26 / 04 / 2024

Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılıyor!

Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılıyor!

Workindo tarafından gerçekleştirilecek olan "İnşaat Sektörü Buluşmaları" etkinliği başlıyor. Etkinlikte Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılacak.



Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörünün herhangi bir alanında aktif olan şirketlere ve bireylere ihtiyaç duydukları tüm süreçlerde hizmet veren  iş ve kariyer platformu Workindo tarafından gerçekleştirilecek olan "İnşaat Sektörü Buluşmaları" etkinliği başlıyor.

Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılıyor!

Merakla beklenen etkinlikte son zamanlarda sık sık gündeme gelen robotların, dijital tedarik platformlarının, sensörlerin, akıllı inşaat malzemelerinin ve yapay zekanın kullanıldığı yeni bir çağa girerken sektörün merak ettiği sorular yanıt bulacak. Merakla beklenen  "İnşaat Sektörü Buluşmaları" etkinliğinin "Metaverse İnşaat ve Yapı Sektörünü Nasıl Etkileyecek?" başlıklı ilk buluşması 17 Şubat tarihinde yapılacak.

Merakla beklene buluşmanın moderatörlüğünü Dijital Dönüşüm Danışmanı Murat Erdör gerçekleştirecek. Teknoloji Gazetecisi ve Köşe Yazarı Fatih Sarı ve Aydemirler Proje İş Geliştirme ve Sürdürülebilirlik Yöneticisi Rahmi Aydemir de online olarak yapılacak olan etkinlikte, gelen soruları cevaplayacak. Merakla beklenen etkinliğe katılım ücretsiz olacak.

Metaverse çılgınlığı tam gaz: Arsaların yarısı Türkler'de!


Geri Dön