25 / 04 / 2024

Akiş Kadıköy'deki projesi için Fiberton Prekast ile anlaştı!

Akiş Kadıköy'deki projesi için Fiberton Prekast ile anlaştı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yüklenici sözleşmesi hakkında açıklama yaptı.



Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde kain ve T.C. Kadıköy Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde Ada N 378 ve Parsel N 25 ‘de kayıtlı taşınmazda yapılacak çok katlı mağaza niteliğindeki binanın dış cephe işleri için yapılan ihalede alınan tekliflerin değerlendirilmesi neticesinde, söz konusu taşınmaz ile ilgili olarak yapılacak işler için Fiberton Prekast ve Beton Yapı Elemanları San. Tic. A.Ş.'nin yüklenici firma olarak seçilmesine karar verildi.

Özderici GYO ile Fiberton Prekast ve Beton Yapı Elemanları San. Tic. A.Ş. arasında akdedilecek Çok Katlı Mağaza Niteliğindeki Binanın Dış Cephe İşleri Yüklenici Sözleşmesi'nin koşulları onaylandı.

Akiş GYO'nun KAP açıklaması: 
Yönetim Kurulu'muzca,

Şirketimizin maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde kain ve T.C. Kadıköy Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde  Ada N 378 ve Parsel N 25 ‘de kayıtlı taşınmazda yapılacak Çok Katlı Mağaza niteliğindeki binanın dış cephe işleri için yapılan ihalede alınan tekliflerin değerlendirilmesi neticesinde, söz konusu taşınmaz  ile ilgili olarak yapılacak  işler için Fiberton Prekast ve Beton Yapı Elemanları San. Tic. A.Ş.'nin yüklenici firma olarak seçilmesine ve Şirketimiz ile Fiberton Prekast ve Beton Yapı Elemanları San. Tic. A.Ş. arasında akdedilecek Çok Katlı Mağaza Niteliğindeki Binanın Dış Cephe İşleri Yüklenici Sözleşmesi'nin koşullarının onaylanmasına

Karar verilmiştir

Saygılarımızla, 

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.


Geri Dön