’ın gelişimi masaya yatırılıyor!

Kartal’ın gelişimi masaya yatırılıyor!

Kartal’ın gelişimi için FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova, DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, DKY İnşaat İbrahim Dumankaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı ve Mesa Yönetim Kur



Kentsel dönüşüm çalışmaları, ticaret alanlarının yoğunlaşması ve rahat ulaşım olanakları ile bölgenin ulaşılabilirliğini artıran Kartal, Anadolu Yakası’nın cazibe merkezi haline geliyor.


İstanbul’un yenilenen siluetinde parlayan bir yıldız haline gelen Kartal’ın gelişimi, yatırım fırsatları ve bölgedeki katma değerin masaya yatırılacağı; Kartal Belediye Başkanı Sayın Op. Dr. Altınok Öz ile sektörün önde gelen gayrimenkul yatırımcılarından FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova, DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, DKY İnşaat İbrahim Dumankaya Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı ve Mesa Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Tokatlı’nın katılacağı bir basın toplantısı düzenleniyor. Toplantı 13 Haziran 2013 Perşembe günü saat 10.30'da Kartal Villa Garden'de gerçekleştirilecek.



Geri Dön