20 / 04 / 2024

Fifti fifti Dumankaya kampanyası ile kredi ödemesi nasıl yapılıyor

Fifti fifti Dumankaya kampanyası ile kredi ödemesi nasıl yapılıyor

Dumankaya İnşaat'ın İstanbul Halkalı ve Bahçeşehir'de hayata geçirdiği projeleri için geçerli olan fifti fifti modeli ile konut bedelinin yüzde 50'sini Dumankaya ödüyor. Peki Fifti fifti Dumankaya kampanyası ile kredi ödemesi nasıl yapılıyor?

Dumankaya iki projesi için sıfır zahmetli kampanya başlattı!

Eylül ayında İstanbul Avrupa yakasındaki projeleri için “Fifti Fifti” kampanyasını başlatarak tüketicileri cezbedici seçenekler sunan Dumankaya İnşaat, ekim ayının ikinci haftası bu defa Anadolu yakasında iki projesi için sıfır zahmetli kampanya başlattı

Dumankaya İnşaat yeni kampanyasını hayata geçirdi!

Dumankaya İnşaat, daire sahibi olmak isteyenlere 'zahmetsiz' bir teklif sunuyor. 'Fifti Fitti" kampanyasında yaşanan yoğun ilgi sebebiyle Anadolu Yakası'ndaki projeler için de "Sıfır Zahmetli" kampanyayı hayata geçirdiklerini belirtildi.

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir fifti fifti modeli!

Dumankaya Flex Office Bahçeşehir fifti fift modeli ile satışlarına devam ediyor. Toplamda 321 adet home ofis dairenin yer aldığı projede fiyatlar 198 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Flex Dumankaya fifti fifti kampanyası!

Teslimlerin Ağustos 2017 yılında yapılması planlanan projede 321 adet ünite yer alıyor. Flex Dumankaya fifti fifti kampanyası kapsamında yüzde 50 peşinatta yüzde 50 banka kredisi ödeniyor.

Dumankaya'da 'Fifti- Fifti' yoğunluğu!

Dumankaya'nın başlattığı satın alma modeli 'Fifti- Fifti', daire sahibi olmak isteyenlerin büyük ilgisini gördü. Barış Dumankaya, "Ödeme ve finansman sistemleri açısından bir değişimin eşiğindeyiz" dedi

Dumankaya Miks 2015 fifti fifti kampanyası!

Dumankaya Miks 2015 fifti fifti kampanyası kapsamında daire bedelinin yarısı geri ödeniyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen proje toplam 657 adet konuttan meydana geliyor.

Dumankaya Miks örnek ödeme planı!

Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı Dumankaya Miks Residence İstanbul Halkalı'da yükseliyor. Proje fifti fifti kampanyasıyla satışlarına devam ediyor. İşte Dumankaya Miks örnek ödeme planı...

Dumankaya Miks fifti fifti modeli!

Dumankaya Miks fifti fifti modeli ile satışlarına devam ediyor. Daire teslimlerinin hemen gerçekleştiği projede 1+0'dan 2+1'e kadar farklı tipte konut seçenekleri yer alıyor.

Dumankaya'nın fifti fifti modeli büyük ilgi gördü!

Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, “Lansmanının üzerinden bir hafta geçmesine rağmen, sistemin geçerli olduğu hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Miks projelerimizin satış ofislerinde büyük yoğunluk yaşadık" dedi

Dumankaya'nın fifti- fifti kampanyası ilgi görüyor!

Dumankaya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Barış Dumankaya, “Lansmanının üzerinden bir hafta geçmesine rağmen, sistemin geçerli olduğu hi-Fit, Flex Office Bahçeşehir ve Miks projelerimizin satış ofislerinde büyük yoğunluk yaşadık.

Dumankaya İnşaat Fifti- Fifti kampanyası büyük ilgi gördü!

Yatırım geri dönüşü en yüksek, en hızlı gayrimenkul projeleriyle öne çıkan Dumankaya İnşaat'ın eylül başında uygulamaya konulan yeni satın alma modeli “Fifti- Fifti” yatırımcıların ilgisini gördü.

Hi-Fit Dumankaya fifti fifti kampanyası detayları!

Toplam 20 bin metrekare arsa üzerinde yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Hi-Fit Dumankaya fifti fifti kampanyası detayları kapsamında kredi taksitlerini Dumankaya ödüyor.

Dumankaya Fifti-Fifti finansman modeli büyük ilgi gördü!

Türkiye'de yatırım geri dönüşü en yüksek, en hızlı gayrimenkul projelerini gerçekleştiren Dumankaya’nın “Fifti- Fifti”, daire sahibi olmak isteyenler ve yatırımcılar tarafından büyük bir ilgi gördü.

Fifti fifti Dumankaya kampanyası ile kredi ödemesi nasıl yapılıyor Haberi

Fifti fifti Dumankaya kampanyası ile kredi ödemesi nasıl yapılıyor

Dumankaya Miks, Dumankaya Hi-Fit ve Flex Office projelerini kapsayan Dumankaya fifti fifti kampanyası ile daire satış bedelinin yüzde 25 ile yüzde 50 arasındaki kısım peşin olarak ödeniyor. 


Fifti fifti Dumankaya kampanyası ile kredi ödemesi nasıl yapılıyor?

- Ödenilen peşinat tutarının haricinde kalan bedel için banka kredisi kullanılıyor. 

- Dumankaya İnşaat, kredi taksitleri kapsamında 10 yıl boyunca daire sahiplerine her ay düzenli ödeme yapıyor. 

- Daire sahipleri, yüzde 50 oranında kullandıkları kredinin aylık taksitleri için getiri desteği almış oluyor. 


Flex Office Projesi!

Daire seçenekleri arasında 1+0, 1+1 ve 2+1'lerin yer aldığı Flex Office 32 katlı tek blok halinde yükseliyor. Projenin 2016 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor. 


Dumankaya Hi-Fit Projesi!

İstanbul Bahçeşehir'de inşa edilen Dumankaya Hi-Fit Rezidans'ta 630 adet daire bulunuyor. Toplam arsa alanı 20 bin metrekare olarak...