29 / 03 / 2024

FİBA CP avm yatırımları

FİBA CP avm yatırımları

Geçen sene başında İnegöl AVM’yi satın alarak bölgeye yönelik önemli bir yatırım yapan FİBA Grubu iştiraki FİBA Commercial Properties’in (FİBA CP) CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Yurdaer Kahraman, İnegöl CEO Zirvesi’ne katılım gösterdi. 

AVM’lerde yabancı yatırımcıların oranı yüzde 20'lere geriledi! Dövizle kira ödemeleri geri mi geliyor?

Yabancılar Türkiye'den çıkmaya başladı. Bu durum AVM'lere de yansımaya başladı. AVM'lerde yabancı yatırımcıların oranı yüzde 30'lardan yüzde 20'lere kadar geriledi. 

FİBA CP global iş ortaklıklarıyla büyüyecek!

Türkiye ve dünyada birçok gayrimenkul projesine imza atan FİBA Commercial Properties, son bir ayda da yerel ve global işbirlikleri yapmayı sürdürüyor.

AVM’lerde 'ciro artışı' polemiği!

AVM ve perakendeciler, koronavirüsün yaralarını sarmak için çalışmalara başladı. AVM yatırımcıları, tüm gelişmelere rağmen perakendecilerin satışlarda pandemi öncesinin yüzde 60’ına ulaştığını iddia ediyor.

CP Ankara Oteli bugün faaliyetlerine başladı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın sahibi olduğu Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. tarafından işletilen CP Ankara Oteli bugün itibari ile faaliyetlerine başladı. 

AVM’lerde hazırlıklar başladı!

11 Mayıs 2020 tarihinde açılacak AVM’lerde hazırlıklar başladı. AVM'lere güvenlik şeritleri yerleştirildi. Temassız bir AVM deneyimi için tuvaletlerin kapıları el değmeden açılacak. Birçok bölgeye el dezenfektanları konuldu. Girişte ise ateş ölçülecek

FİBA Grubu'ndan koronavirüsle mücadeleye 12 milyon liralık destek!

FİBA Grubu, yeni tip koronavirüs (kovid-19) salgınıyla mücadele ve kamu yararına yönelik destek çalışmalar kapsamında 12 milyon TL'lik destek verdi.

E-ticaret şirketlerinin gözü AVM yatırımında!

FİBA Grubu, AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’nde iş dünyasının ve alışveriş merkezlerinin geleceğini paylaştı. FİBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin, “AVM’lerin kültürel ve sosyal anlamda önemi artarak devam edecek” diye konuştu.

FİBA Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin oldu!

FİBA Holding ve FİNA Holding'in 22 Ekim 2019 günü gerçekleşen toplantıları sonucunda FİBA Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin oldu.

Fiba CPM’in ilk projesi Gebze Center AVM oldu!

FİBA Commercial Property Management’in (Fiba CPM) Türkiye’de yönetimini aldığı ilk projesi Gebze Center AVM oldu.....

Fiba CPM, farklı yatırımcıların AVM’lerine destek verecek!

FİBA Grubu şirketi olan ticari gayrimenkul yatırımcılarından FİBA Commercial Property Management şirketi, farklı yatırımcıların AVM’lerine destek verecek.

Hasan Topaloğlu’nun babası Mustafa Topaloğlu vefat etti!

International University of Sarajevo'da kurucu vakıf başkanı ve Evra Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topaloğlu’nun babası Mustafa Topaloğlu vefat etti....

Ofis ve AVM kiralamalarında TL seferberliği başladı!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak’ın dövizle kiraya son verecek yasal düzenleme hazırlandığını açıklaması üzerine piyasa aktörleri seferberlik ilan etti. Ofislerde TL ile kiralama başladı, AVM’lerin 3’te ikisi çözüm buldu

Dövize bağımlı AVM kiraları bir ayda 240 milyon lira arttı!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, dövize bağımlı AVM kiralarının bir ayda 240 milyon lira arttığını söyledi.

FİBA CP avm yatırımları Haberi

FİBA CP avm yatırımları

FİBA Commercial Properties’in (FİBA CP) CEO’su ve Yönetim Kurulu Üyesi Yurdaer Kahraman, Capital ve Ekonomist Dergilerinin İMDER (İnegöl Mobilyacılar Derneği) işbirliğinde düzenlediği; büyüme, dijitalleşme ve konut perakendeciliğinin konuşulduğu etkinlikte “Yatırım Ajandası 2018” oturumuna konuk oldu.

Yakın zaman önce başlayan İnegöl AVM restorasyonuna ve perakende sektörünün gelişimine değinen Kahraman, “Bize en çok ekonomik konjonktür ve yatırım soruları soruluyor. Çalışma biçimimize güveniyoruz. Her zaman işini iyi ve kötü yapanlar olur. İşini iyi yapanlar her daim öne çıkar. Biz her zaman değer yaratan, değer üreten, değer artıran bir ticari gayrimenkul şirketi olma misyonu ile hareket ediyoruz. Türk yatırımcılar olarak daha çok öne çıkmalı, üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmalıyız” diye açıklama yaptı. 

Kurum olarak eğitime ve hıza önem verdiklerine değinen Kahraman, “Hem Türkiye’de...