20 / 04 / 2024

FİKENDER fatma güldemet sarı daveti

FİKENDER fatma güldemet sarı daveti

Şimdiye kadar 4 hükümet 2 bakan eskiten Fikirtepe Kentsel Dönüşüm projesinin, yeni bakanımızla ilgili büyük umutları var. Fikirtepeliler, bölgelerine kadın zerafetinin ve elinin değmesini istiyorlar.

Habitat Evler'de yüzde 10 indirim fırsatı! Göl manzaralı son 10 villa!

Büyükçekmece'de hayata geçirilen Habitat Evler'de yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Göl manzarasıyla dikkat çeken Habitat Evler'de son 10 villanın satışı devam ediyor...

Vestel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışta!

Vestel, evine solo fırın almak isteyenlere özel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın’ı peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Resmi internet sitesinden solo fırını görücüye çıkaran Vestel, fırına ilişkin tüm detayları da paylaştı.

Kredili ödeme ayrıcalığıyla Samsung MS23J5133AT/TR Solo Mikrodalga Fırın görücüye çıktı!

Yemeğinizi hızlı bir şekilde pişirmek ve donmuş gıdalarınızı çözmek için kullanılan mikrodalga fırın, Samsung ayrıcalığıyla satışa çıktı. Samsung MS23J5133AT/TR Solo Mikrodalga Fırın’ın teknik özellikleri ve fiyatı belli oldu.

Volvo XC40 2023 fiyat listesi; zam mı var, indirim mi? İşte Volvo XC40 sıfır km güncel fiyat listesi

Volvo'nun 2023 Mayıs fiyat listesi açıklandı. Markanın popüler modelleri arasında yer alan  XC40'ın yeni fiyatı da belli oldu. İşte 2023 model Volvo XC40 sıfır km güncel fiyat listesi...

Akbanklılara tam 10 bin TL’yi aşan chip-para fırsatı! Anneler Günü kampanyasını sakın kaçırmayın!

Akbank, Anneler Günü'ne özel olarak tam 10 bin TL’yi aşan chip-para fırsatı sunuyor. 10 bin TL’yi aşan chip-para ve toplamda 160 bin Mil Puan fırsatı, yüzde20’ye varan indirim fırsatını sakın kaçırmayın...

Ramazan kolisinde görülmemiş artış! 99,90 TL olan ramazan kolisi şimdi öyle bir fırladı ki... Görenler şoka girecek

Ramazan'a sayılı günler kala ramazan kolisinin fiyatları gündeme bomba gibi düştü. Geçen sene  99,90 TL olan ramazan kolisi şimdi öyle bir fırladı ki... Görenler şoka girecek! 2023 Ramazan kolisi fiyatı..

Maliye Bakanlığı deprem fırsatçılarının tepesinde! Yapay fiyat artışı yapanlara göz açtırmayacak!

Gelir İdaresi Başkanlığı, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, fırsatçılara göz açtırmamak için başta emlak olmak üzere her sektörde fahiş fiyat artışlarına yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

Kahramanmaraş Valiliği uyardı! Fırsatçılara göz açtırılmayacak

Kahramanmaraş Valiliği, deprem bölgesinde yaşanan fırsatçılıkların bir tanesinin daha önüne geçiyor.  il içi ve il dışı ev eşyası taşımalara ilişkin fırsatçılık yapanlar hakkında idari yaptırım uygulanacağı ifade edildi.

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! Fiyatları görenlerin ağzı açık kaldı! 21 Şubat 2023 demir fiyat listesi 

Demir fiyatlarına gelen zam haberi, inşaat sektörünün gündemine bomba gibi düştü. Demir fiyatları resmen fırladı. Bu fiyatları görenlerin ağzı açık kaldı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 21 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

Fırsatçı konut sahipleri kiraları yüzde 70 artırdı! Uzmanlardan konutların boş tutulmasını önleyecek mekanizma çağrısı! 

Depremzedeler yakın şehirlere göç ederken bazı fırsatçı konut sahipleri kiraları yüzde 70’e varan oranda yükseltti. Çevre şehirlerdeki emlak komisyoncularından fırsatçılara göz açtırılmaması çağrısı yapılırken; uzmanlar boş tutulan konutlar ve yabancılar için önlem alınmasını istiyor.

Migros'ta yumurta çeşitlerinde yüzde 20 indirim fırsatı! Fiyatı gören üçer beşer alıyor! İşte 20 Ocak 2023 fiyat listesi

Migros Market bu haftanın indirim bombasını patlattı. İndirim kapsamında tavuk çeşitleri yüzde 20 fırsatlarla satışa sunulacak. İşte 20 Ocak 2023 fiyat listesi...

Çimento fiyatları resmen fırladı! Fiyatlar havada uçuşuyor! 50 kg çimento ne kadar? 26 Aralık 2022 çimento fiyatları

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi olan çimento fiyatlarına bugün yüzde 30 zam geldi. Gelen zamla birlikte çimento fiyatları resmen fırladı. Peki güncel çimento fiyatları ne kadar oldu? 2022 çimento fiyatları kaç lira? 26 Aralık 2022 çimento fiyat listesi.

Akbank’tan emeklilere 7 bin TL promosyon fırsatı! Son gün belli oldu!

Akbank’ın emekli maaşı promosyon tutarı yeniden düzenlendi. SGK ile yapılan görüşmelerin ardından çılgın rakamlara özel bankalar da katıldı. Akbank, yüksek promosyon konusunda başı çeken bankalar arasında. Peki Akbank emekli promosyonu ne kadar? Akbank ne kadar promosyon veriyor?

FİKENDER fatma güldemet sarı daveti Haberi

FİKENDER fatma güldemet sarı daveti

Şimdiye kadar 4 hükümet 2 bakan eskiten Fikirtepe Kentsel Dönüşüm projesinin, yeni bakanımızla ilgili büyük umutları var. Fikirtepeliler, bölgelerine kadın zerafetinin ve elinin değmesini istiyorlar. Sayın Bakanımız acilen bölgeye gelmeli. Tüm sorunların kaynağını yerinde inceleyerek, bir an önce Fikirtepe Kentsel Dönüşümünü, Fikirtepe Halkı lehine sonuçlandıracak cesur kararları almalıdır. 


Müteahit çıkarlarını koruyan platformların çalışmalarından etkilenen bürokrasi bugüne kadar ki çözümsüzlüğün en büyük nedenidir. 


Sayın Bakanımızın, kendisine danışmanlık yapmaya çalışan eski başarısız kadrolarını bir an önce değiştirmesi ve Fikirtepe Kentsel Dönüşüm sorunsalını bizzat yerinde görerek çözmesi en büyük dileğimizdir.



Fikirtepe...