23 / 04 / 2024

Feyyaz Sungur

Feyyaz Sungur

İzmir İş Dünyası Derneği Başkanı, Emlak Kulübü Teşkilatlandırma Sekreteri, BESİAD Onur Kurulu Başkanı Feyyaz Sungur, İzmir'de yeterince konut yapacak arsa üretilmediğini belirterek, konut pahalılığını buna bağladı.

Yabancıya konut satışında verginin yüzde 16'ya yükseltilmesi emlak sektörünü çökertir!

Emlakçılar Derneği Başkanı Hasan Sungur yaptığı açıklamada yabancılara konut satışında verginin yüzde 12’den yüzde 16’ya yükseltileceği iddialarının gündeme geldiğini dile getirerek, hükümeti uyardı. Hasan Sungur yaptığı açıklamada  “Ateş olmayan yerden duman çıkmaz." dedi.

Devran Zemin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devran Zemin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Feyyaz Özkaya ve Mesut Genç ortaklığında kuruldu.

Ülkü Feyyaz Taktak kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ülkü Feyyaz Taktak Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliği yapmaktadır. Peki Ülkü Feyyaz Taktak Kaç yaşında? Ülkü Feyyaz Taktak  daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ülkü Feyyaz Taktak'ın eğitim hayatı nasıldı?

Rus oligark Abramoviç, Feyyaz Tokar Yalısı’nı kiraladı!

Ünlü Rus oligark Roman Abramoviç'in, 2012'de Ahmet Okumuş tarafından 25 milyon dolar bedelle satın alınan yalıyı yaklaşık 50 bin dolara kiraladığı gündeme geldi. İşte ayrıntılar... 

Kemerdere İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kemerdere İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Feyyaz Yüzatlı ve Yusuf Şen ortaklığında kuruldu. 

Ebrr Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Ebrr Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Feyyaz Göktürk tarafından kuruldu.

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Mustafa Levent Sungur Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne, Hakan Gedikli ve Hakan Akbulut'un Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. 

Tmh Global Mühendislik Ve Müşavirlik Anonim Şirketi kuruldu!

Tmh Global Mühendislik Ve Müşavirlik Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sungur Ariç tarafından kuruldu.

Bin Çelikler Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bin Çelikler Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Feyyaz Çelik ve Nurullah Bingöl  tarafından kuruldu.

İzmir kentsel dönüşümde sınıfta kaldı!

İzmir için kaçınılmaz kentsel dönüşüm uygulamalarının bir an önce tamamlanması gerektiğini söyleyen İzmir İş Dünyası Derneği (İZİD) Başkanı Feyyaz Sungur, il İzmir'in kentsel dönüşümde sınıfta kaldığını dile getirdi.

Camdaki Kız nerede çekiliyor?

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Nur Sürer gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisinin çekildiği yalı izleyenlerin ilgisini çekti. Peki Camdaki Kız nerede çekiliyor? İşte detaylar...

Kıbrıs'ta emlak sektörü pandemiden nasıl etkilendi?

Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği Başkanı Hasan Sungur, koronavirüs salgını sürecinde Kıbrıs'tan konut almak isteyen birçok Avrupa vatandaşının olduğuna dikkat çekti ve İngiltere, Rusya, İskandinavya’dan insanların internet üzerinden kapora ödeyerek KKTC’den emlak aldıklarını dile getirdi. 

Ev sahipleri dikkat! Mağdur olmayın!

İzmir İş Dünyası Başkanı Sungur, kentsel dönüşüm mağduru olmamak için yapılması gerekenleri anlattı. Geçtiğimiz yıllarda yapılan kentsel dönüşümlerden mağdur olanların sayısı oldukça fazla. O halde ne yapmalı?

Feyyaz Sungur Haberi

Feyyaz Sungur


İzmir İş Dünyası Derneği Başkanı, Emlak Kulübü Teşkilatlandırma Sekreteri, BESİAD Onur Kurulu Başkanı Feyyaz Sungur, İzmir'de yeterince konut yapacak arsa üretilmediğini belirterek, konut pahalılığını buna bağladı. İş dünyası ve inşaat sektörü hakkında Akgün'ün sorularını yanıtlayan Sungur, "Önümüzdeki yıl müteahhitlik yasaya bağlanacak. Meslek yasası gündeme gelecek. Çıraklık eğitimi verilecek. Ustanın dahi bir belgesi olacak. Bir demirciye, bir kalıpçıya mutlaka belge verilecek. Dolayısıyla müteahhitler de belge olmadan çalışamayacak" diye konuştu. 


1-)İzmir İş Dünyası Derneği'nin kuruluş amacı nedir? 

-42 arkadaşımızla gönüllülüğün esas alındığı İzmir İş Dünyası Derneği'ni kurduk. İzmir başta olmak üzere Türk iş dünyasının ve toplumun sosyal, kültürel, ekonomik standartlarının yükseltilmesini, girişimcilik kültürünü tüm Türkiye'ye yaymayı, ulusal ve uluslararası destek kredilerinin kullanımım yaygınlaştırıp, toplumun ekonomik ve sosyokültürel zenginliğini yükselterek iş dünyasının öncü sivil...