25 / 04 / 2024

Fiberton Prekast

Fiberton Prekast

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yüklenici sözleşmesi hakkında açıklama yaptı.

Renk Prekast Yapı Elemanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Renk Prekast Yapı Elemanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Ünlü tarafından kuruldu.

Hisar Prekast Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisar Prekast Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Özhisar tarafından kuruldu.

Aka Prekast İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Prekast İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Erkan Han tarafından kuruldu.

Kaya Prekast Cephe İzolasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Prekast Cephe İzolasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Kaya tarafından kuruldu.

Fiberon Prekast Cephe Sistemleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Fiberon Prekast Cephe Sistemleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Fiberon Prekast Cephe Sistemleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Kevser Prekast Kalıp Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kevser Prekast Kalıp Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ünlü, Ergün Ünlü ve Mustafa Ünlü ortaklığında kuruldu.

Bir Prekast Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bir Prekast Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İhsan Boztoprak, Osman Boztoprak ve Görkem İşıkçı ortaklığında kuruldu. 

Prekast Sistem Yapı Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Prekast Sistem Yapı Sanayi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Buse Şerifoğlu tarafından kuruldu.

Özgür Prekast İzolasyon ve Dış Cephe Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Prekast İzolasyon ve Dış Cephe Sistemleri Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Özgür tarafından kuruldu.

Akiş Kadıköy'deki projesi için Fiberton Prekast ile anlaştı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yüklenici sözleşmesi hakkında açıklama yaptı.

Dgn Prekast Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dgn Prekast Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tuncer Özkaynak tarafından kuruldu. 

KAM Ankara Beton büyümeye devam edecek!

Türkiye'de yaptığı çok sayıda fabrika nedeniyle "fabrika fabrikası" olarak anılan KAM Ankara Beton, prekast betonarme sektöründe lider. Şirketin yönetim kurulu başkan yardımcısı R. Çağla Baykam, önümüzdeki dönemde büyümelerine devam edeceklerini açıkladı.

Yss Prekast Cephe Kaplama Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yss Prekast Cephe Kaplama Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 160 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Çelik tarafından kuruldu. 

Fiberton Prekast Haberi

Fiberton Prekast

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde kain ve T.C. Kadıköy Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde Ada N 378 ve Parsel N 25 ‘de kayıtlı taşınmazda yapılacak çok katlı mağaza niteliğindeki binanın dış cephe işleri için yapılan ihalede alınan tekliflerin değerlendirilmesi neticesinde, söz konusu taşınmaz ile ilgili olarak yapılacak işler için Fiberton Prekast ve Beton Yapı Elemanları San. Tic. A.Ş.'nin yüklenici firma olarak seçilmesine karar verildi.

Özderici GYO ile Fiberton Prekast ve Beton Yapı Elemanları San. Tic. A.Ş. arasında akdedilecek Çok Katlı Mağaza Niteliğindeki Binanın Dış Cephe İşleri Yüklenici Sözleşmesi'nin koşulları onaylandı.

Akiş GYO'nun KAP açıklaması: 
Yönetim Kurulu'muzca,

Şirketimizin maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde kain ve T.C. Kadıköy Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde  Ada N 378 ve Parsel N 25 ‘de kayıtlı...